h1

René Guénon: The Crisis of the Modern World

June 8, 2012

René Guénon: The Reign of Quantity and the Signs of the Times; The Crisis of the Modern World…
Online Archive [eBooks:Serbian, Russian, English] http://mikrotheos.blogspot.com/2010/03/blog-post_4515.html

Uploaded by Celticlight1

Advertisements

2 comments

  1. De aarde stevent af op een kantelpunt van grote ecologische verschuivingen, die enorme implicaties kunnen hebben voor de mens. Dat is de alarmerende conclusie van 22 vooraanstaande wetenschappers in het tijdschrift Nature. .

    ‘Het zou biologisch gezien echt een nieuwe wereld zijn’, zegt Anthony Barnosky, hoogleraar integratieve biologie aan de Universiteit van Berkeley en hoofdauteur van de studie. ‘De gegevens wijzen erop dat er een vermindering in de biodiversiteit komt en er een ernstige impact is voor veel zaken waar we van afhankelijk zijn voor ons levensonderhoud, inclusief de visserij, landbouw, bos en zuiver water.’

    De oorzaken zijn bekend: de opwarming van de aarde, terwijl bevolkingsgroei en economische expansie steeds meer natuurlijke rijkdommen en landoppervlak eisen, waardoor de natuur steeds meer gefragmenteerd geraakt.

    De waarschijnlijkheid en de timing van het kantelmoment zijn moeilijk vast te stellen, geven de wetenschappers toe, maar ze halen signalen aan dat het al over enkele generaties zover kan zijn: de stijgende temperatuur en dier- en plantensoorten die in snel tempo uitsterven. Lees verder;

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3267516/2012/06/07/Aarde-nadert-kantelpunt.dhtmlComments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: