h1

The Campfire 2

The Place to talk off topic!

Ghettoblaster is aanwezig en achter u in het gras liggen de alcoholische en andere vloeibare versnaperingen.
De picknick-tafel is ook goedgevuld.

Vergeet u niet af en toe wat hout te sprokkelen en op het vuur te gooien ?
En laat de beestjes om u heen toch eens met rust!

Enjoy!

69 comments

 1. @Preacher,

  Even uitproberen,
  Lekker warm bij een haardvuurtje. Doet me denken aan mijn scoutingtijd. Dat waren nog gewoon padvinders in mijn tijd maar wel erg leuk en leerzaam voor een jong knulletje of meisje.
  Samenwerken was het devies en we sliepen in van die grote tenten en ik had een slaapzak die was geschikt voor plus 25 gr. geloof ik.
  Wat een kouwe voeten brrrr. Maar dat ligt al weer ver achter me (helaas).


 2. Hier weer een staaltje.
  Zo moeten “gelovigen” eten. (volgens de schrijver dan.,
  Ze eindigt waar ik dan maar mee begin.

  “Onze werken kunnen ons niet behouden maar kunnen wel maken
  dat God om ons moet huilen of glimlachen.”

  Het is om te huilen dus.

  http://www.dehemelsevoedselbank.nl/samenvatting-van-het-boek/het-boek-in-vogelvlucht/index.html 3. Een reclamespot van de sigarettenindustrie?

  http://sorisomail.com/email/178076/smocking-magic–e-tudo-comecou-com-um-truque-de-cartas.html  • Brrr. kijk naar de fanatieke ogen en mond van Ted .


   • Haha, erg weird allemaal @oneindig klein…
    Thanx!


   • En zo loopt het af….


 4. En het is nog veel erger……..


  • En steeds gekker…..


 5. En ze worden ook steeds jonger…. must see


 6. @Preacher,

  Als ik een posting doe dan schuift de laatse steeds weer op en blijft laatste.
  het moet een grote truc zijn.


 7. En nu heel wat anders…. een leuk pianospel….(ongelooflijk)


  • En wat percussie erbij…..wat gezellig.


   • Nog eentje dan tot besluit…


 8. http://www.nrc.nl/wetenschap/2012/04/18/peepshow-van-de-wiskunde/


 9. Even wat luchtigs….


 10. Is er nog een voetbalclub die deze balvirtuoos wil kopen?


 11. Een man wordt ‘s morgens met een ontzettende kater wakker nadat hij en zijn vrouw een geweldig buren-kennismakingsfeest hebben gehad van de nieuwe overburen.

  Ik heb weer eens veel te veel gedronken, mompelt hij voor zich uit. Hij weet zich te herinneren dat de overbuurvrouw er leuk uit zag, en hun huis mooi was ingericht. En er was nog iets….

  En toen de wc. beneden bezet was en hij gigantisch uit de broek moest vanwege de scherp gekruide snacks, is hij boven een toilet gaan zoeken.

  En hoe langer hij erover nadacht was hij er van overtuigd dat hij op een gouden toilet had gezeten.

  Dit hield ‘m zo bezig dat hij de volgende dag weer bij zijn overburen aanbelde, en de overbuurvrouw deed de deur open.

  Met een vriendelijke glimlach zei de man dat hij het feestje erg leuk vond, en dat hij de gouden w.c. graag nog eens wilde zien.

  De vrouw keek hem even met gefronste wenkbrauwen aan, draaide zich in de deuropening om en riep:
  “Kees, hier is die kerel die eergisteren in je tuba gescheten heeft !”


 12. Als de adel niet meer jaagt, kun je de adel net zo goed opheffen. Maar uitgerekend een olifant, dat is vragen om problemen, schrijft Max Pam.

  Het olifantsoog staat open. Niemand heeft het uit piëteit gesloten. Het lijkt of het oog nog een traan heeft gelaten.

  De Spaanse koning Juan Carlos werd na zijn heupoperatie opgewacht door de televisie. Hij omklemde zijn krukken en aan zijn blik was te zien dat de 74-jarige vorst leed. Hij leed niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Het een hoort bij het ander. Misschien was het een wel het gevolg van het ander want voor mensen die erin geloven, straft God onmiddellijk.

  De monarch bood zijn excuses aan. Dat was voor de eerste maal sinds Juan Carlos in 1975 staatshoofd werd. De verwarring op zijn gezicht was zo groot dat je je afvroeg of de vorst wel begreep wat hem was overkomen. Misschien dacht hij aan Groucho Marx, die eens heeft gezegd: ‘Vanochtend heb ik een olifant in mijn pyjama doodgeschoten. Hoe die olifant mijn pyjama heeft aangekregen, is me een raadsel.’

  De koning zei dat hij dit nooit had mogen doen. Hij had een fout gemaakt. Dit was de laatste keer, beloofde hij plechtig. De monarch boog het hoofd. Hij had die olifant nooit mogen neerknallen. Buiten het ziekenhuis zwaaiden demonstranten met foto’s van bedreigde diersoorten: de neushoorn, de walvis en het nijlpaard. Brigitte Bardot, ooit de mooiste vrouw ter wereld, publiceerde een open brief waarin zij schreef te hopen dat het herstel van de koning nog lang zal duren. Opdat hij zijn moordpartijen nooit meer kan aanrichten.

  Er doken foto’s op van des konings jachttrofee. Kijk, dat mannetje in die gele wambuis, die met een karabijn poseert voor de geschoten olifant, dat is de koning. De dode olifant ligt op zijn knieën, de poten gespreid, ongeveer zoals Dombo die is uitgegleden op het ijs. Het olifantsoog staat open. Niemand heeft het uit piëteit gesloten. Het lijkt of het oog nog een traan heeft gelaten. De slurf, het meest olifanteske attribuut dat er op deze wereld bestaat, is gedrapeerd tegen een boom. De slurf hangt erbij als de slang van een benzinepomp.

  Was de koning op fazantenjacht gegaan, niemand had hem iets verweten. Jagen hoort erbij. Als de adel niet meer jaagt, kun je de adel net zo goed opheffen. Maar uitgerekend een olifant, dat is vragen om problemen.

  In 1966 werd Gerard Reve aangeklaagd omdat hij had geschreven hoe God in de gedaante van een ezel zou terugkeren en hoe hij, Reve, zich dan vleselijk met het dier zou verenigen. In een lang verweerschrift hield Reve de rechtbank voor dat men zoiets niet letterlijk moest nemen. Reves verbazing over de vervolging klinkt nog door in zijn opmerking: ‘Het liefste, meest schuldeloze schepsel dat ik ken is, naast de olifant, de Ezel.’

  De ezel en de olifant. Zij hebben gemeen dat alleen al hun verschijning gevoelens van ontroering oproept. In een dierentuin lopen kinderen altijd direct naar de olifant. Het is een verbazingwekkend dier: machtig groot en tegelijkertijd weerloos. Een olifant die tussen de ogen wordt geschoten, wat op YouTube te zien is, valt als een blok en veroorzaakt een stofwolk die tot de hemel reikt.

  Maar niets ontroert zozeer als het kleine oog van de olifant. Dat oog wekt de indruk dat er diep in dat kolossale lichaam een mens verborgen zit. Een mens die lijdt aan het locked-in-syndroom. Via de taal kunnen wij hem niet bereiken, want wij zijn er nog niet in geslaagd het getrompetter te vertalen in herkenbare woorden en zinnen, maar er zal een moment komen dat het olifantenoog zijn geheimen prijsgeeft.

  Deze afgeknalde olifant symboliseert het anachronistische karakter van de laatste Europese monarchieën. Ooit toonden vorsten hun onbeperkte macht door onderwerping. Niet voor niets lieten Romeinse keizers de onderwerping van volkeren gepaard gaan met de intocht van wilde dieren. Maar leeuwen, beren en tijgers zijn niet langer gevreesd. Zij liggen als knuffeldieren op de bedden van onze kinderen. Hun onderwerping is lang geleden voltooid. Dat is algemene kennis, die alleen nog niet tot paleizen en jachthuizen is doorgedrongen.

  Een vertegenwoordiger van de laatste monarchieën heeft in Botswana de strijd aangebonden met een vertegenwoordiger van het laatste grote landdier. De dinosaurus en de mammoet zijn uitgestorven, maar de olifant leeft nog. De strijd was ongelijk en je zou willen dat er in de toekomst onder de olifanten kalasjnikovs worden uitgedeeld.

  Toch is er hoop. De 13-jarige kleinzoon van de Spaanse koning is ook gewond geraakt. Hij heeft niet in een olifant geschoten, maar in zijn eigen voet. Dat noemen wij: vooruitgang.


  • sorry, weggevallen, dat het van Max Pam is in de VK.


   • Column van Yoep,

    Hoerverhoging

    Ooit knalde die Spaanse koning Juan Carlos zijn broertje af. Met een pistool in zijn gezicht. Menneke was 14 en dood. Ik zou daarna nooit meer een wapen aanraken. Hooguit om mezelf van het zinloze leven te beroven. Juan Carlos denkt daar duidelijk anders over. Vorige week ging hij stiekem naar Afrika om op olifanten te jagen. Van die niet te missen lobbesen. Stevie Wonder schiet zo’n beest nog raak. Wat is de lol? Waarom wil je dat? Hoe lang schettert het getrompetter van een stervende jumbo in je oren? Tot op je sterfbed? Ik hoop het. Raar dat de goede man na de dood van zijn broertje nog een wapenvergunning heeft gekregen. Hij woont toch niet Alphen aan den Rijn?

    http://www.nrc.nl/youp/2012/04/21/hoerverhoging/


 13. @Preacher,

  De topic over die kaarttruc schuift steeds mee naar achteren?
  prima, het is een goeie truc dus dat steeds opdringen naar de laatste plaats dus ook, ha,ha

  Even wat anders WordPress is dat jou eigen site of is dat ook een gast site zoals punt.nl ?

  Kwam nl. bij toeval op de site van Hans Vosgezang en dan kreeg ik ook dat WordPress. Maar neem toch niet aan dat jij onder die naam nog een site hebt?


  • WordPress is een hoster van sites. Deze site draait dus op de servers van wordpress; zoals zovelen.


   • Blij te horen dat jij Hans Vosgezang niet bent.
    Zag op BOINNK en litanie over zijn moeder daar lusten de (Christen)honden geen brood van. Maar er werd erg meelevend met hem omgegaan ondanks het schunnige taalgebruik over zijn moeder..”Breng het bij de Here jongen” in die trant enz…..
    Blijkt, dat zijn moeder bij en ander kerkgenoodschapje is en hij weer bij een ander onderdak heeft gevonden en die twee genoodschapjes zijn blijkbaar water en vuur.

    Gelukkig kan en mag ik daar niet meer posten.


 14. Prachtige beelden van de jarige Hubble telescoop. Zet ze ook maar even hier neer weten juliie ook gelijk hoe ik aan mijn nickname ben gekomen.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2734/Foto/photoalbum/detail/3243752/345817/1/Hubble-jarig-de-mooiste-beelden-uit-de-ruimte.dhtml  • @Meson,

   Preacher heeft deze site (campfire 2) geopend om alles wat je maar off topic kwijt wil hier te plaatsen. We moeten zelf voor het (brand)hout zorgen om het brandende te houden.

   Wat betreft de zwarte gaten, zou ik niet graag op het planeetje zitten van die ster die zo dicht langs het zwarte gat giert.
   Echt kermis daar in het middelpunt van ons sterrenstelsel.
   Wat me ook opvalt, dat er veel energie uitkomt. Waar komt dat vandaan? Van een ander Universum of tegenhanger van ons Universum? Zo moet er door dat zwarte gat ook energie van ons Universum de andere kant opgaan neem ik aan.


  • @Meson,

   Had net wat verstuurd en is in het zwarte gat terechtgekomen.

   Zou niet graag op een planeet zitten van die ster die rond dat zwarte gat in ons sterrenstelsel giert als op de kermis.
   Valt me op, dat er erg veel energie UIT zo’n zwart gat kan komen maar waar komt dat vandaan? Komt dat van een tegenoverliggend Universum en sturen wij ook energie van onze kant door het zwarte gat?
   Heb je trouwens mijn filmpje over het zwarte gat gezien hierboven?


 15. Laat eens goed tot je doordringen wat bijv. Hitchens zegt…..


 16. @Preacher,

  Blijven er postings van mij hangen in je box?
  Heb 2x een posting gestuurd die ik niet meer terugzie hier op campfire.


  • Twee van je comments zaten helaas in de spam-box. Het waarom daarvan is mij onduidelijk. Ik verwijder je greatest cardtrick, misschien helpt dat. Sorry!


 17. @Oneindig

  De energie komt van de zwaartekracht af,deze is ruim 1 miljard x sterker dan die van onze zon…
  Mooie beelden van 2 uitgestoten magmavlammen op ruim 1 miljoen lichtjaar vanaf het zwart gat aan jawel beide kanten !!
  Ook leuk is dat het gat enkel zwart is omdat het licht er -a omgebogen word en -b wat er doordringt direct word opgeslokt,,het gat is echter altijd gevuld met een mini planeet—-Als onze aarde daarin zou zitten is hij nog 2 centimeter in doorsnede,,en met een ongelofelijke zwaartekracht…
  Sinds 8 maanden kan Nasa tot in perfectie tot in de kern van het zwarte gat kijken,,OOK in ons melkwegstelsel zijn er (kleine)gaten ontdekt..

  Na Mars nu bewezen en feitelijk leven bevat in onze tijden maar ook in vroegere tijden staan er nog 7 aardachtige planeten op het programma om dit voorzichtig aan duidelijk te gaan maken aan de mensheid,,,dit doet Nasa zeker niet uit eigen overweging maar onder grote druk vanuit China(I love it !!)
  Gekke Chinezen hebben de èènzijdig uitgeroepen No-Fly zone van Nasa aan hun laars gelapt en uit het gebied op de maan wat als 3e platgegooid zou worden door Nasa een grote metalen kist van 2 bij 2 meter meegenomen en andere voorwerpen uit een pyramideachtig gebouw ….best slim want Nasa gaat onherroepelijk door om alle bewijzen simpelweg op te blazen….
  Nasa is dus ook een religieus clubje dat blijkt wel uit deze misselijkmakende actie’s…Zodra ze merken dat ze hun monopoly positie verliezen worden het zelf de duivelstjes van weleer ??
  Ook zijn er 5 particulieren satellieten ‘zomaar’ buiten werking gesteld waarvan er 2 zelfs van het scherm zijn verdwenen…….
  Alle 5 draaienden hun rondjes om de maan en alle 5 zijn aan de donkere kant buiten werking gezet ,,,dit kan dus geen toeval meer zijn….
  Puzzelen word lastig met Nasa als valsspeler de stukjes laat verdwijnen,,cursus Chinees word dan raadzaam voor de toekomst,,,Uhh sambal bij,,,kalender bij,,nummertje 15 Tjap tsio met pindasaus,,hahaha

  Dat bombarderen gebeurde eerder nog om waterstof onderzoek te doen in 1995- 2000
  De bombardementen van 2011(dec) en 2012(feb) gebeuren juist op het harde rotsachtige gedeelte van de maan,bullshit om hier dan het waterstof experiment aan vast te plakken….

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&ved=0CHAQFjAM&url=http%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2Farchief_gratis%2Farticle1015276.ece%2FExplosie_op_de_maan_op_video_vastgelegd&ei=9-aTT-qXGYaA8gO7kZzNDA&usg=AFQjCNEm6nt4szcKdFoKU4Z9xYYEGyMViA


  • @Meson,

   Begrijp ik goed uit je woorden, dat de Chinezen een maanlanding hebben gedaan? Hoe zijn ze die piramide binnengekomen, iets met robotkarretjes ofzo?
   Daar moet toch op internet veel meer over te lezen zijn neem ik aan?


   • Chang’e 3 is een onbemande Chinese missie naar de Maan die gepland staat voor 2013. Het zal de eerste keer zijn dat de Chinezen op de Maan landen. Waarschijnlijk zal het ook de eerste keer in 37 jaar zijn dat een ruimtevaartuig een zachte landing op de Maan maakt. De laatste zachte landing op de Maan was door de Sovjetische Loena 24 (1976) [1][2] (wel zijn er recent nog ruimtevaartuigen op de maan te pletter geslagen: op 10 juni 2009 de Japanse satelliet Kaguya en op 9 oktober van jaar de LCROSS).

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Chang'e_3


 18. @meson,

  Zoals de heren hierboven in de verschillende congressen al aangaven, “Religie is stilstand in denken en vooruitgang”.
  Alles laat men afhangen van één zwartgekaft boek waar alle wijsheid van de mens in opgeslagen zou liggen. Maar zo simpel is het niet hier op aarde. Dat kon men nog wel beweren in de jaren 0 en de middeleeuwen en zelfs tot in de 20e eeuw maar nu zoveel mensen toegang hebben tot internet wordt de grond wel erg drassig onder hun religieuze voetjes. Gaande weg gaan ze de religieuzen mee als er weer een onontkoombaar bewijs is geleverd bijv. over ons planetenstelsel en sterrenstelsel. Vlak op dit punt de moslims ook niet uit want die willen al helemaal dat we terugkeren naar de middeleeuwen als mensheid.
  Inderdaad is er nu China als a-religieus land die zich niet gebonden voelen aan een zwartgekaft boekje en tevens de kennis en geld hebben om de ruimte in te gaan.

  Trouwens de NASA heeft jouw link ook al om zeep geholpen want ik krijg -410 Gone- te zien.


  • Vooral rond minuut 6 wordt het heel interessant. (de rest spreekt mij uiteraard ook erg aan)


 19. Christopher Hitchens is in 2011 overleden aan kanker lees ik nu.

  Hitchens stelde dat de georganiseerde religie “de belangrijkste bron van haat in de wereld is”. Georganiseerde religie is “gewelddadig, irrationeel, intolerant, moedigt aan tot racisme, tribalisme, en onverdraagzaamheid; zij investeert in onwetendheid, staat vijandig tegenover vrij onderzoek, minacht vrouwen en dringt zich op van kindsbeen af”.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Christopher_Hitchens


  • Deze is ook sterk opgemerkt….


 20. @Oneindig

  Foutje,,lees ff op de ‘oude pagina’ nog wat inzendingen ?

  China en internet zij je Oneindig ?
  Wat denk jezelf ?
  Het land staat ‘rood’ gekleurd op de wereldkaart qua internetvrijheid en censuur ervan,totale controle en zonodig boycot google-maps-you-tubes enz,enz))

  Er staat op tor-wiki genoeg,maar dat is de underground wikipedia.

  Nog nooit op maan geweest de chinezen ???
  Oeps,1000den aanwijzingen dat het ‘ijspaleis” op de maan door een chinese heerser is gemaakt(die er zelf ook geweest is) voor zijn vrouw(die later ook kwam kijken) lang verhaal met vele inputs van alle kanten.
  Verhaal is wel van voor de tijd van Atlantis dus ruim 15.000 jaar geleden,pyramides in china zijn ook groter als in het M.O op 1 km diepte onder water in de zee ligt er een van 250 meter hoogte……

  Probleem is als om de 15.000 jaar de aarde door natuurgeweld (poloshift)voor 98% vernietigd word dat je weer op 0 staat en het collectief geheugen ook is verdwenen..
  Weet 1000% zeker dat de info van onder de sphinx allang is opgehaald en onderzocht,,,,daar zit de echte sleutel en niet bij de paus.
  Metalen met een legering die we op aarde niet kennen zijn in leiden voor onderzoek geweest,,6 samples..
  R-A bewerking op nanoschaal bewaard in een zacht en kneedbaar glazen pot is tot op de dag van vandaag S.F voor de heren techneuten en andere intellectuelen van ALLE universiteiten van de wereld,..

  Puzzelen Oneindig,,oneindig lang puzzelen want niemand weet hoe groot de puzzel is waar we mee bezig zijn,,maar stuk voor stuk word het beeld van de puzzel wel duidelijk,,zij het je 3/4(?)jaar geleden al de mens is de kneus van het heelal,of de baby ? En er zijn volwassen maar ook oude wijzen te vinden,,,die wel 100.000 jaren ongestoord konden evolueren ,en wie weet wel in zeer grote ruimteschepen waarvan er een prachtig te zien is op de maan…

  Oja,China…
  In 1953 zijn de Chinezen er voor het laatste geweest,de basis tegen de Mongoolse grens is zelfs op maps nog goed te zien..
  politieke argumenten en machtsverhoudingen dwongen tot stilzwijgen (onderdelen kwamen uit de VS en Europa,haha))

  En ja robot techniek (binnenkort kloont de robot zichzelf en gaan we duizenden lichtjaren reizen en zoeken in het heelal,,lees AD vandaag)) het team wat op discovery hun kunsten vertoonde werd daar gekopieerd..

  Want waarom zouden de pyramide’s op aarde,maan,mars,venus,en wat nog volgt niet door mensachtige of vanaf de aarde gemaakt zijn ? Berekeningen laten een perfecte dampkring zien 1.5 miljoen geleden op de maan,,het water is er pas 100.000 jaar weg,en restant bevroren..
  Kenia,,botjes van 7 miljoen jaar oud ??
  Lucy 1 miljoen…

  Bovenbeen bot maan 24 miljoen jaar ?

  Zegt u het maar……………………………….een leuke puzzel of niet ?


 21. Heeft er nog iemand anders wat (brand)hout voor the fire ?

  Heb nog wel een paar stukken brandhout,voordat het uit gaat….

  Japan 2011:
  Atmosphere Above Japan Heated Rapidly Before M9 Earthquake
  http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/

  Review on the prediction of earthquake by the detection of electromagnetic phenomena and watching of the ground change by the measurement of grounding resistance.
  http://sciencelinks.jp/j-east/article/200023/000020002300A0871060.php

  Haarp inductie-magnetometer en de Haiti-aardbeving
  http://www.atlanteanconspiracy.com/2010/01/haiti-earthquake-caused-by-haarp-weapon.html

  Als je geen hout hebt mag je ook het vuurtje opstoken door wat te gaan blazen(.). 22. Mwah,mijn brandhout wil maar niet echt gaan branden…Helaas…

  Ik ga er weer en paar maanden tussenuit maar ben terug voor de verkiezingen

  De opvallendste nieuwe partij aan de verkiezingen in september is zonder twijfel Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN), opgericht door ufoloog Anton Teuben uit Soest. Hij rekent op ‘tientallen zetels’, vertelt hij vandaag in het AD.

  Krijgt de UFO-partij uw stem?

  UFO-partij rekent op ‘tientallen Kamerzetels’
  De boodschap van de Soeverein Onafhankelijke Pioniers is in elk geval een opvallende. De gewone man, zo stelt de partij, blijft verstoken van de nieuwste inzichten en technieken die grote bedrijven en overheden wel hebben.

  Zo worden u en ik ‘dom gehouden’ als het gaat om zaken als ufo’s en buitenaardse bezoekers, massale bijensterfte, stralingsgevaar en grootscheepse complotten in de voedingsmiddelenindustrie. Belangrijkste programma-item: gratis stroom voor alle Nederlanders. ‘Dat kan makkelijk, de techniek daarvoor bestaat al, maar oliemaatschappijen en gasbedrijven boycotten het’, aldus Teuben.

  Lijsttrekker
  De partij heeft nog geen lijsttrekker gekozen, maar Teuben zegt beschikbaar te zijn. ‘We moeten daar nog over beslissen, want er zit nog veel meer kwaliteit in onze achterban. We hebben wetenschappers, auteurs, docenten, natuurkundigen, biologen, quantumkenners en heel veel ervaringsdeskundigen die ook in aanmerking kunnen komen als lijsttrekker van SOPN.’

  Laat links en rechts maar lekker vallen en vat de UFO partij maar bij hun balluhh…..
  Dat word hun nieuwe verkiezingsleus,,,,,,haha

  @8:03 –>> Niemand weet waarom de Arabische man alle vrouwen
  zo haat,,?? Het is zelfs een raadsel volgens de
  volkskrant…………
  Alle mannen gaan 5 x per dag naar de moskee
  met het vrijdaggebed als ‘hoogtepunt’ in die moskee
  word uit de koran geciteerd en juist in die koran worden
  vrouwen behandeld als 3e rangs burgers,dat de
  volkskrant dat niet weet is grote onzin,het valt onder
  het politiek-correct denken,en dan is het probleem
  benoemen uit den boze,waarom dan zo groot uitpakken
  als je de oorzaak krampachtig weghoud ??
  Oh,dat heet dat onderbuikgevoelens..,nou linkse
  correcten van de volkskrant de vrouwen die jullie
  beschrijven lopen dag en nacht met die
  onderbuikgevoelens rond,doodsbang om een
  islamitische zuurbehandeling te krijgen,zwijgen
  hierover is dan gewoon toestemmen volkskrant.


  • Zie ik jou straks ook nog in die 2e kamer zitten??


 23. @Meson,

  Weer een nieuwe partij?
  We hebben nu al die Russische matroesjkapoppetjes aan het dansen in de 2e kamer.
  Geert Wilders komt uit het (grote)poppetje van de VVD en nu is uit het poppetje van Geert weer Hero gekropen. Over 2 jaar (na de val van het volgende kabinet) komt uit het poppetje Hero weer een nog kleiner poppetje gekropen. Net zo lang tot iedere Nederlander zijn eigen volksvertegenwoordiger is geworden.

  Ere wordt van de huidige partijen gevraagd om eens over hun eigen schaduw heen te stappen en nu eensgezind wat op tafel te leggen. Zie jij dat gebeuren? Stelletje labbekakken in die kamer.
  En wij moeten na anderhalf jaar weer naar de stembus om een nog meer versplinterde 2e kamer te kiezen??? We zijn toch niet gek geworden zeker…….


 24. i.p.v. de miljardendans even de klompendans voor de jongens en meisjes in de 2e kamer. Kom op alle partijen inhaken (ook Geert, blond is hij toch al). Hoe zat dat ook alweer met blondjes?????


  • En als je niet blond bent als Diederik Samson dan blijk je toch behoorlijk blond te zijn.


 25. Oeps,,inzending verdwenen richting de spam ??
  Heb ff geen tijd (en zin) om een nieuwe te tikken deze was al lang genoeg(zoals altijd,,haha))

  Lees berichtje van gisteren over reactor 4 Japan in het AD
  Maandag moet ik weg,,ik kijk van het weekend ff wat je er van vind…

  MvG


 26. @Meson
  Ik heb nergens een reactie van je kunnen vinden. Ook niet na ‘n eerdere opmerking van je, dat je het brandhout niet aankreeg.
  Dus ik vrees dat het aan je eigen comp. ligt.
  Alvast goed weekend!

  P.S.
  Had je die link van mij nog bekeken:
  April 24, 2012 at 6:13 pm ?


 27. @Preacher

  Geen idee waar het aan ligt,,had er bij X vroeger ook enorme last van,, maar dan trok ik van ieder bericht standaard een kopie en was het alsnog zo gebeurd,,
  Laten we maar aannemen dat het ergens in het zwarte gat rondvliegt….?

  Ja ik heb/had je link gelezen,Preacher…
  Bizar toch ?


 28. Nog even wachten en je electrische auto staat voor de deur.
  Met opgespoten zonnecellen dus je auto kan zeker in zonnige gebieden eindeloos blijven rijden. Of ‘snachts met een volle accu. Wie weet….

  http://www.kurzweilai.net/liquid-solar-cells-that-can-be-printed-onto-surfaces?utm_source=KurzweilAI+Weekly+Newsletter&utm_campaign=54fb9354fe-UA-946742-1&utm_medium=email 29. Beetje klein dingetje als landingsgestel voor zo’n ruimtevaartuig als een Vimana. zie: http://t.co/SkdCUlb9
  in vergelijk met,

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Landingsgestel

  Het verhaal van Vimana’s in de oudheid is wel opmerkelijk leesvoer.
  In de Mahabharata staan vele verhalen van deze voertuigen en wat ze allemaal wel niet konden doen. Deze Vliegmachines uit de oudheid die zowel door de ruimte als de aardse atmosfeer en onder water konden manouvreren. Ze hadden verschrikkelijke wapens aan boord. Pijlen die schitterden als de Zon en hele steden in een oogwenk in de as legden(Sodom en Gomorrah?).
  De beschrijvingen zijn van zulk detail of ze de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki vertellen. Ook is er sprake van Hemelsteden die als schitterende diamanten aan het hemelfirmament voorbij trokken. Net zoals wij nu het internationale ruimtestation ISS voorbij kunnen zien trekken op een mooie nacht.


 30. Eén op de zeven wereldwijd geloofd in spoedig einde van deze wereld. (Onderzoek Ipsos Synovate)

  http://www.ipsos-na.com/news-polls/pressrelease.aspx?id=5610


 31. Wetenschappers hebben een zeldzaam spektakel in de ruimte mogen aanschouwen: een zwart gat dat een ster ‘opeet’. Dat gebeurt slechts eens in de 10.000 jaar, zeiden de deskundigen van het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics in de Amerikaanse staat Massachussetts vandaag.

  Zwarte gaten zijn wat overblijft als een zware ster sterft. Dat leidt tot een van de grootste explosies in ons universum, een zogenoemde supernova. Er blijft een kern over, met extreme zwaartekracht. Zo zwaar zelfs, dat licht niet kan ontsnappen (vandaar de term ‘zwart gat’).

  Het is volgens de onderzoekers een populair misverstand dat zwarte gaten moordmachines zijn. ‘Een zwart gat slaapt eigenlijk bijna zijn hele leven. Soms komt een ster te dichtbij, en dan begint het eetfestijn’, zei onderzoeker Ryan Chornock. Het zwarte gat rukt de ster uit elkaar en eet onder meer gassen op die vrijkomen. Daardoor ontstaat een gloed. En dan is een zwart gat te ‘zien’.

  De wetenschappers zagen het schouwspel in 2010 al, maar konden toen hun waarnemingen nog niet thuisbrengen. Bovendien was het licht dat ze zagen zo fel, dat de sterren niet te zien waren. Ze zagen een vlam in juli, die gedurende het jaar langzaam vervaagde. Het zwarte gat ligt in de kern van een sterrenstelsel op 2,7 miljard lichtjaren afstand van ons stelsel. Het is de eerste keer dat wetenschappers de verorbering van een ster door een zwart gat van begin tot eind hebben kunnen volgen.


 32. En dan nu het belangrijkste: Wat gebeurt er als de aarde wordt opgeslokt door een zwart gat?
  Deze vraag is moeilijk te beantwoorden, aangezien we dat nog niet precies weten. Het enige wat we weten, is dat als de aarde te dichtbij het zwarte gat komt, het erdoor zal worden opgeslokt. De materie van de aarde zal versnellen, en daardoor zeer heet worden. Het laatste dar er van onze planeet te zien zal zijn, voordat hij opgeslokt wordt, is de röntgenstraling die hij hierdoor uitzendt. Verder weten we niet waar onze materie nu is gebleven, en wat ermee is gebeurd. Hier zijn alleen ideeën voor:

  Het zou bijvoorbeeld kunnen dat een zwart gat een connectie is tussen verschillende universums. De materie opgeslokt door een zwart gat zou dan in een ander universum uitgespuugd worden. In ons universum zou het dus een zwart gat zijn, en in het andere universum een wit gat (een wit gat is het tegenovergestelde van een zwart gat. In theorie bestaat een wit gat, maar er is er nog nooit 1 in ons universum gezien.) Misschien was The Big Bang wel gewoon een groot wit gat dat materie in ons universum spuwde, dat opgeslokt was door een zwart gat in een ander universum.

  Het kan ook dat een zwart gat gewoon steeds meer massa krijgt wanneer het materie opslokt. De opgeslokte materie zou simpelweg deel worden van het zwarte gat en er nooit meer uit kunnen wegens de gigantisch grote zwaartekracht die het zwarte gat heeft.


 33. En we gaan hier verder, voordat we ook ‘n zwart gat worden ingetrokken:

  https://preacher9.wordpress.com/campfire-3/

  😉Comments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: