h1

Exposure of Banker Corruption

July 8, 2012

Exposure of Banker Corruption

The Fascist Business Model is not just showing its bitter fruit after the Bush II Admin came to office in 2001. It is flourishing in a climax of failure. The model does not simply permit financial crime. It encourages it. It promotes it. It rewards it. The higher powers organize it and run it. The result is not simply tolerated financial crime. It enables financial crime to flourish. The USAttorney General office sits on its hands. The Commodity Futures Trading Commission sits on its hands. The Securities & Exchange Commission sits on its hands. The financial press ignores the crime, or minimizes it, or explains it away. They all pay lipservice to enforcement of regulations and securities fraud. The outcome is a mindnumbing episode of financial fraud, theft, and collusion that the nation has never witnessed in its entire history. The outcome is an extreme strangle of the nation around its financial neck.

The revelation of banker criminality has only begun. The culmination in the opinion of my best banker source is come before too many more months. Attention focuses now on the LIBOR price rig scandal. It will extend to the USTBond and Interest Rate Swap artificial props. It will extend in a climax event for exposure that Allocated Gold accounts across the Western world have been confiscated, sold, and replaced with shabby paper gold certificates illegally. Numerous class action lawsuits are in progress in Switzerland, kept out of the news. They total several $billion in combined size. However, the account raid practice has been widespread in Europe, London, and United States. The scope of the seized and raided Allocated gold accounts is enormous. This will be the biggest banker scandal in modern history. The scope involves at least 20 thousand tons of missing gold, and possibly as much as 40 thousand tons missing.

One comment

 1. Column van Youp;

  Diamond

  Geweldige naam van die afgetreden bankier van Barclays. Diamond! Dat verzin je niet als columnist of cabaretier. Hij verdedigde zich deze week met verve tegenover een aantal Britse parlementariërs. En ontkende alles. Dat zijn medewerkers met rentes liepen te klootviolen wist hij gewoon niet. Dus was hij onschuldig. Dat hij later via bankbonussen miljoenen opstreek? Daar kon hij niks aan doen. Dat was een beslissing van zijn vriendjes in het bestuur van Barclays geweest. Waarom hij die miljoenen kreeg? Omdat hij het zo goed had gedaan. Hij wist namelijk niet wat zijn medewerkers deden. En als je dat niet weet, dan ben je een topbankier.

  Waar is de ouderwetse bankrover? Eentje die met een pistool een filiaal binnenstapt, de klanten en het personeel bedreigt en dan met een stevige directiebonus het pand verlaat. En dan wordt aangehouden en alles ontkent. Een dure advocaat pleit hem glorieus vrij. Maar hoe betaalt een vrijgesproken bankrover zijn dure advocaat? Dat zijn toch vaak jongens met een mooi Amsterdams grachtenpand, een Aston Martin in de parkeergarage, her & der wat stevige alimentaties, niet vies van regelmatig kanen in sterrententjes en gek op glimmertjes van de betere juweliers. Een Bram dus.

  Hoe betaal je zo’n Bram als je officieel geen geld hebt? Je bent als bankrover vrijgesproken. Dan moet het cash. Handje contantje. Dat mag niet, maar het kan niet anders.

  Deze week zei Bram dat het in het belang van de privacy van zijn cliënt is dat het honorarium hem in een blanco loonzakje wordt overhandigd. En dat alle advocaten het zo doen. Grappig dat Bram over het belang van privacy sprak en zelf regelmatig aanschuift aan de roddelkontentafel van een RTL-Boulevard, waar ieders ziektes, scheidingen, faillissementen en zelfmoorden puur amusement zijn.

  Volgens een vriend van de deze week door suïcide omgekomen Jos van Hal Scheffer hadden Boulevard en de Telegraaf een stevige bijdrage geleverd aan de wanhoop van het Statenlid. De Telegraaf had het over druk van de media. Dat is humor. Je kunt moeilijk zeggen: We zijn medeplichtig! Dat zal Albert Verlinde ook niet zeggen. Die zal eerst een advocaat raadplegen eer hij zijn bek opentrekt. Ik vrees een dure advocaat.

  Binnenkort komt Bram voor een tuchtrechter en die zal oordelen. Even dacht ik: misschien moet de politiek hier iets aan doen. De wetten op het gebied van de blanco envelopjes eens goed aanscherpen. Maar dat is best ingewikkeld. Een van onze vooraanstaande politici, een man die geruime tijd het lichtbruine kabinet van de altijd lachende Rutte stevig in het zadel hield, werd onlangs door deze dure advocaat juridisch bijgestaan. Die politicus mag niet zeggen hoe hijzelf aan zijn geld komt. De meeste geldschieters schamen zich namelijk dat ze zijn rechtse haatzaaierspartijtje steunen en doen dit anoniem. Laatst was dat nog een zaak in het parlement. Zal de politicus de advocaat ook met een blanco envelopje betaald hebben? Zou zomaar kunnen. Van zo’n politicus kan je niet verwachten dat hij financiële transparantie eist. Wel leuk dat hij graag mag oreren over mensen die illegaal een uitkering opstrijken.

  Deze week probeerden twee teleurgestelde aanhangers zijn partij grote schade toe te brengen door uit de fractie te stappen. Een volstrekt ongeloofwaardige wanhoopspoging. Jaren heulen met die blonde en dan tot het inzicht komen dat hij niet deugt. Voor echte eliminatie van je partij heb je een Tofik Dibi nodig.

  Maar dat zijn onze politici. Ton Elias een stukje plofkip in zijn mond zien proppen? Ze kunnen nog geen tweedehands tank aan een stel corrupte Aziaten slijten. Iemand de zaak rond de JSF gevolgd? Juncta Juvant, het goede doel van Stork, dat op gluiperige wijze allerlei belangrijke ambtenaren bij elkaar bracht. De JSF wordt afgeblazen, hoewel tabakslobbyist en longkankerpromotor Hans Hillen zich hier nog niet bij neerlegt. Wat hij moet doen? Een goede advocaat zoeken. Hoe je die betaalt? Zwart! Diamonds are forever!Comments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: