h1

Basic Income, a new human right

March 26, 2013

Sign the petition here: http://basicincome2013.eu
Follow us on facebook: https://www.facebook.com/ECI.BasicIncome

Basic Income should be universal, individual, unconditional and high enough to ensure a dignified existence and participation in society.

This new fundamental right for humanity, not only would eradicate misery, it is also a way to develop non-market oriented work: such as artists, parents and volunteers. But it’s also an economic measure! A basic income for all would mean supporting local business.

Therefore, it would enable us to fully exercise our citizenship.

More about basic income

Uploaded by RevenudeBaseFR

(Via)

9 comments

 1. Goed initiatief!
  Heb gelijk m’n steun betuigd,ieder mens heeft tenslotte recht op bestaan!


 2. http://zaplog.nl/zaplog/article/video_de_lange_mars_in_den_haag_1mei_mayday


 3. http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130527_00599206


 4. @Dr. John,

  Is dat waar de Europeese Unie mee bezig is op dit moment?
  Eerst alle EU landen gelijk trekken. Vandaar dat de “rijke” landen in de EU flink moeten inleveren t.o.v. de “arme” landen binnen de Unie. Als het evenwicht daar is en wij ongeveer op de Roemeense en Bulgaarse levensstandaard zijn uitgekomen dan pas een basisinkomen voor de EU burgers invoeren mischien??
  Tot die tijd legt Brussel ook geen strobreed in de weg voor de Bulgaren die voorlopig onze staatsruif gevonden hebben en leegeten.
  Vandaar dit bericht ?

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/06/explosieve-groei-van-bijstand-verwacht-door-komst-oost-europeanenroemenen-en-bulgaren/#.UbruEOd3ZWU


 5. @oneindig,

  Persoonlijk denk ik dat de EU het sociale stelsel helemaal af wenst te breken zodat de gewone Europese burger als een soort van dagloner door Europa kan gaan zwerven op zoek naar werk voor een hongerloontje.
  Mooi voorbeeld ,hier in 010 worden mensen in de bijstand verplicht “vrijwilligerswerk” te doen met behoud van uitkering.
  Dit lijkt redelijk totdat je ziet dat het werk wat ze moeten doen eigelijk reguliere banen waren die zijn wegbezuinigd zodat het nu gedaan wordt door mensen die er 65 procent van het wettelijk minimum loon voor krijgen.
  In mijn ogen een verkapte vorm van slavernij dus…


 6. http://delangemars.nl/?p=3026Comments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: