h1

Obama’s Easter Prayer

April 5, 2012

President Obama Speaks at Easter Prayer Breakfast

“President Obama welcomes faith leaders from all across the country — from churches and congregations large and small; from different denominations and different backgrounds — to the third annual Easter prayer breakfast. April 4, 2012.”

Uploaded by whitehouse

Advertisements

12 comments

 1. Obama blijft een innemende man met charisma en humor.
  Dat zie ik Mitt Romney of Rick Santorum niet zo innemend nadoen.


  • @oneindig klein
   Niets over de scheiding van politiek en religie? 😉


   • Je weet hoe Amerikaanse presidenten zijn.
    Vandaag de dominee morgen de pastor en voor deze keer even allemaal tegelijk.
    Het is zijn job om dit te doen net als onze Bea. Ze worden gewoon ingeroosterd om hun kunstje te doen en dat doet hij gewoon met verve. (vind ik dan)


 2. Even off topic maar wel weer even goed om bij stil te staan (nostalgie)

  Banjospeler Barney McKenna is vanochtend op 72-jarige leeftijd overleden. De Ierse muzikant, de laatste nog levende oprichter van The Dubliners, stierf tijdens het theedrinken met een vriend. Een paar hits van zijn band en filmpjes van zijn virtuoze banjospel om het Ierse oergevoel nog één keer op te roepen.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/05/laatste-echte-dubliner-overleden-een-ode-aan-zijn-ierse-banjospel/


 3. Romney’s eindeloze tocht, en Obama’s bijtende sarcasme

  door Guus Valk

  Drie zeges boekte Mitt Romney vannacht. Zoals verwacht ging het gemakkelijk in Maryland en Washington, DC. Maar ook in Wisconsin versloeg hij Rick Santorum, Newt Gingrich en Ron Paul ruim. Kan de landelijke campagne tussen Romney en Obama dan eindelijk beginnen? Nou, nee. Gingrich en Paul blijven meedoen aan de voorverkiezingen, in de hoop wat gedelegeerden te verzamelen. En ook Rick Santorum, kansloos voor de eindzege, gaat gewoon door. In wat nog het meest op een overwinningstoespraak leek, riep hij voor aanhangers in zijn thuisstaat Pennsylvania uit dat de race nog maar halverwege is. Speech is hier te zien.

  Santorum legt een link tussen hemzelf en Ronald Reagan, die in 1976 als conservatief-buiten-de-elite lang streed tegen president Gerald Ford. Vier jaar later won Reagan de nominatie alsnog, en werd acht jaar president. Santorum ziet de Republikeinse voorverkiezingen kennelijk als etalage, in de hoop op lange-termijnsucces.

  Zolang Santorum meedoet, kan Romney zich maar half op president Obama richten. Obama zelf is allang aan zijn campagne bezig. Hij hield gisteren een speech, georganiseerd door Associated Press, die een andere Obama liet zien dan we gewend zijn: harder, rauwer, en compromislozer. Deze toespraak, denken analisten in Washington, gaat de toon zetten voor de campagne van het najaar. Hij richtte zich op de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, die een begroting goedkeurden die volgens Obama zal leiden tot ‘sociaal Darwinisme’. Hij schetste een wereld van uitersten: de steeds verder naar rechts afdrijvende Republikeinen zouden een confrontatie in de hand werken tussen arm en rijk.

  Tegen zijn gewoonte in noemde Obama zijn vermoedelijke tegenstander bij naam. Het was in een passage die bijtend sarcastisch was.

  One of my potential opponents, Governor Romney, has said that he hoped a similar version of this plan from last year [de begroting, GV] would be introduced as a bill on day one of his presidency. He said that he’s “very supportive” of this new budget, and he even called it “marvelous” – which is a word you don’t often hear when it comes to describing a budget. (Laughter.) It’s a word you don’t often hear generally.

  De toon is gezet, wat Obama betreft. Het worden hete maanden. Romney kan pas echt meedoen als hij zich ontdaan heeft van de opponenten in zijn eigen partij.


 4. @oneindig klein 11:41 pm
  Ja, hij lacht waarschijnlijk ook oogverblindend, nadat hij weer ‘n moord heeft goedgekeurd…


  • Niet zo’n liefhebber van hem? Of Amerikaanse presidenten in het bijzonder?


   • Meer een hekel aan hoe het politieke systeem zich heeft ontwikkeld in Amerika; het gelobby van machtige bedrijven, het neo-kolonialisme en de rol daarin van de geheime diensten.
    En een hekel aan politici, die iets totaal anders gaan doen dan ze beloofden na hun verkiezing.


 5. @oneindig klein
  Wat vind je van deze foto?
  http://beforeitsnews.com/story/1980/131/Barack_Obama_Unmasked_-_Must_See_Photo.html


  • @Preacher,

   weer een moeilijke puzzel?

   Zou photoshop kunnen zijn want er is zoveel mogelijk op dit moment. De onderzoeker denkt van niet omdat hij bepaalde bestanden van een professionele camera heeft gevonden. Maar wat als er, door professionals, een foto wordt gemaakt met zo’n camera van een photoshop??

   Dan ben ik eigenlijk meer verbaasd, dat Obama zich openbaar laat fotograveren met zo’n t-shirt. Heeft hij gekregen lees ik maar dan nog dat is vragen om moeilijkheden. Of Obama daagt hiermee die AC believers in Amerika uit kan ook nog. Straks zien we hem met een t-shirt waar zijn hele geboortebewijs opstaat. Zou ook een goeie grap zijn.
   Het is een man met een knipoog naar zijn tegenstanders.


 6. @Preacher,

  Jij bedoelt meer dit gedoe rond zo’n presidentsverkiezing.
  The money machine die overuren maakt op dit moment.

  De Republikeinse voorverkiezingen voor een presidentskandidaat zijn een slopende aangelegenheid geworden voor de kandidaten, en de strijd neemt af en toe ronduit groteske vormen aan. Toch is het niet voor iedereen negatief gebleken. Dat bewijst de toestand waar het eens afgeschreven Republikeins Nationale Comité (RNC) momenteel in verkeert.

  Ooit stond het op de rand van het bankroet en werd het als volstrekt irrelevant gezien, maar het Republikeinse Nationale Comité is terug van lang weggeweest. Vandaag maakte het partij-orgaan bekend dat het in de afgelopen vijftien maanden 110 miljoen dollar ophaalde voor de partij. Ook halveerde het comité zijn schuld, waardoor de rest van het opgehaalde geld de winnaar van de Republikeinse voorverkiezingen een duwtje in de rug kan geven in de strijd tegen president Obama.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/4004/Verkiezingen-in-de-Verenigde-Staten/article/detail/3237176/2012/04/06/Republikeins-Nationaal-Comite-profiteert-van-slopende-voorverkiezingen.dhtmlComments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: