h1

Requiem for Independence Day

July 3, 2012

Amerika’s Last Independence Day

2012 could well mark the last celebration of our once brave and free Republic whose firm moral bearings have slowly been eroded by a cancerous military industrial complex and the sinister emergence of a fascist corpocracy.

By Allen L Roland

*The American People Are Angry
(uploaded by SenatorSanders on YouTube)

Advertisements

4 comments

 1. @Preacher,

  Inderdaad een prachtige speech van Bernie Sanders.
  Heb heb doorgestuurd naar wat vrienden in Amerika.
  Eén woont in het zuiden in Mississippi (New Orleans) en is nogal Republikeins maar is wel een heel sociaal persoon. Ben benieuwd naar zijn reactie. De anderen wonen meer noordelijk en zijn daar overwegend Democraat.


 2. @Preacher,

  Denk dat er wat in je spambox blijft hangen, dus probeer het één voor één.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3281563/2012/07/04/Republikeins-wonderkind-zou-voor-Obama-stemmen.dhtml


 3. Obama heeft heel goed naar Bernie Sanders geluisterd.

  President Barack Obama wil vandaag in het Amerikaanse Congres opnieuw de verlenging van belastingvoordelen voor huishoudens die minder dan 250.000 dollar verdienen bespreken. Deze voordelen die onder president Bush werden ingesteld wil Obama niet verlengen voor huishoudens die meer verdienen.
  Hiermee wil Obama de Republikeinen in het defensief drijven en ook zijn imago als voorvechter van de middenklasse benadrukken. Al is zijn voorstel bij voorbaat kansloos, schrijft persbureau Reuters. De tegenstanders van de president zullen niet overtuigd worden door zijn argumenten, zij willen ook dat de belastingvoordelen verlengd worden voor mensen die meer dan 250.000 dollar verdienen.Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: