h1

Obama’s Birth Certificate Is A Forgery

April 18, 2012

Obama Lawyer Admits In Court Birth Certificate On White House Website Is A Forgery

Normally, I have stayed away from commenting on the controversy surrounding President Obama’s eligibility or the legitimacy of his long form birth certificate posted on the White House website; however, because this is now a matter of court record and has been captured on court house video as well, I feel compelled to present the information as yet more evidence of the massive corruption in our country’s government. I also feel compelled to post this because the mainstream media has made it pretty clear it isn’t going to – because this happened 4 days ago and I have yet to see it even mentioned.

What is important here is what is admitted during the hearing, not the outcome of the hearing itself.

By Stephanie
FedUpUSA

Advertisements

12 comments

 1. Ummm- you do realize the lawyer “Admitted” no such thing? Did you actually see what was said? or are you just relying on the TeaParty lies on this? Do you actually understand what was said?

  Good analysis and full videos here: http://goo.gl/RSxPE


 2. In november zijn er weer verkiezingen dus wordt deze (oude) koe door de Republikeinen maar weer van stal gehaald.

  De meeste aantijgingen tegen Obama zijn van het gehalte Story en Prive. Het zijn geen harde feiten maar hersenspinsels. Vooral voorgekookt in de denktank van Ultra rechts die een broertje dood hebben aan een zwarte en vooral nu de eerste zwarte president met het hoogste ambt van Amerika in funktie is. Een nagel aan hun doodskist als het ware. FoxNews is ook zo’n klankbord waar menig deuntje Obamabashen wordt gepresenteerd. Alles wordt in het belachelijke getrokken of in de overdrijvende trap wat Obama aangaat. Ook de meeste verhaaltjes hier hebben deze tendensen in zich. Waarom is dat toch? Het lijkt zo op papagaaien wat die malloten daar naar voren brengen en waar niets tot nu toe van overeind blijft.
  Bijv. het steeds terugkerende geboortebewijs. Dacht je nu echt als er een luchtje aan zat dat Obama door de ballotagecommisie van de democraten was gekomen? Dat Hillary geen gehakt van hem had gemaakt in de voorverkiezingen? En later toen het er echt om ging, om het presidentschap, heeft zowel Mc.Cain als zijn vicepresident Sarah Palin het niet genoemd of een issue van gemaakt. Ook de opperrechter ( een republikein door Bush Jr. aangesteld) had de plicht om dit allemaal tot de bodem uit te zoeken en alle gegevens van Obama te controleren op echtheid voordat hij de inauguratie mocht starten. Obama is deze testfase blijkbaar glansrijk doorgekomen en is beedigd door deze opperrechter als de enige echte waarlijke president van de Verenigde Staten. Het grote probleem bij republikeinen is dat zij een president verloren hebben tijdens zijn ambt (Nixon). Het verplicht aftreden van hun leider is zo’n klap geweest dat ze nu alles op alles zetten om het de democraten betaald te zetten en dat zij ook een president tijdens zijn ambt moeten gaan afzetten. Zie de hetze tegen Clinton. Kenneth Starr (advocaat) heeft miljoenen besteed om Clinton vanaf dag 1 onderuit te halen door eerst o.a. in te zetten op het WhiteWater project. Hiermee wilde hij aantonen, dat Clinton gesjoemeld had met voorkennis. Hij heeft ondanks de miljoenen die hij eraan besteed heeft zijn doel niet bereikt. Dat lukte bijna wel met de mol in het Witte Huis nl. Monica Lewinskiy. Ook deze aanval is gepareerd maar de schade was dusdanig groot voor Clinton dat hij nadien vleugellam was geworden en zijn tijd ging uitzitten. Vanaf dag 1 zijn dezelfde republikeinen weer begonnen met het onderuithalen van Obama. De meest schunnige aantijgingen passeren de revue en alles is fout wat hij doet. Is dat vaderlandsliefde van de republikeinen? Neen! Pure afgunst en, zeker nadat ze het land in diepe ellende hadden achtergelaten en overgedragen aan de democraten en Obama, een zeer laag bij de grondse opstelling. Zeer beschamend voor zo’n groot land met zoveel potenties.

  Voorlopig hebben dezelfde Republikeinen massaal de miljonairsbelasting (Buffet belasting) afgewezen in de senaat.
  Dat zal ze nog nagedragen worden bij de komende verkiezingen.


 3. Hij wel wat (veel) ouder geworden maar laat het maar gezegd zijn..

  http://sotu.blogs.cnn.com/2012/04/15/cosby-weighs-in-on-president-obamas-presidency/


 4. @oneindig klein
  Ik begrijp dat het je hoog zit, maar je gaat totaal voorbij aan het feit dat zijn eigen advocate heeft toegegeven in een rechtszaak dat het een vervalsing betreft.
  Dat heeft nogal wat implicaties, anders had ik het bericht niet geplaatst.
  Ik hou ook niet zo van slaan onder de gordel.

  Dat jij en ik verschillen van mening wat betreft Obama, werd al eerder duidelijk. De man zijn kleur heeft daar wat mij betreft niets mee te maken. Daden spreken luider dan woorden.

  Het is inderdaad erg jammer dat de Buffet belastingen zijn afgewezen in de senaat en onbegrijpelijk.


 5. @Preacher,

  We zullen zien wat er uit komt.
  Het is voor mij onbestaanbaar dat zijn moeder, in de jaren 60 van de vorige eeuw, als Amerikaanse op 18 jarige leeftijd hoogzwanger naar Kenia afreist.
  Het was al niet mogelijk gezien de vliegprijzen in die tijd en het feit dat zijn vader een student op uitwisselingsbasis was.
  Deze studenten mogen alleen in Amerika blijven studeren als ze dan ook die tijd daar blijven en niet tussendoor naar huis willen.
  Dan is het gewoon eruit en er niet meer in.
  Je denkt toch niet dat haar ouders in die tijd hun dochter, vanuit het veilige Amerika qua gezondheidszorg, hoogzwanger naar Kenia laten vertrekken?? En zeker in die tijden lijkt me dat heel onverantwoord en vreselijk dom.

  Ik weet, dat die Oma van Obama gesproken heeft over zijn geboorte in Kenia. Maar die chauvinistische praat is haar vergeven want het is natuurlijk niet zomaar wat dat een halve Keniaan nu president van Amerka is. Dat willen ze graag op hun conto hebben.

  Wist je trouwens, dat Mc. Cain ook niet in Amerika geboren was?
  Hij werd geboren in Coco Solo in de Panameese kanaalzone.
  Dat werd niet gerekend als Amerikaans grondgebied maar was wel een Amerikaanse legerbasis.


 6. Dat indienen van de Buffet belasting is natuurlijk een meesterlijk zet op het schaakbord. Ze (de democraten) wisten op voorhand dat het door de Republikeinen zou worden afgeschoten. Prima munitie voor later zullen ze gedacht hebben want het gaat hard tegen hard straks. Dus ze kunnen Mitt Romney nu in de hoek drukken van de types die alleen opkomen voor de rijken en de rest van de Amerikanen niet zien staan.
  Ook al hun continue gevecht tegen de gezondheidszorg (Obamacare) is natuurlijk voor ons hier in Europa compleet te belachelijk voor woorden.

  Wordt vervolgt


 7. De Amerikaanse president Barack Obama heeft zich nu ook volop in de verkiezingsstrijd gemengd. Nog altijd is niet helemaal duidelijk tegen wie Obama het in november moet gaan opnemen (waarschijnlijk Mitt Romney) om te worden herkozen als president, maar dat weerhield zijn campagneteam er niet van een 17-minuten durende video online te zetten.
  Titel: ‘De weg die we hebben afgelegd’. De film – ingesproken door meervoudig Oscarwinnaar Tom Hanks – moet de Amerikanen ervan overtuigen dat Obama al heel wat zaken heeft bereikt.

  De beginminuten van de film zijn wat dat betreft veelzeggend: ‘Wat is het beeld dat we ons zullen herinneren van november 2008?’, vraagt Hanks zich af. ‘Dit?’, waarop beelden volgen van de vreugde bij Obama’s aanhangers en de zojuist verkozen Obama die in Chicago met zijn vrouw en dochters een podium betreedt. ‘Of dit?’, waarna beelden en de donkerste quotes uit de journaals over de financiële crisis volgen.

  Dieptepunt
  Het moet de Amerikanen eraan herinneren dat Obama aan de macht kwam op een dieptepunt in de Amerikaanse economische geschiedenis. Dat hij een erfenis kreeg weg te werken van de jaren-Bush. En dat Obama, ondanks alle tegenslag, veel goeds voor de Verenigde Staten heeft betekend.

  In de film, met ook een rol voor oud-president Bill Clinton, worden vervolgens onder andere Obama’s ingrijpen in de auto-industrie en de gezondheidszorg voluit geprezen.

  De film eindigt – volgens de aloude wetten van de betere campagnevideo – met het shot waarmee de video begon. Beelden van de menigte op die novembernacht in 2008. Onder een langzame fade-out klinkt de stem van Hanks: ‘Dus als we aan dat moment terugdenken, en nadenken over de president, toen en nu, laten we ons dan realiseren van hoe ver we zijn gekomen, en hoe veel werk er nog is te doen.’


 8. White House Press Secretary Jay Carney;

  “The president of the United States is president of the United State 24 hours a day, including when he calls foreign leaders in the very early hours of the morning, and on weekends, and on any given day of the week,”


 9. Hier een stukje over de werkwijze om het (stomme) Amerikaanse volk te manipuleren.

  Het team van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney bijt van zich af. Romney werd in diskrediet gebracht door de manier waarop hij zijn hond behandelde. Maar een weblog over Obama’s verleden doet fanatieke hondenliefhebbers mogelijk van gedachten veranderen over hun favoriete presidentskandidaat.

  Romney kwam in opspraak toen bekend werd dat hij in de jaren ’80 zijn hond Seamus op het dak van zijn auto vervoerde tijdens een 12-uur lange autorit naar het zomerhuisje van de familie. Tijdens een van de tripjes van de familie Romney werd de hond ziek, een dankbaar onderwerp voor dierenliefhebbers en Romneyhaters tijdens de presidentsverkiezingen dit jaar.

  De vrouw van Romney verdedigde maandag in een interview de reisstijl van de hond. Ze zei dat hij het geweldig vond om zo op vakantie te gaan en dat ze het zielig vond om Seamus thuis te laten.

  Hondenvlees
  Nu hebben Republikeinen echter een wapen in handen om Obama af te schilderen als een dierenbeul. Toen hij als tienjarige bij zijn opa in Indonesië woonden, at hij namelijk hondenvlees, zo valt te lezen in zijn boek Dromen van mijn vader. Een blogger op de overwegend rechtse nieuwssite The Daily Caller citeert uit het boek: ‘Met Lolo leerde ik kleine groene pepers te eten bij het avondeten (veel rijst), en weg van de eettafel maakte ik kennis met hondenvlees (taai), slangenvlees (taaier), en geroosterde sprinkhaan (knapperig).’

  ‘Ik weet dat de veiligheidsdienst het momenteel erg druk heeft, maar beschermen ze Bo wel? Tegen Obama bedoel ik’, schrijft de blogger verwijzend naar de hond van de president.

  Topadviseur van Romney Eric Fehrnstrom reageerde gretig op het weblog. Hij retweette een bericht op twitter van Obama-adviseur David Axelrod, met daarin een foto waarop Obama Bo aait en het commentaar, ‘hoe liefhebbende eigenaars hun hond transporteren’. Het bericht was oorspronkelijk bedoeld als sneer naar de Republikein. De Romney-adviseur zag de foto echter anders. Hij schreef erbij: ‘Achteraf gezien een beangstigende foto’.


 10. Nou, nog eentje dan om aan te geven hoe gestoord (sommige) Amerikanen zijn. Het lijkt wel Religie voor deze types.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/1790254/2011/01/09/Veel-speculaties-na-bloedige-aanslag-op-congreslid.dhtml


 11. Warren Buffett roept het Amerikaanse Congres op om de belastingen voor de megarijken in de VS te verhogen. Zijn oproep is opvallend omdat hij zelf miljardair is.
  Volgens de CEO van Berkshire Hathaway zijn hij en zijn vrienden “lang genoeg in de watten gelegd” door een miljardairsvriendelijk Congres. Buffett zegt in een opiniestuk in The New York Times dat het verhogen van de belastingen het begrotingstekort in de VS zal inperken.
  Buffets pleidooi is goed nieuws voor president Barack Obama, die belastingvoordelen wil afschaffen voor de rijkste Amerikanen.
  De Amerikaanse miljardair zegt in het stuk dat hij vorig jaar 6,9 miljoen euro belastingen betaalde. “Dat lijkt veel geld. Maar ik betaalde maar 17,4 procent van mijn belastbaar inkomen – en dat is een lager percentage dan alle andere 20 mensen uit mijn kantoor. Hun belastingdruk bedraagt 33 tot 41 procent, gemiddeld 36 procent.”
  De superrijken zullen het eens zijn met zijn idee, denkt de Amerikaan. “Ik ken veel megarijken en over het algemeen zijn het zeer fatsoenlijke mensen. Ze houden van Amerika en waarderen de mogelijkheden die dit land hen gegeven heeft.”

  Buffett nieuwste move is een uitdaging aan de congres en senaatsleden van vooral Republiekeinen. Je mag in Amerika nl. zelf bepalen of je meer belasting wilt betalen dan opgelegd. Zijn voorstel aan deze congres en senaatsleden is om 10% extra belasting boven hun normale belastingdruk te gaan betalen. Voor ieder republikeins lid die dat doet en de bewijsstukken overhandigd verdubbelt Buffet dit bedrag. Hij maakt één uitzondering stelt hij. Als de voorzitter van het huis van afgevaardigden van de Republikeinen John Boehner dit ook doet dan verdriedubbelt hij dat bedrag.
  Ha,ha, en ze kijken zuur die gasten maar reageren in het geheel niet. Dat wordt nog een leuk inkoppertje straks bij de verkiezingen.
Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: