h1

Massive Plant Mutations In US

April 23, 2012

Dandelions found today in a parking lot in Rochester Hills Michigan, about 20 miles north of Detroit, where I found mutations last weekend.

Uploaded by ichicax4

*Massive Plant Mutations In United States By Fukushima Radiation!

Massive radiation induced mutations in plants of many types. This is similar to the mutations being reported all over Japan and it’s right here in the United States which destroys the fallacy that Fukushima is a Japan problem only! This is a potential planet killer and Fukushima continues to spray radiation into the air and sea 24 hours a day and will for decades according to Tepco since they have no plans to do anything about it. Why hasn’t the US and Russia sent special teams to propose a strategy for working on this problem. Supposedly the Japanese government have rebuffed all offers for assistance but how can they be so ignorant with the life of our planet hanging in the balance?

*Mutated dandelion in Saitama

A mutated dandelion was found in Kawaguchi city Saitama. Several flowers are growing from the same stem, which is called fasciation. The stem is about 2cm width.
Associate director of the environment devision of Saitama prefecture, Mr. Okuma states, fasciation is often observed among a golden‐rayed lily or dandelion, but we hardly find such a big dandelion.

Advertisements

27 comments

 1. Misschien komen op die manier de dino’s ook weer terug.

  http://www.eenvandaag.nl/buitenland/37710/de_stralende_natuur_in_tsjernobyl

  http://rypkezeilmaker.nl/typo/index.php?id=368


  • @oneindig klein
   Telkens weer kom je bij dit soort berichten aanzetten met hetzelfde verhaal.
   Je hebt vaak veel kritiek op de roze bril van gelovigen, maar die van jou mag er ook zijn…


 2. @preacher,

  Soms zijn er zaken waar we niets van begrijpen. Straling is zo’n geval.
  Heb je kanker dan laat je je vrijwillig bombarderen door straling om het gezwel te verkleinen of helemaal te laten verdwijnen. Dat is dan ineens goed voor je.
  We zijn in wezen stralingswezens die leven in een omgeving die vergeven is van “straling”. Mijn computer werkt zonder draadje op internet omdat er ergens in mijn kamer een kastje staat te “stralen” zodat ik in contact kan zijn met de gehele wereld. Bij de buren staat ook zo’n kastje te “stralen” en daar weer naast ook weer. Mijn mobiele telefoon pikt de “straling” op die ergens uitgezonden wordt als iemand met mij in contact wil komen en ja hoor het belletje gaat gelijk rinkelen ook al zit ik in de metro. De auto maak ik op afstand open en in de auto maak ik contact via “straling”, uitgezonden door een sateliet, om mij de weg te wijzen enz. enz.
  En om de grootste stralingsbron ook maar gelijk te noemen, onze Zon. Wat te denken van de ruimtestraling die overal om ons heen aanwezig is. Op aarde hebben we zo wie zo achtergrondstraling en die is in bepaalde gebieden sterker. Wisten we allemaal niets van tot voor kort. Het is niet zo dat ik nucleaire straling niet erg vind maar wil wel aanwijsbare kanttekeningen plaatsen bij deze gevallen van “straling”. Na Tsjenobyl was iedereen verschrikkelijk bang voor de gevolgen en die zijn aantoonbaar verschrikkelijk voor de mensen in de direkte omgeving. Alhoewel er wonen nog steeds autochtonen in het gebied die weigeren te vertrekken (vooral ouderen) en die leven er tot op heden nog steeds. Ook in Japan vallen ze niet bij bosjes dood ter aarde en in het echte rampgebied van Fukushima leven en werken tot vandaag mensen en zijn dieren aanwezig zoals achtergelaten honden en katten en andere huisdieren die, hoe onvoorstelbaar wij het misschien vinden, nog steeds daar leven.

  Dat we er wel eens wat aan mogen gaan doen om van het nucleaire spul zoals kerncentrales af te komen ben ik het helemaal eens.
  Er zijn veiliger methoden om energie op te wekken.


 3. Hier een dappere Japanner die al een jaar in de Fukuschimazone woont om voor de dieren te zorgen. In het filmpje zie je zelfs jonge hondjes. Ook dode dieren maar die zijn (volgens mij) van honger gestorven in de stal omdat er niemand meer kwam opdagen na de evacuatie. Deze man probeert zoveel mogelijk dieren in leven te houden….bewonderenswaardig moedig.


 4. http://enenews.com/report-520-microsvhr-detected-haramachi-area


 5. http://enenews.com/source-real-mystery-black-substance-measured


 6. http://fukushima-diary.com/2012/04/plutonium-238-measured-in-minamisoma/ 7. Eeh.ik zou maar niet meer gaan vliegen als ik jullie was:

  Groetjes, Dr. John.


 8. http://fukushima-diary.com/2012/04/how-contaminated-a-bird-is-in-fukushima/
 9. http://everist.org/archives/Fukushima/20120430_Message_of_Fuku3.htm


 10. http://www.degaray.com/misc/147-RealTime-JimStoneFreelance.html


  • Tja, het is donker om ons heen. Ik weet niet meer wat ik moet geloven soms…


 11. http://fukushima-diary.com/2012/04/reality-in-fukushima-video/?tw_p=twt
 12. http://www.beyondnuclear.org/storage/documents/Why%20the%20WP%20is%20Wrong.pdf


 13. http://fukushima-diary.com/2012/05/2566720bq%e3%8e%a1-in-edogawa-ku-tokyo/


 14. http://fukushima-diary.com/2012/05/massive-radioactive-gas-covering-fukushima-plants/


 15. In Japan zijn duizenden mensen de straat opgegaan om te vieren dat vandaag de laatste kernreactor van het land is gesloten. Het is de eerste keer in veertig dat Japan geen elektriciteit gebruikt die afkomstig is van een kerncentrale.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/05/duizenden-japanners-vieren-op-straat-sluiten-laatste-kerncentrale/Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: