h1

Campfire IV

The Place to talk off topic!

Ghettoblaster is aanwezig en achter u in het gras liggen de alcoholische en andere vloeibare versnaperingen.
De picknick-tafel is ook goedgevuld.

Vergeet u niet af en toe wat hout te sprokkelen en op het vuur te gooien ?
En laat de beestjes om u heen toch eens met rust!

Enjoy!

112 comments

 1. Blijft akelig stil rond het kampvuur ??
  Zal er eens een bos hout opgooien….??
  Want waar rook is is vuur,,toch ??

  http://olympiczion.nl/index.php/de-annunaki/ 2. Oneindig

  Zo ff bijkomen bij de warmte van dit vuur,,ben geheel verkleumd en ontdaan vertrokken van je favoriete site?…. Hahaha
  Ongehoord slechte reklame voor de religie aldaar,en toen ik de mod las met zijn vernietigende woorden over jou zakte niet alleen me broek af maar was ik er gelijk ook klaar mee.

  Ontwetenheid ala,maar dit niveau pas ook jou toch niet naar neem ik aan ?
  Een dooie site,,met slechts enkele reactie’s totdat……precies wij in discussie kwamen.
  ff tussendoor,,is die David ook niet die Rick ??
  Beide gaan compleet met schuttingtaal op dezelfde wijze tegen jou uit hun bol ???

  Affijn,ik heb met lesje in 2 dagen tijd weer geleerd ?
  Opzich is die site best redelijk,met hoe kan het ? Ook topics die volledig buiten de religie of enig geloof staan ??
  Jammer dat er daar enkele door de leiding gedragen blaaskaken zitten die (sorry)nog te dom zijn om voor hun duveltje te dansen..

  Maargoed,,weet niet of je de boodschap gelezen hebt dat ik hier naartoe verkast ben,,dus wacht ff af op je je ook hier aanmeld

  Wel apart dat jij diverse keren daar geblokt bent,en de mod daar van ‘baalt’ en vage redenen opgeeft waarom hij je niet per direct wederom blokt ??
  Intern meningsverschiltje aldaar ???
  Ook deze man is in woord en daad niet toerekeningsvatbaar te noemen,i.p.v vrede en rust te brengen gooit hij enkel extra olie op het vuur ???

  Rare toestand vind ik het maar…Oneindige-leeghoofd Hahahahaha

  M.v.G


  • @Meso,

   Heb er nog en stukje achtergelaten voor jou bij die Ark.

   Ja het is me wat en ik ben inderdaad beblockt geweest door die vader Jacob. Maar hij is geen moderator meer, misschien ook wel een beetje mijn schuld want ik had een e-mail conversatie met Silvia Videler hier over gehad. Zij was het met de moderatie ook niet zo eens en ziet in een stevige discussie geen echt bezwaar.
   Zolang je maar niet te persoonlijk wordt maar dat doen ze nu dus wel. Alleen het is blijkbaar een groepje uit Overijssel of grens Friesland /Drente en het is ons kent ons. Dat zie je ook bij die brief van Cor Ruitenbeek over zijn homo zijn. Meestal hebben ze het niet zo op die geaardheid in die kringen maar hier was het één en al medeleven en complimenten aan zijn adres.
   Maar ja jij en ik komen uut de Grote Stad en dat zal het verschil wel maken.

   Heb dit ook nog geschreven.
   Wij baseren ons op kennis, wetenschap, feiten – zaken die gelovigen juist afwijzen als het om het bestaan van hun god(en) gaat.

   Atheïsten hebben geen heilige boeken, zelfs geen pseudoheilige. Ja, velen hebben Darwins The Origen of Species gelezen, maar velen meer hebben dat niet. En The God Delusion, Richard Dawkins’ antireligieuze bestseller? Met het schaamrood op de kaken moet ik toegeven dat ik als militant atheïst er nog niet aan ben begonnen. Waarom niet? Omdat het geen heilige boeken zijn. Je kunt uitstekend atheïst zijn zonder een woord erover te hebben gelezen, zonder enig dogma te erkennen. Je mag als atheïst zelf denken. Je hoeft niet een gebouw binnen te gaan waar veelal in jurken gestoken mannen je vertellen wat je moet denken en hoe je moet leven.

   Hoe anders is dat bij onze (monotheïstische) gelovigen? Tegenover gevierde wetenschappers als Darwin en Dawkins stellen zij duizenden jaren dode woestijnbewoners die geloofden dat de aarde plat was en dat overspelige vrouwen moesten worden gedood. En deze besnijdende, stenigende en (ver)oordelende – altijd oordelende – joden en Arabieren zijn voor de ware gelovigen nog steeds het hoogste voorbeeld van moraliteit en vroomheid. Voelt u het verschil tussen religie en atheïsme al een beetje?

   Dit omt van Bart Schut ui de Volkskrant.

   http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3296067/2012/08/04/Alleen-als-het-om-religie-gaat-gooien-gelovigen-de-ratio-opeens-overboord.dhtml


 3. @Mesn,

  Heb het nog niet zo door gehad maar die David zou best die
  Rick kunnen zijn . Goeie van je.
  Met Rick ook al menig discussie gevoerd en ging hetzelfde als jij met David. NIET inhoudelijk reageren maar gelijk schelden en tekeer gaan. Er zal ook wel e-mail verkeer zijn met Silvia en die lui maar Silvia trekt haar eigen plan. Misschien vindt ze het wel goed wat weerspraak en en andere invalshoek op de (inderdaad) wat suffe site alles bijelkaar genomen. Ze blijven in hun cirkeltje redeneren en worden angstig als die boze buitenwereld zich manifesteerd. Vond het wel leuk wat samenwerking.
  Nu is er een zekere Ben die ook tegendraads is. Blijf het wel volgen daar laat me niet wegsturen.
  Ik weet dat als mijn naam in de kantlijn verschijnt ze er allemaal opduiken om te lezen. Dus ik blijf ze bezighouden met het laten gebruiken van die paar hersencellen die ze nog bezitten.


 4. Heb je nog ff gelezen,Oneindig.
  Wat me gelijk opvalt is dat nobody er meer reageert,na mijn aufwiedersehn althans.??
  Zelfs op je ‘aanname’met zelfs een verwijzing naar je aanname(=bron !)blijft het doodstil,en gezien de tijd eerder tussen de bijna 100 inzendingen zat heeft ‘men’ het op zeker al wel gelezen !!

  Zat ‘tig’ jaar terug en misschien weet jij haar nickname nog?
  op X (zat altijd te dollen over appeltaarten bakken,en zij las elke dag de krant en zakte bijkans door haar rollator van alle ellende die er in stond,ELKE dag verwachtte ze de eindtijd met voorzegde rampen,doodsbang voor haar eigen gecreerde angsten wilden ze mij er ook mee opzadelen(Gedeelde smart =halve smart ?))

  Ook de onbekende nick zat in zo’n kliek…in dezelfde regio,vergelijken met het geweld waar ik nu tegenaan gelopen ben was zij echt een vrome vrouw,Oneindig (heb ook wel vèèl lol gehad met collega’s over haar instinctieve en ge-indoctrineerde pure domheid,dat zoiets uberhaupt nog bestond ??

  Hiermee dan ook direct je vraag beantwoord met dorps of gehucht en de randstad of de stad.
  Ja,dat is een wereld van verschil,ik verbaas me er nog dagelijks over,want je weet(als geen ander,haha) dat ik een beetje strijden of provoceren in een discussie best kan waarderen,graag zelf,want meningen verschillen nou eenmaal,met dezelfde mening geen discussie,toch ?
  Grote ‘probleem’ daar is dat ik 4x op me knieen moet om te vragen voor enig antwoord,dat niet krijg,nee gekker nog…. direct een grote bek kan krijgen,vroeg niet voor niets of het met’puberaal’ gedrag te maken heeft ??
  Want met een volwassen vent heb ik dit nog nooit zo(dom)mee gemaakt..
  Maar genoeg erover,we ‘doen’ een ieder daar NU het zwijgen toebrengen,zonder ook maar een wanklank,vloek of grote bek te hebben…
  Kennis is macht,Oneindig maar dat hoef ik jou gelukkig niet’wijs’ te maken,haha….
  En laten we eerlijk zijn Oneindig ,, sprookjes worden steeds moeilijker verdedigbaar naarmate de kennis over die sprookjes toeneemt terwijl het sprookje zelf enkel ouder word ?
  Oneerlijke strijd,zeker als je niet is (aan)geleerd om zelfstandig na te denken over datzelfde sprookje ??

  ff wat anders nog….kan jij een aardig potje breken dan bij die voor mij totaal onbekende vrouw waar je mail contact mee hebt gehad,Oneindig?? (Ben blij dat zij dan wel anders is?)

  Want in dat geval kan ik er dan nog wel eens op inhaken,ouwe tijden herleven dan hahaha al werd ‘toen’ duo ‘rot’ en ‘vervelend’ er ook al afgesodemieterd zonder ook maar èèn geldige waarschuwing of andere redenen dus vandaar ook deze vraag??

  (En als er echt alleen maar dorpsgekkie’s zitten dan lach ik wel zonder tikkie tikkie gewoon met je mee !!

  ——
  Kan ik hier nog wel ff kwijt aan je,,waarom maak je je eigenlijk zo ‘druk’ om die ark als daarvoor meer dan 5100meter waterkolom(Ararat) op en om aarde moet hebben,,en dat ook nog in 40 dagen gevallen als regen,,pff dik 200 meter regen per dag,,uhh maakt dat de kat maar wijs,Oneindig het is godsonmogelijk’ om het eens religieus uit te drukken!!

  450 bar waterdruk op de meer dan 10.000 krater-openingen ??
  Waarom zou ik me dan(serieus)gaan bezighouden met een ander nog groter’sprookje’ waar vleeseters plots plantjes gaan eten enkel en alleen om ‘het probleem’ met de opslag en bederf van het vlees(1000den kilo’s)) in het verhaal voor te zijn ??
  Kapuhh nou (.)…hahaha


 5. Er zou natuurlijk een ark geweest kunnen zijn, maar dan gevuld met DNA-materiaal.
  Andere culturen verhalen ook over een ‘flood’:

  “Most legends of Chalchiuhtlicue say that she was married to the god of rain, Tlaloc. In some myths she was his sister. Chalchiuhtlicue helped Tlaloc rule the kingdom of Tlalocan. It is believed that Tlaloc was one of the first ‘abuser’ gods and because of this Chalchiuhtlicue retaliated by releasing 52 years of rain, causing a giant flood which caused the fourth world to be destroyed. She built a bridge linking heaven and earth and those who were in Chalchiuhtlicue’s good graces were allowed to traverse it. The other residents of the earth were turned into fish so they wouldn’t drown. Chalchiuhtlicue used the flood as an act of purification of human kind. Because of this flood we are believed to live in the Fifth World.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chalchiuhtlicue

  Leuk jullie hier weer eens te lezen en bij Boinnk…

  http://boinnk.nl/blog/45684/de-ark-van-noach-was-meer-dan-op-zijn-taak-berekend/


  • @Preacher,

   Sorry dat we jou zo in de steek hebben gelaten.
   Soms dan blijf je weer hangen op een andere site maar steeds las ik je nog wel hoor.
   Kom maar op één site want Xandernieuws heeft mij voor eeuwig het bos ingestuurd. Af en toe had ik toegang en dan schreef ik een klein stukje onschuldig iets en pats er mocht niet met mij gediscusieerd worden. Laat maar, gladde rug.
   Ik weet dat ik confronterend kan zijn maar dat is gewoon HUN beleving van de waarheid of het leven als ze zich eraan storen.
   Bij Silvia is het een enorm op en neer met de onderwerpen. Soms gaat ze erg hard tekeer over de Joden en wordt er zelf getwijfeld aan 6 miljoen doden bij de holocaust. Ja het exate aantal weet ik ook niet en het zal geen mooi rond getal zijn geweest maar om het zo glashard in twijfel te brengen?
   Ik reageer niet overal op daar want dat is geen doen.
   Alleen onderwerpen die mijn interesse hebben krijgen aandacht maar soms zie ik een uitspraak van een reageerder en dan moet ik gewoon inspringen om de nuance aan te brengen of een onwaarheid trachten te ontkrachten.
   Met @Meson en hier op jouw site is er nooit ruzie of gedoe.
   Bij Silvia schelden de “gelovigen” van verschillende signatuur elkaar soms ook voor rotte vis uit.


 6. O.k,dan gaan we van het water gewoon nog een stapje terug ?

  “”Er zou natuurlijk een ark geweest kunnen zijn, maar dan gevuld
  met DNA-materiaal.
  Andere culturen verhalen ook over een ‘flood’:”””

  Over die vloed zelf daar geen discussie over,er staan 2 mogelijkheden open ,,beide uit dezelfde tijd.
  Maar geen enkele cultuur ter wereld had ECHTE profeten,
  dus voorspellingen van wanneer die vloed kwam waren er niet !!
  (Ja,met de wetenschap achteraf geschreven,maar dat is weer een heel ander verhaal))
  Enne is er al ooit een ark of …..of……..of……… gevonden ?
  Je zou denken dat minimaal 3 van de 4 claimen ‘niet te geloven zijn’ als er maar èèn enkel exemplaar echt(?) bestaan heeft en de rest ervan simpele kopie geschriften waren??

  Ark ?

  Neen !

  Er waren continenten genoeg waar er geen vloed was of gering
  want beide optie’s van de overstroming zijn heftig maar wel lokaal gebeurd,bij de Maya’s b.v lees ik geen echt problemen?

  En uit de geschiedenis blijkt (o.a Afrika)dat daar ook geen grote overstroming is geweest en ijsboringen -geen overstromingen zowel noord als zuidpool,,dus waarom die ark ?
  Omdat er een zondbok gezocht werd voor lokale vernietiging?
  Misbruik van een natuurramp in religieus opzicht maken ?
  Ja.
  Daarom ook gaf mister David daarop geen antwoord !

  P.s Linkje helemaal bovenaan,is dat wat,Oneindig ??


  • @Meson,

   Ga er morgen of dinsdag op in.
   Helaas moet ik gaan slapen want de wekker staat op 05.00 uur want ik moet een schip gaan ophalen ergens verderop.
   See you.


 7. Mm,verdachte zaken zo net voor de Sinterklaas,want als het schip een boot gaat worden en de eb een vloed dan zit ik op zeker achter mijn ruim-gevulde zak vol suikergoed,pfff

  Rustig aan Oneindig , 5 Dec is nog ver weg………………………….  • He m’n alter-ego,LOL!

   ps. gaat het weer een beetje @preach?


   • Uitstekend durf ik het niet te noemen, draagbaar wel…
    Het is even wennen aan de veranderende omstandigheden, of zoiets, maar dan op die andere fiets.


 8. Kop op Preach,we gaan gewoon door met de mensen te informeren
  en tussendoor een beetje lol maken.
  En om je nog wat moed in te spreken:

  Een warme groet uit 010!


  • Thanx Dr. John!
   Een warme groet terug en ook nog erg bedankt voor al je input hier!


 9. Uhh,,Oneindig vrolijk de boel een beetje op daarzò…………… 10. OPwarming aarde ?? Of toch niet ???

  http://www.wintersportweerman.nl/2012/11/16/6567/komen-de-echt-bitterkoude-winters-pas-na-2014/


 11. @Meson,

  http://rt.com/news/carbon-canada-effect-kyoto-773/


 12. Dacht dat jullie dit misschien ook interessant zouden vinden:

  NASA Ripping Holes Thru Space-Time
  https://ascendingstarseed.wordpress.com/2012/11/15/nasa-ripping-holes-thru-space-time/


  • Dus dat was dus die “Noorse spiraal” die een tijdje geleden te zien was.
   Dacht al dat het een nieuw “experiment” was,met HAARP ofzo….
   Interessant artikel Preach!


 13. Heb je links bekeken John,interessant en een bevestiging van mijn jarenlange strijd tegen de ‘opwarmings-figuren’ die enkel naar hun banksaldo kijken i.p.v naar het werkelijke klimaat…

  Thanks John

  “”””@Meson,

  Ga er morgen of dinsdag op in.
  Helaas moet ik gaan slapen want de wekker staat op 05.00 uur want ik moet een schip gaan ophalen ergens verderop.
  See you.

  by oneindig klein November 5, 2012 at 12:17 “””””

  Kan haast niet anders gezien de tijd dat Oneindig gezonken is met zijn boot…..hihihi

  http://climategate.nl/


 14. Duplicate comment detected; it looks as though you’ve already said that! ???????

  Misschien is mijn inzending als spam aangezien,anders is hij in het oneindige terechtgekomen ??


  • Hij zat inderdaad bij de spam @Meson.
   Vreemd, ook van die ‘duplicate comment’…
   Goed weekend allemaal! 15. Weet iemand het email-adres van onze minister van defensie?
  Kan ik hem dit linkje sturen:

  http://zapruder.nl/portal/artikel/raptor_salad_for_breakfast_met_wat_jsf_als_toetje/

  Yooh,Europe rules!


 16. http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-poleReversal.html


 17. Holodeck van StarTrek weer stapje dichterbij.


 18. Deze is ook heel mooi.

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=701cT-gGRCI&vq=medium


 19. Op 3 februari nam EO-coryfee Andries Knevel openlijk afstand van het scheppingsverhaal toen hij in het programma ‘t Zal je maar gebeuren een verklaring ondertekende waarin stond dat de wereld niet in zes dagen is geschapen. “Vroeger geloofde ik dat de schepping in zes maal 24 uur had plaatsgevonden en was ik creationist. Kort geleden geloofde ik nog in intelligent design. Ik herroep al mijn eerdere uitspraken hierover en erken mijn kinderen en kijkers op een verkeerd spoor te hebben gebracht”, aldus Knevel in de bewuste uitzending. Deze uitspraken kwamen hem op veel kritiek van zijn EO-achterban te staan.

  Let ook even op die 2 vrouwen in het videofragment en vooral die met die paarse sjaal.
  Op de vraag, “Wat vindt u ervan dat Andrie Knevel nie meer in het scheppingsverhaal geloofd?” kwam het antwoord;
  “heeft hij dat gezegd?
  dat vind ik niet leuk, want ik geloof het nog wel……… TOCH?” (tegen haar buurvrouw).
  En dan daarna het progamma “Adam of aap” gepresenteerd door een man die verdach veel op een aap lijkt.
  Het is werkelijk fenomenaal grappig.


  • @oneindig,

   LOL,Andries heeft het licht gezien,nu Xander nog,LOL!


 20. Mooie video over de eerste beelden van onze aard vanuit de ruimte.


 21. Opmerkelijk bericht wat niet de voorpagina heeft gehaald.
  Rupert Murdoch. Hij heeft al heel wat ellende veroorzaakt achter de schermen. Lees en huiver.
  Naar aanleiding van dit bericht is nu ook te verklaren waarom Petreus moest vallen als CIA chef. Een klein verhoudinkje deed hem de das om mede groots gebracht door………Tata FoxNews van Rupert. Heeft hij zijn nederlaag in de kwestie Petreus for president weer verwerkt door hem uit zijn positie te stoten en en passant Obama een hak te zetten vlak voor de verkiezingen. Gelukkig slaapt Rupert nog steeds niet goed want zijn vijand Obama is weer voor 4 jaar herkozen.

  http://www.apache.be/goed_gelezen/2012/12/21/why-the-us-media-ignored-murdochs-brazen-bid-to-hijack-the-presidency/


 22. http://www.earth-matters.nl/offline/offline.php


 23. Interessant:

  MEGA Earthquakes, Magnetic field anomalies, Earth Booms and Auroras NOT RANDOM! Proof there is an outside force effecting the Earth!

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2074362/pg1?regp=bm9fMTM1NjkwNDY5Nw==


 24. De Zon knipoogt ons bemoedigend toe na 21 -12-’12.
  Jullie zijn nog niet vergaan.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21188850/___Knipoog_zon_na_21-12___.html


 25. Een goede jaarwisseling gewenst voor jullie allen.
  En een gezond en opbouwend 2013 (zonder fiscal cliff.)


 26. Oeps….geen leven in ons HeelAl?
  Alleen al in onze galaxy miljarden planeten…het is de norm van het Universum .

  http://www.kurzweilai.net/billions-and-billions-of-planets?utm_source=KurzweilAI+Weekly+Newsletter&utm_campaign=71e4787b61-UA-946742-1&utm_medium=email


 27. Leven genoeg in het heeAL !!

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/01/Exo-Vaticana-2-Jezus-Christus-een-kind-van-buitenaardsen


 28. Leven genoeg in het heeAL

 29. @Teacher en Meson,

  Daar zijn we weer (hopelijk Meson ook).
  Het werd een beetje te gek bij @Silvia’s BOINNK.
  Wat een gekkies lopen daar rond die iedereen de les lezen die niet in hun straatje denkt.
  Tegenargumenten? Ben je nu helemaal betoeterd, Hup een geweer op je gericht en luisteren naar de grote baas en bazin die daar de dienst uitmaken onder de hand.
  Mezelf maar geblockt om geestelijke schade te voorkomen.

  Meson, scroll even naar boven zo’n beetje november 2012 en dan is het bijna precies dezelfde situatie.
  Misschien dat we bij @Teacher wat mogen uitwisselen op deze site?


 30. Vrijdag visdag,
  Even een visje vangen.


 31. He Oneindig en @Teacher (was toch iets met een P dacht ik Peacher ?)

  Geinig,je bericht bereikt me voorblad (Gmail) da’s makkelijker..
  Tja,vind een robbertje bekvechten nog tot daar aan toe(Homeboy zij gisteren al dat het aantal bezoekers daardoor steeds omhoog schiet)) maar dit gaat alle perken te buiten.
  Jammer dat die geen B durfde te zeggen,,als je A is dat je (steeds)langskomt.
  Maar eerlijk is eerlijk zelfs op X nog nooit zo’n stiekem en achterbaks figuur meegemaakt,op dit moment is die zoete broodjes aan het bakken WANT

  Toeval of niet (sorry Peacher maar ik brand gelijk maar ff los,o.k?)
  gisteravond melde ik me vertrek er al min of meer aan,en plots op een andere topic bericht van de baas(in) himself ??
  Mm…..
  Kwartje viel toen….bionnk….
  WIJ geven diegene die duidelijk de wettelijke en strafbare regels verbreken volgens het strafrecht een PODIUM !!!
  Aha,,,
  Niet ingrijpen laat staan corrigeren als sitebeheerder dient dan enkel voor de aantallen bezoekers en als je dan ook nog commercieel bent en adverteert dan laten wij ons letterlijk de tering schelden(anders kan ik er niet van maken)voor iemand anders zijn GELD
  en in mijn geval zelfs bedreiging met kogels en juf chem die bid dat ik dood in me nest blijft liggen …t’is toch bizar hè ??
  Dat op een CHR site ??,whahahaha

  Nu heb je Chempie versus watergod….beide niet om aan te gluren,waarschuwing om te kappen met 20 links op rij genegeerd (Waarom zou dat zijn Oneindig….ook met een reden ?))
  En de watergod mag prijsschieten op iedereen..
  Mwah dacht het ff niet…….

  De tijden van 255 bezoekers op èèn topic veranderen weer richting de 10 ,*proest..

  Vind het trouwens zeer te waarderen dat jij er ook de brui aangeeft,,dubbele klap ,en de laatste kop van jut weg,
  Soms gebeuren dingen zonder erover gepraat te hebben,zoals nu dit bij ons…(uiteraard een complot,,grr)
  Oja,,Elia bedoel jij……(2012 boven scrollen)
  Sorry maar die watertoeter is echt vèèl wauzer haha…

  Peacher….tijdje geleden alweer..

  Hoe gaat het met u ?
  Nog leuke items,docu’s ergens verstopt ?
  Of misschien zelf inmiddels de loterij al gewonnen,haha


 32. Ahhh,slechte binnenkomer lees nu namelijk preacher…
  De r houd u tegoed van me…


 33. @Preacher en @Meson,

  Inderdaad mijn excuses voor de slecht “binnenkomer”.
  Maar Teacher is natuurlijk ook een mooi vak maar dat terzijde.

  @Meson,
  “Vind het trouwens zeer te waarderen dat jij er ook de brui aangeeft,,dubbele klap ,en de laatste kop van jut weg,”

  Nu denken ze helemaal, dat we één en dezelfde zijn LOL.
  Ach kreeg nog wat christelijke opmerkingen van de lieverd Lobke.
  Gewoon niet met ze in discussie gaan in die trant, maar ondertussen kreeg ook Lobke ze onder uit de zak van Yvonne omdat ze niet meeging in een complotje.

  Reageer zo nog even verder maar moet even wat anders doen.


 34. @Meson,

  Zo, dus we hebben nog geld tegoed van mevrouw Videler?
  Al die tijd laten misbruiken voor de “kijkcijfers”, mooi is dat.
  Maar waar heb je die info nu weer opgeduikeld?
  Ja Silvia zit in de zaden en noten volgens mij. Abrikozenpitten in mudzakken voor als je kanker hebt.
  Heb daar wel eens op gereageerd met een stukje uit Skepsis nou toen had ik het gedaan hoor.
  Voor preventie moet je 15 van die erg bittere pitten eten maar bij vergevorderde kanker wel 100 geloof ik.
  Het enige wat er geconstateerd is, dat de patient is overleden aan cyanide vergiftiging. Het werkt als de Hitlerpil alleen langzamer.

  Tot ziens.

  p.s. Kijk nog even bij BOINNK op ” Een humorisch getint verhaal in de Belgische pers over de Nederlandse politie” bij 34.
  Daar heb ik mijn afscheidsspeech gegeven.

  Ga nu Frost kijken op België.


 35. Mm het lange verhaal had nog langer maken…haha
  Lees de tip van Homeboy over de steeds oplopende bezoekers steeds al er een aanvaring met die dorpsidioot was.
  Dat verklaard mijninziens het niet ingrijpen op hun eigen regels,,waar doodsbedreigingen,vloeken,op de persoon spelen enz enz niet getolereerd zou worden ?
  Waarschuwing over lange rijen links ?
  Poepie had juf chemspoor(in de onderbroek)daar aan,,ingrijpen?
  Nee.
  Dit alles als een puzzel passen en je komt maar tot een conclusie?
  Toch…laat jou gedachten er ook maar eens op los,Oneindig ?

  Net ff gegluurd….topic met 28 inzendingen waarvan er 26 van duo link en dorpsgek,,,,hahaha
  Homeman boos omdat nu Lobke de sigaar is bij chemmie….
  Nee ik heb er geen minuut spijt van gehad…..
  Hahahahaha terug naar X hahaha of nog steeds blokkie,Oneindig?
  Gekkigheid hoor,,X is onoverzichtelijk als de pest geworden en ook daar religiegekkie kan ik ff niet meer aan,,haha

  Heb je afscheidsreden gelezen….netjes doch mild.

  Had preacher wel ff verwacht,,had nog speciaal bosse bollen gehaald voor hem ?

  Nog 3 weekies Oneindig gaan we weer ‘on tour’ voor 3 maanden in de land van de grote satan..
  Afgelopen tijd een dikke 200 sample’s en monsters onderzocht die we nu gaan terugbrengen..
  Gekke sirius(ventje) blijkt over menselijk DNA te beschikken,wat niet in ons lab ontleed kan worden ?
  Een ander soort onbekend Dna toont zich enkel goed bij temperaturen van – 70……delen huid zijn voorzien van’anti vries’ vaatjes…de vloeistof zelf is naar Japan gestuurd voor onderzoek..
  oogbol met krokodilsluiting (vlies over het netvlies onder de wenkbrauwen dus dubbel afsluitbaar….
  En zo rommelen we gestaag door…Oneindig…


  • Goedenavond Meson,

   Was heel de dag varen.
   Leuke dag gehad maar wel te koud met veel wind.

   Nou ja afscheidsrede… was een gedicht wat ik eens tegenkwam en dat raakte me toen. Ging meer over een ongeneeslijk zieke of die zelfmoord zou gaan plegen. Eigenlijk is het steeds bezoeken van zo’n site en je laten uitkafferen, zodat je aan jezelf begint te twijfelen, ook een vorm van ongeneelijk ziek zijn.
   XN is totaal geen optie hoor wat een k*tsite is dat geworden.
   We zouden is moeten gaan rommelen bij die Micha Kat op KLOL.(klokkenluideronline)
   Die zijn helemaal maf en die waterhoofd hemelt hem de hoogste hemel in. Dat is de kraamkamer van de complotten.
   Pas nog met die 2 jongetjes in Zeist komen ze met het verhaal, dat die vader vermoord is door hooggeplaatste pedo’s om die jongetjes te kunnen misbruiken voor een satanisch ritueel.
   Werd gewoon misselijk van die lui maar Yvonne en Waterhoofd waren heel stellig hoor ze geloofden het gelijk.
   Nu met de moord in Spanje op die 2 Nederlanders in Murcia weer een heel omgekeerd verhaal in elkaar draaien.
   Het ergste is, dat die lui ook de nabestaanden lastigvallen met verdachtmakingen als ze niet met ze willen praten.
   Maar oh…wat zijn we christelijk.

   Maar….wat ben jij aan het onderzoeken? Aliens?
   Of is het Top Secret? Je hebt het er wel meer over gehad maar waar komt het vandaan en wat hebben jullie ontdekt tot nu toe?

   Nou dat was weer een stuk en inderdaad is @Preacher wat stil.
   Sorry als we zijn site (mis)gebruiken om onze gal te spuwen.
   Maar dat zakt wel en gaan we snel over tot de orde van de dag.
   Heb Martien nog wel een e-mail gestuurd met de bevindingen en reden van uittreding uit de orde van BOINNK.

   Groet,


 36. Goedenavond Meson,

  Hè oneindig !

  -Was heel de dag varen.
  Leuke dag gehad maar wel te koud met veel wind.-

  Ben ‘sportief op de bike weggeweest,(skiberg-Bergesehoek beklommen,,haha)) maar het was zeker koud…graadje of 11.

  -Nou ja afscheidsrede… was een gedicht wat ik eens tegenkwam en dat raakte me toen. Ging meer over een ongeneeslijk zieke of die zelfmoord zou gaan plegen. Eigenlijk is het steeds bezoeken van zo’n site en je laten uitkafferen, zodat je aan jezelf begint te twijfelen, ook een vorm van ongeneelijk ziek zijn.-

  Ik twijfel geen moment,,alleen neemt het irritatie niveau flink toe als bepaalde personen de hand boven het hoofd gehouden word,
  Net wat je zegt achter echt alles zit een complot,,al het nieuws komt dan wel van het verdorven MSN zelf af,,,pff
  En altijd de VS (zit er religieus ingebakken)als bad boy….
  Nooit ergens anders een complot en dan met een N ->wereld Orde??

  -XN is totaal geen optie hoor wat een k*tsite is dat geworden.
  We zouden is moeten gaan rommelen bij die Micha Kat op KLOL.(klokkenluideronline)-

  Daar zit chempie ook…maaruh leuke optie…alleen hoelang denk je dat we daar overleven dan..hahaha…tenzij (LOL) wij net zo gek worden en meedoen……kijkuhhh wie het èèrste een complot op dorpsgek zijn bordje krijgt,,,haha

  “”Die zijn helemaal maf en die waterhoofd hemelt hem de hoogste hemel in. Dat is de kraamkamer van de complotten.””

  Hij doet het doem-evangelie uitdragen onder taliban regime .

  -“”Pas nog met die 2 jongetjes in Zeist komen ze met het verhaal, dat die vader vermoord is door hooggeplaatste pedo’s om die jongetjes te kunnen misbruiken voor een satanisch ritueel.”””-

  Hun geloven en aanbidden het goede dus de ander aanbid het slechte..kneuzen met hun religieuze onderscheid
  En beide optie’s zijn bullshit…
  Sprookjes mythe’s en vertellingen behoren tot de middeleeuwen…

  -Werd gewoon misselijk van die lui maar Yvonne en Waterhoofd waren heel stellig hoor ze geloofden het gelijk.
  Nu met de moord in Spanje op die 2 Nederlanders in Murcia weer een heel omgekeerd verhaal in elkaar draaien.-

  Ook daar een dader die bekend heeft,,,het hele verhaal is al rond ?
  Centjes speelde zeker een rol,,nee we zijn pleitte ik wil het woord complot ff niet meer horen,haha

  -“”Het ergste is, dat die lui ook de nabestaanden lastigvallen met verdachtmakingen als ze niet met ze willen praten.
  Maar oh…wat zijn we christelijk.””-

  Hen daar openlijk de topic (dus diegene die het plaatst) op aan gesproken,,in Londen…poppen,acteurs,nepbloed,blablabla
  Over de begrafenis(militair) praten de gekkies dan niet ?
  Ook zijn kind,vrouw en familie…….nee als je die troep plaatst hebbie ook een steekie los//

  –Maar….wat ben jij aan het onderzoeken? Aliens?

  Hier in leiden doet dat niet ter zake ,gaat om de materie en specifiek R-A straling-opname-afgifte -ouderdomsbepaling( in contra test)
  In de VS word je geconfronteerd met de ‘donors’ betreffende de sample’s en monsters uiteraard.

  -Of is het Top Secret?-

  Zit tussen 2 vuren…retour uit de VS rapporteer hier aan slechts 4 man.
  VS=streng maar te groot voor 100% interne controle…
  tik alleen de 4 letters waar ik werk ff niet in…maar die weet je ook vast nog wel,toch?
  Daar is het intern hommels,dus er komt van alles naar buiten,ON gecensureerd uiteraard om de gecensureerde foto’s die gebruikt worden voor joker te zetten,,dus ook de makers !

  –Je hebt het er wel meer over gehad maar waar komt het vandaan en wat hebben jullie ontdekt tot nu toe?–

  Overal,alleen in het Melkwegstelsels al volop…40 lichtjaar voor ons te veel….en dat weet ik wel 100% voor hun niet !!

  –Nou dat was weer een stuk en inderdaad is @Preacher wat stil.–

  Misschien af en toe ff kijken ?

  “”Sorry als we zijn site (mis)gebruiken om onze gal te spuwen.
  Maar dat zakt wel en gaan we snel over tot de orde van de dag””

  Haha,we komen net aan,en dan gooi je natuurlijk eerst wat extra hout op het kampvuur…spare-ribs ruiken goed en het bier is koud net als in je boot vandaag,haha

  fijn weekend verders

  .
  Heb Martien nog wel een e-mail gestuurd met de bevindingen en reden van uittreding uit de orde van BOINNK.


  • @Meson,

   Voor 100 euro koop je al een op afstand bestuurbaar vliegtuigje of helicopter.
   Heb zelf ook zo’n helicoptertje maar bij een beetje wind hangt hij zo in de bomen. Dus de terroristen moeten op windstil weer wachten om een bom op ons te droppen. Of….ze moeten deze techniek ook al hebben, berg je dan maar…..


 37. @Meson,

  Heb deze nog voor je opgeduikeld.
  De hele BOINNK Elite doet er in mee.
  Yvonne al in het begin als een lallende tante.
  Wij zijn niet in beeld want we staan hoofdschuddend aan de kant.
  Dan stop ik wel met dat geBOINNK.]


 38. Maar wat moeten we hier van denken?
  Misschien een vraag voor Dr.John the Nigttripper?

  Het aantal sterfgevallen als gevolg van de straling die bij ‘Fukushima’ vrij kwam is waarschijnlijk nul en zal dat ook blijven. Maar zelfs als sommige sombere voorspellingen uitkomen en er inderdaad mensen sterven is het zeer de vraag of die aantallen op zullen wegen tegen de sterfgevallen als gevolg van de massale evacuatie van 100.000 mensen. Laten we de balans eens opmaken op basis van de sombere voorspellingen. Was die evacuatie wel nodig?

  http://www.groenerekenkamer.com/node/1757


 39. @Meson,

  Zijn katten buitenaardse spionnen?
  Een onderzoek naar één van de beste samenzweringstheoriën van het internet. Je moet er maar opkomen en Yvonne heeft deze nog niet ontdekt.

  http://motherboard.vice.com/nl/blog/are-cats-spies-sent-by-aliens-motherboard-examines-a-favorite-internet-conspiracy-theory


 40. Whouww wat een zonnetje vandaag zeg,,goedemorgen !!

  Mm,oneindig jij met je helicopter het brengt weer gelijk het slechtste in de mens naar boven…
  Want me dit weer ligt mijn ozo mooie overbuurvrouw beschut doch naakt te zonnen in haar tuin….haha cammetje erop,,en smullen maar,,,ohjee wat zeg ik nu hahaha……

  Zie ik daar een blauwe jurk…(you-tube)hahaha
  Maar ff wat anders Oneindig kreeg net telefoontje om eens naar ons vakantiehuisje te kijken waar ruim 2 meter verse opgewaaide sneeuw tegenaan ligt…(Koningsleuten)
  Ik klik wat cams aan en echt bizar het sneeuwt daar al 3 dagen non stop met op veel plaatsten al meer als 1 meter ???
  Hallo JUNI toch ???
  http://www.wintersportweerman.nl/partner/obertauern/webcams

  Deze is van de buurt van ons hutje op de hei…uhh op de berg

  http://www.sneeuwhoogte.nl/oostenrijk/salzburg/oberpinzgau/k%C3%B6nigsleiten/webcams

  2600 meter Dolemieten Gavio (uitgestelde giro rit) geloof het of niet daar lag nog 2.50 m en nu 5.70 cm……bijna 6 meters sneeuw……..whouw dat gaat dit jaar niet mee wegdooien da’s echt teveel van het goede///

  R.A ramp Japan…..laat je wat dat betreft niet met een kluitje het riet insturen…want er is wel degelijk het een en ander mis..
  Alleen sterven er geen 1000 per dag maar verspreid over een maand…en medisch weggestopt onder verschillende groepen zodat de aandacht er niet op komt te liggen..
  Weet bijna zeker dat ook daar vreselijk veel miskramen en totaal misvormde baby’s gaan komen,,meer dan er nu al geboren worden(stijging 225% 2012)
  Als je over een (stilhouden)complot wilt spreken heb je hier alle recht toe !!

  Shit,,ik heb een kat een jongkie nog wel….??
  De grootste moordenaar onder de dierenwereld..zelfs mijn sokken zijn niet veilig voor sloopie de kat ?
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.spitsnieuws.nl%2Farchives%2Fbuitenland%2F2013%2F01%2Fkatten-grotere-moordenaars-dan-gedacht&ei=mwSrUbyJAsmP0AWsuICYDQ&usg=AFQjCNFJzOAQ9MmaGyxjD9EBJH_pmO5pCQ&sig2=C5yfopgtv4BO7Yt7EDMWxQ&bvm=bv.47244034,d.d2k

  Als de kat van huis is…….komt chempie uit haar holletje gekropen….. chempie heeft haar hoofdje ook geen goed gedaan met al die kleurstofjes haha

  http://www.google.com/imgres?imgurl=http://plzcdn.com/ZillaIMG/6ce6fdedacbfa92849b0d428f18d6b76.jpg&imgrefurl=http://plazilla.com/de-lelijkste-vrouw-op-aarde-maria-jose-cristerna-de-vampiervrouw&h=1640&w=1066&sz=796&tbnid=eFgtFzvv2OK3QM:&tbnh=186&tbnw=120&zoom=1&usg=__XbyivkURmUcd7S7rdghzCRNV4H8=&docid=JSTSxmpRh_4bTM&sa=X&ei=4QerUcewF-rB0QX9oYHADQ&ved=0CCsQ9QEwAA&dur=419

  Vandaag met 4 bikkels weer naar die skiberg om hem nu aan de steile kant (23% 700 meter) te gaan beklimmen…
  Voor jou is varen een perfecte dag lijkt me zo..??
  Zelfs de witte streepjes hebben een vrije dag genomen zie ik in de lucht…?

  Fijne dag nog Oneindig…


 41. @Meson,

  Een (zomer?)huisje in Oostenrijk?
  Lekker dat het dus een winterhuisje blijkt te zijn.
  Tja, het weer hé. In het noorden van Finland en Lapland 28 gr. Daar was het warmer dan op Kreta of de stranden van Turkije.
  Is de aardstand verandert of staan we wat dichter bij de Zon of wat is er aan de hand?

  “Zelfs de witte streepjes hebben een vrije dag genomen zie ik in de lucht…?”
  Roep het nou niet te hard want Yvonne roept bij BOINNK op tot een ondertekening van deze petitie.
  Vooral die foto is duidelijk fotoshop en dan nog een slechte ook.

  http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie

  Hebben er 40.000 nodig en gaat dezelfde kant op als die petities in Amerika waar ze de regering ook bestoken met allerlei idiote vragen.Kost miljoenen om ze te beantwoorden of te weerleggen.

  Wat heeft chempie om haar hals hangen?
  Gedroogde penisjes of afgekloven vingers?

  Groeten,


 42. Nee,,in de zomer weinig te zoeken voor de ski-sport…

  Met het Laplandverhaal erbij heb je jing & jang..
  Veel te koud is ergers anders veel te warm.
  Alleen staat dit los van breedtegraad verschuiving !

  Pole-shift doet niet wat er eerder gedacht werd (in zeer korte tijd (24/36 uur omdraaien.(paar duizend jaar !)
  Al jaren trek de magnetische pool naar Siberia,,met gemiddeld tussen de 20 en 40 km per jaar.
  10 jaar is 400 km is 1 breedtegraad !
  De 5 maanden op rij te koud geldt dan ook voor onze gehele breedtegraad(wereld rond)…

  Neem daarbij de polar vortex die afwijkend is geworden(door de shift) en het ””eeuwig lagedruk’gebied” die een andere straalstroom (meanderend) gaat aansturen,->400 km zuidelijker t.o.v 2009 700 km 2013.

  De suggestie kleine ijstijd zal op termijn zelfs onderhoudbaar worden,voordeel dat termijn is 50 jaar en dus iedereen al deaud.

  Meer energie warm/koud beide kanten van de straalstroom is als factor 5 geworden,
  factor 5 voor ELK weertype zijn dan de nieuwe spelregeltjes !!

  ——————–

  Chempie schreeuwt dat miljoenen mensen het gaan tekenen..
  (dag of 4 terug)
  Lach me buikpuin …..
  Eerlijk gezegd zat er al nooit iemand (,op Maria,en jij na dan) die een volwassen discussie kon voeren.
  En weet eigenlijk ook niet meer waarom ik daar nog zo moeten gluren…stelletje stumperds ..Stalinisten.. communisten …evangelisten …vrome SGP boeren… jodenhaters ,holocaustontkenners,….VS haters,….complotgekkie’s DAAR kwam ik in terecht door je eerder ‘tip’ whahaha wat een wierdo’s Oneindig bij die christelijke site…..

  “”Wat heeft chempie om haar hals hangen?””
  Gedroogde penisjes of afgekloven vingers?”

  Kipfingers en kluifjes kortstondig gefrituurd het lekkerst..
  Bram Ladage.

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CFcQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.mnn.com%2Fearth-matters%2Fclimate-weather%2Fstories%2Fmagnetic-north-shifting-by-40-miles-a-year-might-signal-pole-r&ei=9barUY35CciG0AWii4D4DA&usg=AFQjCNGevRtZQcLrZx5tbzTgkpa2LLmaQw&sig2=4CacTQgvBMz0toRS5P3mkw

  Poolverschuiving hypothese – Wikipedia, de vrije encyclopedie
  en.wikipedia.org / wiki / Pole _ shift _hypothesis – Translate this page

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDcQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DETmXiTK5f-Q&ei=ALmrUfaREbOr0gW2xYGIDQ&usg=AFQjCNFJWXIaJ55BLqRrH9kyYrUezlQQVw&sig2=wq59qtfvF-LhWPhNncHB8w

  M.v.g


 43. Hè man van het goede doch harde leven…
  Ik kom vragen of jij nog wel kan gluren……ik kom er niet meer op?!
  Vreemd….als jij hetzelfde hebt weet ik genoeg..!
  Zou heel kinderachtig zijn…maar me ook weer niet verbazen…
  Geniet van de zon……eindelijk !!


 44. @Meson,

  Oh..dus jij gluurt ook nog steeds?

  Doe ik ook nog wel en dan jeuken mijn vingers om wat te reageren.
  Doe het niet en dat geeft ook weer een goed gevoel.
  Was er weer één die vroeg waar is Oneindig en Meson gebleven?
  Die werd even op de hoogte gebracht dat we ons terug getrokken hebben. Verder daar het zelfde liedje van afkatten vanelkaar als je niet hetzelfde wil denken. Die waterman is helemaal doorgedraaid van de rellen in Turkije en roept steeds op om hier ook de straat op te gaan. Waarvoor weet ik eigenlijk niet maar hij wil rellen met de politie.Volgens mij zitten er veel types tussen die een bajes verleden hebben of zelfs nog vast zitten en zo hun tijdverdrijf hebben. Als je tot ‘s nachts 3 of 4 uur kan kwetteren dan heb je geen normaal huiselijk verkeer denk ik dan maar.
  Waterman heeft het wel eens gezegd dat hijn vast heeft gezeten en in de gevangenis tot “de Heer” is gekomen. Er lopen daar dus ook zendelingen rond met een bijbeltje onder hun arm. Zal ook wel snel overgenomen worden door de koran uitventers. Komen die delinquenten vrij met een baard van Methusalem omdat ze nu ineens in “Allah” zijn. Het wordt er allemaal niet beter op met die sneue figuren. Jij hebt die waterman er wel eens op aangepakt dat hij lekker thuis zijn hand zat op te houden en parasiteerde op de samenleving waar hij zo op afgaf.

  Maar om bij je vraag te eindigen, nee ik kon er op vanmorgen ook niet op ” error 441″ ofzo. Maar zie nu dat ik weer toegang heb.
  Moet hij bij jouw ook werken.

  Nog een site op youtube om te bekijken staat o.a. Ancient Aliens bij.

  http://www.youtube.com/user/ExperiencedGhost

  groet,


 45. @Meson,

  Gisteravond was er weer TROL alarm.
  Nu zat Homeboy hoog in de boom samen met Willie B gingen ze hem uitroken.
  Op de vele vragen wie ze aan het verdenken waren kwam geen antwoord. Naderhand hadden ze geconstateerd dat het “verdacht’ stil was geworden en de TROL waarschijnlijk weg was gebleven. “Die rook onraad” zeiden ze toen maar.
  Ze zijn echt paranoia geworden daar zeg.
  Komt denk ik ook door die constante linken en schrijfsels van die Yvonne en Waterman. Daar krijg je toch een verwrongen wereld beeld van zeg.
  Silvia heeft er nu wat op gevonden en je kan alleen maar op haar site komen door eerst in te loggen om toestemming te krijgen.

  http://boinnk.nl/blog/58765/het-moet-er-dan-toch-van-komen/comment-page-1/#comment-209689


 46. Hè Oneindig

  Kan je een beetje uit de voeten betreft mijn klimaatverandering hierboven beschreven ?

  Hèèl scherp opgemerkt dat ik niet meer zou gluren….wie de bal kaatst………auww terug…
  MAAR ik wilde slechts kijken of ik iets vond over dit ?
  http://zaplog.nl/zaplog/article/natuurlijke_kankercelvernietiger_10000_keer_sterker_dan_chemo

  En waarom ?
  Omdat de handel daar bestaat uit abrikozenpitten…
  En ik niets over dit plantje heb gevonden…
  Ook hier worden (net als in de ozo slechte farma) andere middelen t.b.v de eigen inkomsten geweerd.

  Dus dat gluren had een andere reden…….Oneindig !

  “”””Jij hebt die waterman er wel eens op aangepakt dat hij lekker thuis zijn hand zat op te houden en parasiteerde op de samenleving waar hij zo op afgaf.””

  Haha,,en niet èèn keer hoor !!
  Ik kreeg in de smiezen dat hij daarna niet toerekeningsvatbaar meer was….lullo had niets door en bleef maar happen…
  En ja,,ik heb daar zo de pest over in,,grote bek maar wel je klauwen elke maand ophouden,,,pffff
  En ook op X zaten veel ex bajes figuren….kijk daar niet van op..

  “”Maar om bij je vraag te eindigen, nee ik kon er op vanmorgen ook niet op ” error 441″ ofzo. Maar zie nu dat ik weer toegang heb.
  Moet hij bij jouw ook werken.”””

  403,1 – Uitvoeren toegang verboden.
  403.2 – Read toegang verboden.
  403,3 – Schrijven toegang verboden.
  403.4 – SSL vereist.
  403,5 – SSL 128 vereist.
  –>>403.6 – IP-adres afgewezen.

  Op deze PC werkt het nog steeds niet,,echter op de laptop en tablet no problemo ???
  Zoals ik eerder al stelde :Kinderachtig…om een schop na te geven maar doodsbedreigingen en nsb roepers wel te ontzien ?

  Je link werkt niet ? Boinnk doet bonk…niets dus..
  Inloggen,,Hahaha waar is dat goed voor dan ?
  Nee juffie had moeten optreden..couscous werd voor minder verwijderd…..en daar ging mijn islam versus anti-islam…
  Ook kinderachtig ?
  Nee,wat je als zegt iedereen word crazy en ja knettergek van die 2 dorpsgekkie’s….die keihard liegen en zeggen dat juist HUN met inhoud komen en niet wij….pfffff zak me broek ff van af man…

  Wees maar blij dat jij niet achter elke scheve stoeptegel een complot ziet,,het is echt geen leven…paranoia is achtervolgingswaanzin en ook dat heb ik juf link duidelijk verteld,,,maar wie ben ik ?
  Heb eigenlijk alleen maar met Maria lange inhoudelijke discussie gevoerd maar ook die raakte van slag door toespelingen van het bekende duo…….

  Maaruh log jij nu in dan ?
  Dan weten ze toch dat je er nog bent of….ander ip’tje er tegen aan gegooid,Oneindig ?

  P.s : Preacher op vakantie van zijn gewonnen loterij (lees boven) hahaha je zou het bijna denken yoh !

  Laterzzzz


 47. Mm,Oneindig gezonken met zijn bootje ?
  Hier juffie Chem die het NU anders aanpakt..
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/boekverbranding_50_tinten_grij.html


 48. @meson,

  Log zeker niet in bij BOINNK. Maar misschien zien ze mijn IP adres wel alhoewel ik niet met naam en e-mail op de site ben.
  Kijk wel wat ze aan het doen zijn. Slappe hap op dit moment.

  M’n bootje is niet gezonken.
  Beetje onderhoud en verfwerk met dit mooie weer.
  Goed te doen hoor zo lekker op het water.Veel werk na dat slechte voorjaar met veel nattigheid.
  In jouw stukjes hebben ze het over de langzame pool verschuiving.
  Maar dat is de magnetische pool. Is de aardas ook aan de wandel?
  Want juist dan kan het weer op hol slaan denk ik. Lucht en water stromingen die veranderen. Las wel dat de straalstroom erg is afgenomen de laatste jaren.

  http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/weernieuws/ch/a693e682effe873c972f911669525ecf/article/straalstroom-1.html

  Maar ja we leven op een veranderende planeet dus hoe zal het zijn over 100 of 1000 jaar in onze contreien?
  Misschien wel eeuwig ijs of een constante Tenerife temperatuur.

  Tijd terug was er een nick die Clash of relegions heette op Boinnk.
  Heeft zelf nu een website gemaakt.
  heb nog niet veel tijd gehad om het goed te bekijken maar ga wel eens buurten bij hem.

  http://sanais.webs.com/isgodeenalien.htm

  groet, Oneindig


 49. Wetenschappers aan de Universiteit van Adelaide hebben een meer ontdekt dat nog zo zuiver is dat ze het ‘Gods Badkuip’ hebben gedoopt. Normaal gezien passen ecosystemen met zoet water zich snel aan, maar dit meer is volgens onderzoek al 7.500 jaar nauwelijks veranderd, meldt nieuwssite The Australian.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3454486/2013/06/07/Wetenschappers-vinden-Gods-Badkuip-in-Australie.dhtml


 50. Hè Oneindig

  Gekke vraag,,maar wat voor bootje heb jij ?
  Hij zal vast goed in de verf zitten na 3 dagen zonnetje,,toch ?

  Bionnk….daar heb ik nog steeds code 403….t’is me duidelijk !
  Een soort van Judaskus heb ik daar gekregen..
  Triest..

  “”Maar dat is de magnetische pool. Is de aardas ook aan de wandel?””

  Ook die ‘wankelt’ mee als de ijskap dikker dan 3 km word het gewicht gaat overhellen..
  In dit geval andersom minder dik ijs is hellen naar antartica,,,niet schrikbarend hoor slechts enkele 10den van procenten.
  De straalstroom die word steeds zwakker omdat het tempverschil tussen noordpool en evenaar kleiner word.
  Neem daarbij dat de breedtegraden met de verschuivingen meegaan en je krijgt compleet ander klimaat.
  Niks bijzonders voor 1950 zelfde verhaal al gehad….
  Wel word door het stilvallen van de straalstroom boven Europa het klimaat anders,,,lagedruk blijft veel langer hangen,,nog steeds na de zondvloed (400mm) in de Alpenlanden hangt(nu iets meer oostwaarts)is daar het lagedruk wat muurvast tussen twee hogedrukgebieden in ligt….kortom dit weekend weer 50 tot 80 mm regen(en boven de 2000m sneeuw))

  Heb ff gekeken op die site maar je kan er niet reageren ,toch ?
  Jammer dat weer de bijbel als leidraad gebruikt word ?
  Als je basis al fout is dan is de rest ook niet best….
  Krijg zachtjes aan een beetje kriebels om wetenschap steeds te koppelen aan platte aarde sprookjesverhalen ?

  Godsbadkuip ?
  En de Russen dan met hun meer kilometers onder het ijs ?
  Praat je al gauw over minimaal 900.000 jaar tot 1.5 miljoen jaar dat het hermetisch afgesloten is …
  Als de dood zijn ze om besmette boren en ander gereedschap te gebruiken in dat meer…1998 gestopt en pas in 2005 met nieuwe materialen opgestart….(!)
  Strenge eisen over hoe en wat kosten miljoenen,,alleen om besmetting te voorkomen..
  2012 zijn er watermonsters genomen…….
  Nov 2012 werd het proces onder geheimhouding geplaatst..
  En waarom zou men dat nou doen ??
  Vostokmeer – Wikipedia
  nl.wikipedia.org/wiki/Vostokmeer‎

  Omdat de monsters perfect overeenkomen met een maan van Jupiter…en sssttt Mars !
  Daar is in beide organisme gevonden die levensvatbaar is/was..
  En ja dat moet je natuurlijk onder de pet houden nietwaar ?

  Bij deze alvast een prettig weekend(ik vermoed op je bootje?) en kijk uit met de BBQ op de boot hè Oneindig…..
  M.v.G


 51. Poeh net op tijd voor de boekverbranding weggesleept bij juffie chem…hahaha

  Het nieuwe UFO-boek (maart 2013) van dr. ir. Coen Vermeeren, hoofd Studium Generale en voormalig docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft is een serieuze aanrader om eens lekker in je hangmatje op je bootje te lezen !!!!
  Er gaat echt een (nieuwe?) wereld voor je open,,succes !


 52. Zowaar in de krantjes van vandaag……..???

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21636570/__Bilderberg_onder_vuur_op_BBC__.html

  Waar hij uiteraard dan weer zijn eigen glazen ingegooid….wat een ongeleid projectiel net als zijn aanhangers trouwens..


 53. @meson,

  Wilde het ook net plaatsen maar je bent me voor.
  Ja die Waterman (alias Alex Jones) kan behoorlijk uit z’n dak gaan maar we zijn dat wel gewend geraakt ondertussen.
  Heb je de presentator gezien? KuKu is die kerel geeft hij aan.

  Je had het over een bootje in je vorige posting.
  Nou heb ik dat bootje niet maar de eigenaars van de schepencentrale waar ik voor werk.
  Het zijn partyboten waarvan de boot, waar ik als kapitein op vaar, 35 mtr. lang is en geschikt voor 180 passagiers.
  Dan hebben we nog een schip van 25 mtr. voor 120 passagiers en een kleintje van 17 mtr. voor 40 passagiers.
  Tevens nog 2 zeilschepen een 2 master en een 3 master.
  Met de 3 master ga ik ook nog wel eens mee als er een grote tocht is. Veel weekenden varen op dit moment en de haring met jenevertochten zullen ook wel weer gaan starten.
  Doe het al wat jaren sinds ik gepensioneerd ben. Leuke tijdspassering en je ontmoet gezellige en vrolijke mensen.
  Heel wat anders als die zuurpruimen die de overhand bij BOINNK hebben. Pas nog met een dominee gevaren die zijn 40 jarig huwelijk aan boord vierde. Geen rare dingen gewoon een gezellige club mensen die ze ook wel lusten hoor. de dominee heeft nog een tijd met mij in de stuurhut staan praten maar gewoon over normale dingen en niets over het geloof of uitproberen of ik gelovig ben ofzo. Gewoon vrijheid blijheid dus.


 54. Leuke ‘bijbaan’ Oneindig !
  Meer een hobby als werken,lijkt me ..
  Wassermann (haphap factor 10!)…haha) is een exces.
  Een dorpsgek versie 2.0 die buitenshuis niet kan aarden(huh?) en zich daarom van pure ellende maar in zijn primitieve oerdomme religieuze complot(?) sprookjes wereldje heeft vastgebeten,klokkie rond op complotsite’s meehuilen…

  Heb zelf geen ervaring met bootvaren (ja rubberbootje met maar liefst 4 pedels,ha)…
  Heb wel 4 cruisereizen gemaakt….en 4 zegt in dit geval dat het voor herhaling vatbaar is….super gewoon..
  Krijg er geen vrij voor (9 maanden) want zolang duurt die cruise,,maar ooit moet het er nog wel van komen !
  Oja,,jet-skieen op vakantie is ook vaste prik …

  bionnk is erger dan X .
  Trekt 90% van de topic bij andere complotsite’s vandaan en heeft als insteek niets anders dan commerciele doeleinden.en daar moet alles dan maar voor wijken,zelf het chr fatsoen en wat normen en waarden zijn er teveel gevraagd….na de judaskus dan ook niet meer geweest!

  Vaccinatie A.U.B bibelbelt begin er NIET aan,of twijfelt u aan god die volgens de link de ziekte maakt en uitdeelt aan die hem verdient ?
  Mazelen krijgen(eigen schuld dikke bult zonder vaccinatie) maar dan wel een beroep doen op de medische zorg,,,baHHhhh
  Als je A zegt graag ook B.
  Laf of hypocriet ?
  Had leuk geweest voor op B ??
  Zeker weten !
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QqQIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2Fvk%2Fnl%2F2672%2FWetenschap-Gezondheid%2Farticle%2Fdetail%2F3457045%2F2013%2F06%2F11%2FUitbraak-mazelen-in-biblebelt.dhtml&ei=SLK4UemBFYmTtAa464HgAg&usg=AFQjCNFzugdNk4yup0ASlIxQHsIzpBaksw&sig2=jV2Ed0DMJ1s1j6VekudTug


 55. @Meson,

  Inderdaad het is meer hobby dan werken.
  behalve als er niets te varen valt dan hebben we wel weer onderhoud aan het schip. Er is altijd wel wat kapot of te schilderen.

  Wat betreft de vaccinatie en “ja, als God het wil….”
  God wil het wel veel in die godvrezende streken. Hij is niet zo op die mensjes geloof ik dan maar. Een poliotje kan je ook zo van Hem krijgen of een andere nare ziekte. Behalve die mensen die niet daarin geloven die krijgen al deze enge ziektes niet omdat ze zich laten vaccineren. En uiteindelijk kan je redeneren dat God dat ook heeft bewerkstelligt die uitvinding van vaccineren.

  “”Als je A zegt graag ook B
  Laf of hypocriet ?””

  Dus bij B moet men, als “gelovige”, bij aanschaf van een nieuwe auto je autogordels er uit laten halen en zeker de airbags laten verwijderen. Als motorrijder met 120 over Gods wegen scheuren zonder valhelm of beschermend motorpak.
  Geen aardlekschakelaar in je huis en al helemaal geen rookmelders of koolmonoxide melder.
  Voor je kinderen geen veiligheidsstoeltje in de auto maar gewoon op de voorbank zonder gordel en baby’s op de achterbank gewoon neerleggen. Rolt er nooit af met remmen want God is daar.
  Geen zijwieltjes op de kinderfiets want God houdt ze wel overeind.
  En al helemaal geen veilig kinderzitje op de fiets en een beschermend valhelmpje voor de kleine. Allemaal flauwekul natuurlijk.
  Verzekeringen voor brand of andere nare dingen? Natuurlijk niet.
  Er zouden eigenlijk ook geen ziekenhuizen of huisartsen mogen bestaan in de “Biblebelt”. Tjonge wat kan het “leven” toch eenvoudig zijn.


 56. @Meson,

  Er zijn ook nog Turken die kunnen nadenken en zeker ons een lesje “scheiding tussen kerk en staat” kunnen geven.

  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/21646582/___Integratie_wordt_gedwarsboomd___.html?page=1


 57. 100% eens met die Turk (vergeet niet dat een autochtoon dit niet openbaar kan zeggen,zonder de hoon of met pek en veren afgevoerd te worden)
  Zelfs voor frauderende islamitische school in R’dam die overduidelijk al 5 jaar de boel bedonderd (2010->100% VWO geslaagd,,whahaha)
  Nee kost wat het kost (jezusbusjes) blijven handhaven enkel voor het voorkomen van gezichtverlies..
  En wij betalen…

  Maakt allemaal ook weinig meer uit Oneindig,,heb info gelezen en intern vernomen dat er word toegewerkt naar een wereldcatastrofe
  van ongekende schaal.
  ‘Binnen 12 jaar meer dan 8 miljard mensen’
  Telegraaf.nl ‎- 1 dag geleden

  Dit doorrekenen (de raming was vèèl lager) zegt dat er in 2020 al bijna 10 miljard ‘gebruikers’ op en van de aarde zijn.

  Dus zoals al eeuwen lang,,èèrst de financiele wereld slopen tot dikke crises en dan oorlog.
  Als de kruitdampen dan weg zijn ligt er weer een gouden tijdperk te wachten…werk genoeg haha(boer met kiespijn)….

  ================

  Onder het 5 cm dikke segment van kalksteenstof en algen van een klein gedeelde van een ‘voorwerp’ op de bodem uit de Oostzee is een onbekende ijzerlegering aangetroffen.
  Onbekend in Leiden…maar in het Nasa archief is dezelfde legering al sinds 1954 bekend !
  Dateringstechnieken hebben geen grip op de vreemde legering ,bij schatting (vergroting telescoop tot max x 10 miljoen) zijn er sporen gevonden die enkel buiten de dampkring voorkomen,met name een gebied(5 stelsels) op 20 lichtjaar afstand,,en jawel Gleisa als middelpunt….(waar je tegenwoordig berichten als particulier naartoe kan zenden,Oneindig misschien wat voor je??))
  Het zoveelste bewijs dat de Goden niet meer waren als bezoekers ,in ruimteschepen die ‘toevallig’ wat verder ) zijn geevolueert als ons kneusjes de mens ,,tijd is de factor die ons klonen van onze scheppers nooit gekregen hebben.
  Eerst leven als beest dan getemd worden als slaaf met hersenbeperking(begrenst) op 20%….
  We zijn nog steeds geen knip voor onze neus waard…als ik zie dat alles waar nasa op teert gewoon uit de lucht is komen vallen en zelfs geschoten.
  Stoer doen met 1 ton zwevend blok,maar de techniek halsstarrig en zelfs leugenachtig blijven verbergen ?
  Bang dat de Russen er mee aan de haal gaan hoor ik zelfs als argument ?
  Nou beste Oneindig ik begrijp de stapeling van pyramide stenen waar geen schuifkrasje op zit …kind doet de was,,daarom ook zo veel en zo hoog in de wereld maar ook elders om ons heen zoals de Maan en Mars,Europa en zijn manen staan er diversen …
  Die zijn wel gedateerd ,de oudste is 9,2 miljoen jaar oud.

  Trouwens ken jij ene Klaus Wassermann…haha,,nee lol bedoel Dona ?
  Duurt ff maar dan hebbie ook wat….


 58. @Meson,

  “heb info gelezen en intern vernomen dat er word toegewerkt naar een wereldcatastrofe van ongekende schaal”.

  Lees ook even bij: “Basic Income, a new human right”
  Daar heb ik ook wat geschreven over het toewerken naar een gelijkstelling van de rijke landen naar het niveau van de arme landen in de EU. Dat is duidelijk gaande en we (ook de andere rijke landen in de EU) worden gesommeerd om in te leveren en de miljarden vliegen om je oren. Gisteren zei Pechthold nog dat het geen 6 miljard is maar 50 miljard wat er door Brussel van ons gevraagd gaat worden om te bezuinigen. Dus bye bye pensioenen alleen een klein staats AOWtje straks. Er zit een CDAer (Peter Omzigt) in de EU commisie over pensioenen en die proberen ze al een poosje eruit te werken in Brussel omdat hij het spelletje te goed doorheeft. Ze willen nl. alle pensioenen in de EU gelijk gaan trekken. Leuk voor Frankrijk. Italië en Spanje en andere arme landen zonder een goed pensioenstelsel. Dat komen ze dus bij ons halen als we niet opletten.

  Die docu was ik gisteren een stukje aan het bekijken maar mijn internet deed een beetje flauw. Iedere keer weer data downloaden en dat wachtcirkeltje in beeld. Had dus moeite gisteravond om er een vloeiende docu van te maken dus ik ben er even mee gestopt. Wacht wel een rustig moment af als er niet zoveel op internet zijn in mijn buurt. Maar is veelbelovend denk ik. Jammer dat Wiki Leaks nog niet met info over deze UFO coverup hebben geschreven.
  Moet toch ook in hun systeem zitten wat er tot nu bekend is over Aliëns en bezoeken nu of in het verleden..
  Sinds de boeken van v.Däniken ben ik wel de mening toegedaan dat de “Goden” inderdaad reizigers waren van andere planeten en als een soort Columbus ons ontdekt hebben toen wij nog in holen woonden en wij als man de vrouwen aan hun paardenstaart en met een knots naar ons hol sleepten. Dan is het niet zo moeilijk om de “God” uit te hangen met je IPad en je IPhone en je luxe vervoermiddelen of een leuke snelle helicopter. Peace of cake om ze voor je te laten werken en er een paar apart te nemen in je tijdelijke onderkomen op een mooie plek om ze een opvoeding te geven. Toen ze een beetje te bijdehand werden was het uit met de pret en konden ze hun pasjes voor de kantine en sportzaal inleveren. Het toegangshek was dicht en ze konden alleen maar door het gaas kijken naar de “Anderen”. Kijk even mee in de tijd hoe we er toen voorstonden.


 59. za 15 jun 2013, 12:04
  Genfout bedreigt Zuid-Limburgse families

  MAASTRICHT –
  Leden van een aantal Zuid-Limburgse families hebben een fout in het genetisch materiaal (DNA) die kan leiden tot hartritmestoornissen en plotse hartdood. Het gaat waarschijnlijk om honderden, maar mogelijk om enkele duizenden mensen die verre familie van elkaar zijn en eenzelfde voorouder hebben, ontdekten cardiologen en genetici van het academisch ziekenhuis Maastricht (azM).

  Deze mutatie in het gen is uniek voor de hele wereld, aldus de onderzoekers. Het gaat om een mutatie in het zogenoemde SCN5A-gen die in het ergste geval kan leiden tot acute hartstilstand, meestal bij mensen die schijnbaar gezond zijn. Dit gen oefent invloed uit op de elektrische stabiliteit van het hart. Als er een foutje insluipt, kunnen soms dodelijke hartritmestoornissen het gevolg zijn.
  Aantal namen groeit
  Al enkele jaren viel het de cardiologen en genetici op dat hetzelfde genfoutje in bepaalde families werd aangetroffen, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis. Inmiddels groeit het aantal nieuwe namen met mutatiedragers wekelijks. De fout bleek terug te voeren tot één voorouder die honderden jaren geleden leefde.
  Hulp van stamboomdeskundige
  Met hulp van een stamboomdeskundige gaan de vier cardiologen en genetici de eerste voorouder proberen op te sporen. Afhankelijk van de periode waarin deze persoon heeft geleefd, kan vervolgens worden berekend om hoeveel mensen het nu vermoedelijk gaat.
  Sherlock Holmes
  Daarnaast komt er een grootschalig genetisch onderzoek om andere genfoutjes op te sporen. Met de huidige inzichten kunnen mogelijke dragers van het gemuteerde gen snel op het spoor gekomen worden. „Dit kan groot worden, heel groot”, zei cardioloog Rachel ter Bekke zaterdag. Zij wil „als een soort van Sherlock Holmes” puzzelstukjes bij elkaar krijgen, zei ze.
  Contact met arts
  Mensen die denken dat in hun familie plotse overlijdens opvallend vaak voorkomen, kunnen contact opnemen met de huisarts voor een doorverwijzing naar het azM.

  En wie woont er in zuid Limburg……????
  Precies de dorpsgek zelf….(zal niet lachen o.k)

  En de snode plannen van de socialistische heilstaat die EU heet daar moet alles ‘eerlijk’ gedeeld worden..
  Dat is al jaren duidelijk zichtbaar….
  Zie het EU verbod om uitkeringsfraude aan te pakken ?????
  Bulgaren lachen zich de ballen uit de broek,er veranderd voor hun niets….alle fraude word nu gedoogd ?
  Nee,Oneindig dit leidt tot ellende en ja vooral voor de rijke landen….

  Vermoed dat de biologische opzet na 2 mislukte pogingen een derde gaat krijgen die de Spaanse griep in aantal doden zal doen verbleken… sterven aan een virus is de natuur…….(zijn schuld) alleen dat die gemanipuleerd word is versus 2 en heeft niets met enige natuur meer te maken…
  Moord onder de paraplu van de natuur….is dat slim bedacht of ??
  Want die 12 miljard mensjes mogen er simpelweg gewoon niet komen in de toekomst…..ook dat is weer zelfmoord op termijn ?
  We groeien uit onze broek Oneindig en in zo’n tempo dat ingrijpen wel moet…..
  I.p.v een meteoor uit zijn baan drukken kan men beter een meteoriet precies in de baan naar de aarde drukken,,,ook dan krijgt de natuur de ‘schuld’….en de plannen liggen er…de testen zijn gedaan,,en het blijkt helaas ook nog eens kinderlijk eenvoudig te zijn…..keuze genoeg dus….

  Ga vanavond je link ff lezen nu me omgewaaide tuin proberen te redden haha wat een zooi’tje zeg….


 60. @Meson,

  “nu me omgewaaide tuin proberen te redden haha wat een zooi’tje zeg…”.

  Tja, en wie krijgt de schuld van jou? De natuur………..

  Waai hier ook al heel de dag van m’n balkon. Plantjes veilig stellen dat ze niet over de rand kieperen enz..
  Maar hebben ze getest met die meteoriet in Rusland? Was ook een zootje daar met al die gesprongen ruiten. Maar geloof ik alleen gewonden en geen doden. Of het moet een oud omaatje zijn met een hartaanval.
  Maar een beetje goed gericht op een grote stad en een voltreffer dan heb je ook wat. In ieder geval werk genoeg voor de (werkloze) bouwvakkers. Maar ga je niet een beetje te ver met deze gedachtengang?
  Want dan is de watersnood ramp in Duitsland, Oostenrijk en Hongarije ook aangestuurd door de regenwolken te manipuleren??
  Alleen 8 miljard schade in Duitsland en een paar natte voeten.


 61. “”Tja, en wie krijgt de schuld van jou? De natuur………..””

  Precies want in Euros met zijn 4 windrichtingen goden kan ik mij niet zo vinden…

  “” Maar ga je niet een beetje te ver met deze gedachtengang?””

  Was het maar gedachte((dan wel onder de categorie
  nachtmerrie/horror))
  De mijne is het zeker niet !
  Het is kiezen tussen 2 kwaden en ik behoef die keuze niet te maken?
  Plannen=vooruitdenken(denktank)=keuze maken.
  schatting 2050 is (was) 8.9 Miljard…
  schatting 2025 is 8.1 Miljard (media eergister!)
  schatting minimaliseren tot enkele % zegt 2025 12.4 miljard..
  En dan begint de snelheid van voortplanting een plaag te worden…

  Wat is dan nog wijsheid ? 62. Volledig inzoomen op de rand voor de bergen……
  rechts van de ‘camera’ inzoomen op berg en zie de bomen en de bevroren wateren..
  Recht voor de camera liggen blokken perfect vierkant met een fundering van een platte blokken,,de muur die ooit is omgevallen ligt er naast..
  Let ook op de fotoshop van nasa als de kleurenfilter ‘per ongeluk’ op èèn van de 800 gemonteerde foto’s ontbreekt…
  Dan word het wel erg duidelijk dat de planeet niet rood is zoals in onze geschiedenisboekjes….
  Zie ook het blok steen met 4 trappen en een rond gat bovenin…dit is zeker niet natuurlijk ontstaan..
  En dan is dit nog een ‘onschuldige’ foto van een krater dacht nasa nog…haha zie ook de blokken aan de oever van een binnenmeer hoe hoog het water er ooit heeft gestaan…
  Neem de tijd en je ontdekt steeds meer rariteiten !!

  http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/multimedia/pia16919.html


  • @Meson
   Heb zelf nog een oud cd-rommetje met foto’s van de Pathfinder (vrij ruw materiaal ook) en op de die foto’s heeft het mars-oppervlak inderdaad die geel-bruine kleur als die foto uit jou link.
   Ook foto’s van de Hubble genomen tijdens de conjunctie van 2003 tonen mars met een meer geel-bruine kleur.
   Alleen als het mars-oppervlak geteisterd wordt door stofstormen krijgt Mars een rode gloed.
   Esa-foto’s van de Mars-Express tonen voor het grootste gedeelte ook een bruin-gele kleur.
   Misschien dat ze het niet bewust doen maar zit er een kleurenblinde foto-bewerker bij Nasa of zoiets…


   • Oeps,foutje!
    Conjuctie moet natuurlijk OPPOSITIE zijn.


 63. @Meson,

  Wat moet ik aanklikken in de site om het te zien?
  Maar misschien “zie” ik het niet. Ben door de 360 gr. foto gegaan maar helaas kan ik het niet “zien”.
  Maar misschien wil ik te vlug jouw rariteiten bekijken en ben ik daarom teleurgesteld. Zelf denk ik wel, dat ze er wat vinden en als ze het vinden voorlopig onder de pet houden. Totdat de Chinezen komen en het gewoon in de openbaarheid gooien dan moeten ze wel maar wat een afgang dan zeg. Alleen maar om te blijven geloven dat wij de enige “geschapen” mens zijn door een God?
  Vasthouden aan een boek van duizenden jaren oud en ook om geen onrust in fundamentalistisch gelovenland te brengen?
  Kunnen ze beter wel doen dan zijn we misschien verlost van al die oorloghitsers om hun geloof.

  Trouwens op BOINNK opereert nu een zekere Vilseledd die onze figuren Yvonne en Waterman helemaal gek draait.
  De NSBer en Hitler verwensingen zijn weer niet van de lucht en Waterman zou hem het liefst met een stuk touw achter een auto binden en door de straten scheuren.
  Echt ongelooflijk dat de moderator hiermee accoord gaat.
  Als anderen er wat van zeggen zijn het lafaards en hij staat voor de waarheid en blabla dat nemen ze hem niet af…je kent het wel.
  Antwoorden op normale vragen over die chemtrails door Vilseledd? Vergeet het maar een strontkar krijg je gelijk over je heen.
  Wat een stelletje debielen zeg. Kijk maar eens wat er hier zoal gepost wordt;Heb af en toe mijn mond niet kunnen houden.

  http://boinnk.nl/blog/59509/wanttoknow-nl-chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/


 64. http://petities.nl/petitie/nederland-soeverein


 65. Nog even voor de Nibiru/planet-X fans:


 66. Even wat (Vlaamse) humor:

  Fijn Weekend!


 67. Beste Led Zeppelin-cover ever:

  Fijne feestdagen iedereen!


 68. Dank je Dr.John; ook voor de cover!

  Jij, de jouwen en iedereen ook een fijne feestdagen toegewenst namens mij!
 69. “Everything is OK Man”:Your Voice

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: