h1

Knights Templar and Friday the 13th

January 13, 2012

Silver gros tournois, struck 1280-1290 AD

(Picture via Coins of Knights Templar France)

 • The Banking Backstory Behind Friday The 13th
 • You might also want to read and watch on this site:

  *The Black Madonna

  140 comments

  1. Die begrijp ik niet helemaal.
   De link gaat naar een verkoopsite van munten?


   • @V
    Daar kwam de afbeelding vandaan. Relevante link staat daaronder.
    Leuk je weer eens hier te lezen en goed weekend!


    • Executieseer mij 😉 ga het meteen bekijken…
     Jullie ook allemaal ook een goed weekend.


  2. Vandaag ook nieuws over Breivik
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/11298270/__Breivik_weer_onderzocht__.html
   en downgrade van France http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2012/01/kredietstatus-frankrijk-verlaagd
   , maar dat zal wel toeval zijn… 😉


  3. Wat mij betreft is er gewoon een ordinaire klassenstrijd bezig. Vaticaan, Templars, Rothshields, White dragon society. Eigenlijk vertrouw ik ze stuk voor stuk niet en als ik dan al zou moeten inzetten dan zou het toch op de Templars zijn aangezien zij standvastig TEGEN het Vaticaan en Rome waren. Rome is het beest, de zetel van het kwaad, dat mag ondertussen wel duidelijk zijn. Echter zijn er natuurlijk die anderen die elke kans aangrijpen om de troon terug te krijgen. Voor het gewone volk maakt het echter niets uit wie er wint. Overheersing zal er altijd zijn en blijven als men zich zo makkelijk laat toe-eigenen. Santos Bonacci haalt heel veel zaken aan (ook over de Templars en de dag van hun ‘ondergang’. Wellicht materie die wat meer licht laat schijnen op deze donkere zaken?


   • @V
    Tja, wie weet? Er is in ieder geval een hoop gaande…
    Nu is het dan ook tijd om de macht terug te grijpen. Decentralisatie en nieuwe onderhandelingen…


    (25 jan 2011)


  4. Dit wil ik even met jullie delen.
   het is wel beangstigend als het zo werkt en waar is.

   Maar weinigen kennen zijn naam, maar Grover Norquist heeft vrijwel alle Republikeinse politici in de tang. Wie voor belastingverhoging stemt, kan zijn politieke carrière vergeten.
   Vergeet Mitt Romney, Rick Santorum, Ron Paul, Newt Gingrich, Jon Huntsman en Rick Perry. De enige naam die je hoeft te onthouden is Grover Norquist. Hij is onbekend, ook bij de gewone Amerikaan, want hij is een buitenstaander en opereert achter de schermen. Maar de conservatieve Norquist is een van de invloedrijkste lobbyisten in de VS. Hij maakt én breekt Republikeinse politici. Volgens velen is hij de machtigste man van Amerika, al zit hij niet in het Witte Huis.
   Norquists instrument is simpel en heet The Pledge. Het is een A4’tje waarop politici zwart op wit beloven nooit welke belastingverhoging dan ook goed te keuren. Onderteken je Norquists eed, dan zorgt zijn organisatie, Americans for Tax Reform (ATR), voor de benodigde dollars in je campagnekas om je politieke tegenstanders te kunnen verslaan. Teken je het levenslang bindende contract niet, of verbreek je je belofte aan Norquist, dan begint zijn organisatie een publieke hetze tegen je en kun je je politieke carrière verder wel vergeten. Op Jon Huntsman na, hebben alle Republikeinse presidentskandidaten de eed bij Norquist afgelegd.
   In het Congres heeft Norquist 238 van de 242 Republikeinen in zijn zak, in de Senaat zijn het er 41 van de 47. Ook twee Democraten-congresleden en een Democratische senator zitten vast aan Norquists Pledge. Landelijk zitten 1.275 regeringsfunctionarissen – van gemeenteraadsleden tot gouverneurs en federale vertegenwoordigers – in de kaartenbak van ATR.

   Het credo van Norquist, die zijn organisatie in 1985 oprichtte, naar eigen zeggen op verzoek van de toenmalig Republikeinse president Reagan: ‘De overheid moet zó klein worden dat ik haar in een badkuip kan verzuipen.’ Weg met al die bemoeienis. Met sociale voorzieningen als het zorgstelsel, werkloosheidsuitkeringen, de AOW. ‘Die programma’s doen meer kwaad dan goed’, zegt Norquist. ‘Mensen moeten hun problemen zelf oplossen. Het moet weer worden zoals rond 1900, toen was de regering zo’n 8 procent van het bruto binnenlands product, toen was het goed.’
   Het is vooral door Norquist dat de Joint Select Committee on Deficit Reduction mislukte, riepen zijn tegenstanders eind vorig jaar. Dat 12-koppige comité – zes Democraten, zes Republikeinen – werd begin augustus opgericht om te beslissen hoe de gigantische Amerikaanse staatsschuld (vijftien biljoen dollar) zo snel mogelijk kan worden verkleind. De commissieleden kwamen er onderling niet uit, omdat de zes Republikeinen zich permanent verzetten tegen welke belastingverhoging dan ook. Alle zes ondertekenden al jaren geleden De Eed.
   ‘Ik weet genoeg Republikeinen die onder de eed uitwillen, maar niet durven’, zei Alan Simpson onlangs in een interview met CBS 60 Minutes. Simpson werd twee jaar geleden door Obama benoemd tot voorzitter van de Nationale Commissie tot Hervorming van het Belastingstelsel en is één van de weinige Republikeinen die Norquist openlijk verbaal durft aan te vallen. Simpson (80) heeft zijn politieke carrière achter de rug. Maar Republikein Tom Coburn, die in november suggereerde dat de overheid wellicht enkele belastingvoordelen voor grote bedrijven zou moeten afschaffen, kreeg direct Norquist achter zich aan. ‘Coburn heeft zich de Senaat in gelogen. Stem nooit meer op Coburn’, tierde de anti-belastingmissionaris op de nationale tv. Coburn verklaarde kort erna zich niet meer verkiesbaar te stellen.

   En neem Republikein Abel Maldonado, senator uit Californië die de eed verbrak. Vlak voor zijn herverkiezing pleegde Norquist karaktermoord op hem met YouTube-filmpjes, persberichten, opiniestukken in kranten in Californië en blogs. Maldonado verloor. In andere staten verspreidde Norquist honderdduizenden posters met foto’s van een handvol politici die de eed naar zijn mening hadden verbroken.
   De machine achter Norquist is gigantisch. Elke woensdagochtend houdt hij vergadering in het hoofdkwartier van ATR in Washington D.C. De genodigden: conservatieve politici, Tea Partygroepen, journalisten, denktanks en zakenlui. Norquist weigert de donoren van zijn organisatie bekend te maken, maar er gaan geruchten dat hij vooral wordt gespekt door big business. ATR lobbyt ook voor onder andere de controversiële Keystone Pipelinevoor de import van ruwe olie uit Canada naar de VS.

   Maar de duistere tovenaar van de anti-belastingcultus, zoals Norquist door zijn tegenstanders wordt genoemd, laat alle kritiek van zich afglijden. ‘Ik realiseerde mij al lang geleden dat politiek niets anders is dan branding’, zegt hij in interviews. ‘Stel je koopt een flesje Coca-Cola. Halverwege zie je dat op de bodem van je fles een rattenkop ligt. Dan maak je heibel en heeft Coca-Cola een groot probleem. De Republikeinse Partij is ook een merk, niets meer. Republikeinen die voor belastingverhoging stemmen zijn de rattenkoppen in de Colafles. Ze besmeuren het merk, ze moeten weg.’

   4,9 biljoen dollar moet de V.S. jaarlijks bezuinigen waneer ze geen belastingverhoging doorvoeren. Dit kan alleen als Washington D.C. 5 ministeries voor 2 jaar afschaft. Het geeft in dit verband te denken, dat Rick Perry er niet 3 kon noemen tijdens een TV debat en daarna gelijk kansloos is geworden als presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij.


  5. Snif snuf,ruik ik hier Eva Ludemann,Oneindig(boefie)!
   Maar in welk gedeelte van het politiek spectrum moet je deze man nou inschalen ?
   Geen ?


  6. @Meson,

   Heel goed geobserveerd van je.
   Indrukwekkend artikel toch? Het zijn van die stukjes die je even van slag brengen en je wereldbeeld op zijn kop zetten.
   En wat betreft politiek spectrum. Bedoel je Grover Norquist en zijn politieke voorkeuren? Kan best zijn, dat hij helemaal niets met politiek heeft maar het “gebruikt” voor zijn doelen. Elk mens is chantabel en dat gegeven wordt hier aangewend om doelen te bereiken. Voor geld is alles te koop in de wereld. Zeker in de wereld van het “grote geld”.


  7. Zeker een indrukwekkend verhaal,hij schijnt’baasje’te zijn bij een organisatatie die standaard tegen belastingverhogingen zijn ?
   Wat ik vreemd vind is dat je met belastingverhoging je zakken wel kan vullen,maar om nou te strijden tegen belastingverhoging daar zie ik de’winst’even niet van ?
   Wat is zijn drijfveer tot deze rare move ?
   Hij heeft bij zowel de Rep als de Democaten contracten lopen ?
   Tja en dan te bedenken dat dit weekend hier de linkse partijen met een oplossing voor de crises kwamen,je raad het al,belastingverhoging ENKEL voor de hoogste schaal,zucht..
   Word tijd dat wij ook zo’n super Grover krijgen i.p.v een allesopvretend koekiemonster met een ongelofelijk gat in zijn linkse-hand.
   Zie er van komen dat het toptarief naar dik 60% getild word,dit om het laatste stukje intellect uit ons land te verjagen ?
   Politiek is mijn des interesse zo groot geworden dat het me geen fluit meer kan schelen wie er wint,je zit met beide partijen toch in een zinkend bootje,wat is het verschil nog ?


  8. @Meson,

   Dan deze move van een supermiljardair.

   Warren Buffett roept het Amerikaanse Congres op om de belastingen voor de megarijken in de VS te verhogen. Zijn oproep is opvallend omdat hij zelf miljardair is.
   Volgens de CEO van Berkshire Hathaway zijn hij en zijn vrienden “lang genoeg in de watten gelegd” door een miljardairsvriendelijk Congres. Buffett zegt in een opiniestuk in The New York Times dat het verhogen van de belastingen het begrotingstekort in de VS zal inperken.
   Buffets pleidooi is goed nieuws voor president Barack Obama, die belastingvoordelen wil afschaffen voor de rijkste Amerikanen.
   De Amerikaanse miljardair zegt in het stuk dat hij vorig jaar 6,9 miljoen euro belastingen betaalde. “Dat lijkt veel geld. Maar ik betaalde maar 17,4 procent van mijn belastbaar inkomen – en dat is een lager percentage dan alle andere 20 mensen uit mijn kantoor. Hun belastingdruk bedraagt 33 tot 41 procent, gemiddeld 36 procent.”
   De superrijken zullen het eens zijn met zijn idee, denkt de Amerikaan. “Ik ken veel megarijken en over het algemeen zijn het zeer fatsoenlijke mensen. Ze houden van Amerika en waarderen de mogelijkheden die dit land hen gegeven heeft.”

   Buffett nieuwste move is een uitdaging aan de congres en senaatsleden van vooral Republiekeinen. Je mag in Amerika nl. zelf bepalen of je meer belasting wilt betalen dan opgelegd. Zijn voorstel aan deze congres en senaatsleden is om 10% extra belasting boven hun normale belastingdruk te gaan betalen. Voor ieder republikeins lid die dat doet en de bewijsstukken overhandigd verdubbelt Buffet dit bedrag. Hij maakt één uitzondering stelt hij. Als de voorzitter van het huis van afgevaardigden van de Republikeinen John Boehner dit ook doet dan verdriedubbelt hij dat bedrag.
   Ha,ha, en ze kijken zuur die gasten maar reageren in het geheel niet. Dat wordt nog een leuk inkoppertje straks bij de verkiezingen.


  9. 10% op de 17.4% maakt 27.4% ,waar zijn eigen werknemers tot 41% afstaan van hun inkomen ??
   Verdubbelen we met nog eens 10% of verdubbelen we de 27.4%.
   Met nog eens 10% en het nodige’joviaal’doen zit je op 37.4% oftewel in lijn met zijn eigen personeel ?
   Hoop bombarie,om ?
   De euforie giert vervolgens de Republiekse pan uit als er nog eens 10% bij komt,whouwwwww 47.4% dat maakt dat de multi-rijke-man
   nu wel ruim 6.4% MEER betaald als zijn EIGEN personeel…
   Een lachertje,niettemin levert het wat knaken op,al blijft het een druppel op de gloeiende plaat,de zelfverrijkers zijn te laat met hun fooien,of gaan we hun vermogen als staat gewoon toe-eigenen?
   Nood breekt wet,hahaha dan kijken de heren pas zeur.
   We gaan lachuhh dit jaar,Oneindig vergeet ons eigen ‘hebbe en houwe’ff niet,euro’tje gaat het super zwaar krijgen,stilte voor de storm,kortom het zal me me *reet*roesten wie de Boss van de VS word,of je nou door de kat of de hond gebeten word.
   ———————————————————————————-
   Het grote graaien door EU-ambtenaren, wanstaltige zelfverrijking

   Enorme salarissen, enorme salarisverhogingen, vrijwel geen belastingen. ze zorgen erg goed daar voor zichzelf, de EU-ambtenaren. Niemand die ze wat maakt, ze maken zelf de regels. Hoe sneller Nederland de EU verlaat—————-////

   Lees meer: http://www.nujij.nl/politiek/het-grote-graaien-door-eu-ambtenaren-wanstaltige.9673292.lynkx#ixzz1jf1NtEQZ


  10. @Meson,

   Heb je de nieuwste truc van de graaiers uit Brussel al gelezen?
   Ze gaan een bankentax invoeren is in dec.2011 besloten in Brussel van 0,4%. Engeland had daar geen zin in en is uit het overleg gestapt. Zodoende blijft Londen gevrijwaard van een extra belasting op winst door de banken in Engeland. So far so good laat die banken maar bloeden denken wij hier. Maar nu komt de truc.
   Pensioenfondsen hebben ook enorme kapitalen onder zich van al die eurotjes die jij en ik elke maand jaar in jaar uit bijdragen van ons salaris. Dus redeneert Brussel dat geld gaan we ook met 0,4% per jaar belasten. Dat betekend voor de Ned. Pensioenfondsen een afdracht van 3 miljard euro per jaar !! Leuk hé als je zo spaarzaam bent dan wordt je alsnog een poot uitgedraad. Volgens berekeing zal dat uitkomen op een inkomensverlies van 400 euro per jaar per gepensioneerde. Dit opgeteld bij het missen al jaren van inflatiecorrectie en bevriezen van de pensioenen loopt de teller snel af. We komen zodoende in een negatieve spiraal.
   Al dat gegraai aan de top heeft ook de uitwerking dat de consument zijn hand op de knip houd en zo min mogelijk besteed. Geeft weer problemen bij belastinginkomsten voor de staat dus moeten we nog verder de broekriem aanhalen enz. enz…

   Consumeren is produceren is het devies maar kom daar maar eens om deze tijden.


  11. Maar wat als de consument verzadigd is,en al b.v 3 TV’s in huis heeft,en de opslagloodsen tot aan het dak gevuld zijn met miljoenen flatscreens ?
   Produceren we niet wat ‘teveel’ ?
   Is het doorproduceren als de vraag weg is,wel verstandig ?
   Ik hoor je denken,ja maar de mensen moeten ook aan het werk gehouden worden ?
   Dus,gaan we gloednieuwe kantoorpanden die na de IT luchtbel al bijna 10 jaar leegstaan,slopen om er vervolgens weer nieuwe kantoren op te zetten(werkgelegenheid?)..
   Poeh poeh,ik durf het bijna niet te zeggen,Oneindig maar het kapitalistische systeem lost zijn ontwikkelde problemen natuurlijk nooit op ?
   Het is op sterven na dood.
   Tja,wat dan ?
   Als je dit systeem wil behouden kan alleen een gruwelijke oorlog nog banen en arbeid scheppen,alle TV’s kapot laten dan wel de opslagloodsen weer leegstromen,
   Ik zie geen ander alternatief omdat de veroorzakers van deze crises nog steeds onze beleidsbepalers zijn !!
   Bankencrises ? De zakkenvullers maken er tot op de dag van vandaag nog steeds de dienst uit ????
   Vandaar dat de bonussen weer op het oude niveau en zelfs hoger zitten als voor de crises..
   Nee,Oneindig ik heb hier wat economen om me heen lopen en er is er geen èèn die een pasklare oplossing heeft,oftwel dan maar èèrst omvallen en dan eens gaan kijken hoe we weer op gaan staan preventief de val voorzijn lukt al niet meer,dat komt omdat de oude garde nog steeds de regeltjes bepaald.

   P.s : En als de linkse oplossing in Nederland enkel het toptarief van de belastingen verhogen is,zijn wij echt weg,de limiet is onder de 60% daarboven vlucht ik hard weg naar minder absurde belastingheffingslandjes als Neder-land.
   Want 20 jaar de sterkste schouders belasten,dan blijven er van die schouders ook niet meer over dan vleesarme soepbotjes!


  12. @meson,

   Of ze gaan weer auto’s produceren die in de folder al roesten.
   Had in 1980 een mooie auto een Renault 14 net een jaar oud en ja hoor daar kwamen de eerste plekjes al. Op het dak, rond de wielkasten, onderaan de portieren enz. Na 2 jaar deed ik het portier open en hield ik het portier in mijn handen. Finaal afgebroken op de doorgeroeste scharnieren. Lachen??…. Nou niet echt natuurlijk.
   Het is nooit meer wat geworden de liefde voor Renault.
   Maar ja rij nu Peugeot dus ook Frans maar wel een dijk van een kar.


   • In die tijd werden auto’s nog van 80% schroot gemaakt. Nu mag men nog maar 20% gebruiken.
    Ik had ook zo’n roestbak uit ’83. Een Peugeot 305 GTI…
    Reed wel als ‘n speer, dat dan weer wel.


  13. Hahaha,,ik rij al bijna 15 jaar “Duits”–Aluminium carroserie roest nooit,sterker nog 10 jaar garantie !!
   Audi-5(2 deurs) waar ik nu al 1 jaar in rijd voldoet dan ook aan alle eisen,Oneindig..
   Maaruh mijn allereerste auto’tje was een Honda prelude,en ja die roestte ook onder me reet vandaan,benzine klepje viel eraf,dorpels doorgeroest,maar de motor bleef perfect,,na de wijze les ben ik maar”duits’gaan rijden,degelijk ,betrouwbaar,en het ziet er nog netjes uit ook ?

   Frans staat bekend om zijn rampenbakken en vele ellende zo-ook Japans mkost weinig maar dan heb ie ook niets,hahaha


  14. Roofdier ontdekt dat nog voor dinosauriërs leefde
   Archeologen hebben in het zuiden van Brazilië de schedel opgegraven van een roofdier dat nog voor de dinosauriërs op onze planeet leefde. Het dier was ongeveer even groot als een hond, maar behoort tot een familie die helemaal uitgestorven is.

   Wetenschappers hadden op Google Maps een kale plek ontdekt en besloten op onderzoek te gaan. Hun vondst is afkomstig van een ‘Pampaphoneus biccai’, een reptiel met slagtanden dat ongeveer 265 miljoen jaar geleden leefde. Het roofdier maakt deel uit van een geslacht dat op dinosauriërs leek, maar al voor hun komst uitgestorven was.

   Het dier beschikte over stevige kaken waarmee het stukken uit prooien knaagde, terwijl die nog leefden. De naam ‘Pampaphoneus biccai’ heeft te maken met de plek waar het roofdier ontdekt werd, de zogenaamde ‘pampa’s’ of grasvlakten in Brazilië. ‘Phoneus’ komt uit het Grieks en betekent ‘moordenaar’.

   17Hoewel het dier ontdekt werd in Brazilië komt het uit een tijd dat de continenten nog aan elkaar verbonden waren in een landmassa die Pangea genoemd wordt.

   FF tussendoor….


  15. @Meson,

   Wel knap van die archeologen om te weten dat het dier stukken uit prooien knaagde, terwijl die nog leefden. En dat 265 miljoen jaar geleden. Gisteravond op Nat. Geografic een docu over de ontwikkeling van de aarde. Heel interessant hoe snel “leven” ontstond (eerst in de zeeën) en de ontwikkeling tot ingewikkelde diersoorten. Toen het grote “sterven” waar we nu de enorme kalkafzettingen aan te danken hebben. The White cliffs of Dover opgebouwd uit miljarden en miljarden zeediertjes en dieren.


  16. @Meson,

   Even offtopic.

   Wat een gedoe eigenlijk met die Paul en Aäron zeg.
   Het is wel interessant hoe hun gedachtenwereld in elkaar steekt maar je komt geen steek verder. Vooral hilarisch zijn die beestjes. Overal beestjes en spookverschijningen. Maar dat komt niet van de drank of de joint, hahahahahahaha. Nee hier zit de duivel achter.


  17. Tja,de wetenschap zit niet stil zoals religie dat wel doet.
   Ergste is dan nog dat de ‘stil’zitters tevreden zijn met hun
   ge-indoctrineerde leer,en alles wat ‘nieuw’ voor ze is verwijzen richting prullebak.?
   Zonder zelf nadenken(want dat word voor hun gedaan,en mag derhalve dan ook niet!)word je dan ook niets ‘wijzer’ laat staan dat je je kennis verbreed(.).
   Maargoed,lig er niet wakker van,heb bij X die ervaring al opgedaan

   Whahaha,krijg er bijna tranen van als ik je zo lees,haha
   Ik durf op die site niet eens het achterste van me tong te laten zien,bang voor een blok..
   Laat me’gewoon’vernederen en aanspreken met ‘hond'(Ja dat mag allemaal wel,een gelovige heeft namelijk èèn streepje voor blijkbaar)en blijf rustig antwoorden op vragen,die zoals je leest niet beantwoord worden(lafjes toch ?)
   Die Paul is een beetje de Elia van X,jeetje wat een doemmannetje levend in diepe angst is dat zeg,medelijden,triest,zo geindoctrineerd zijn met angst dat je niet normaal meer kan functioneren…
   Heb ook netjes’afscheid’van hem genomen,genoeg is wel genoeg dacht ik zo…
   Aaron is van een ander kaliber,denk zelf nog wel’iets’na,is positiever,maar ook bij deze meneer ontbreken antwoorden als het moeilijk word,(steevast komt die met lappen bijbeltekst als antwoord)een zwaktebod dus..
   Maargoed Oneindig,ik heb om die Paul echt in een deuk gelegen wat een ventje is dat zeg,zo iemand stamt normaliter uit de 30er jaren toch ?
   Je zou maar kind zijn van hem,poef de tucht zal niet misselijk zijn vermoed ik,nee wat dat betreft als je dit zo allemaal leest mogen wij toch blij zijn met de enorme vrijheid in het hoofd,en het handelen daarnaar,dit soort mensen vergooien hun leven zonder dat ze het zelf beseffen,triest aan de andere kant,wat niet weet wat niet deert
   is hun basis.
   Beestjes,ik zie allemaal beestjes,hik hik geef me er nog èèntje,Oneindig,,whouwww ik zie monsters met rode oogjes die me aanstaren,hik,,,hik ik zie het al het is de duivel die naar me loert,,brrrrr hahahaha lach me de t*ring,Oneindig wat ontwetenheid al niet voor LOL kan geven….
   Nee.inhoudelijk was de discussie niks,een monoloog waar je geen tegenargumenten op mag hebben,maar ook dat kennen we van X.
   Keek vanmorgen nog ff snel,en we zijn ontopic(dat klopt wel?)en moeten elders verder babbelen,,uhh daar pas ik voor,weet niet of jij nog wat vuurwerk hebt,ik lees het anders wel…
   Weet dat jij daar problems hebt gehad,en ik weet dat de ‘bazin’ ook mij nog kent van X dus een gewaarschuwd ventje telt voor 2,nietwaar?
   Niettemin was het wel ff lachuhh toch,ene P.x is ook verdwenen als je om inhoud vraagt,gek deze meneer is toch het religieuze intellect dacht ik nog,niet dus,,belletje trekken en hard wegrennen,waarop ik de bel maar hebt uitgezet,hahaha…


  18. Mm,Oneindig verdwijnt in het oneindige ?
   Had hier alleen nog even een boompje over willen opzetten ?
   –Russische sterrenkundige ziet leven op Venus–
   Voor het verhaal en de foto’s verwijs ik je door naar het A.D van vandaag….
   Die gekke Oneindig heeft het er maar druk mee om gelovers wakker te schudden,terwijl ze in hun religieuze coma leven ?
   Veel succes dan ook,oneindig en kijk ff als je tijd hebt voor serieuze zaken wat je van het Venus verhaal vind ?
   Laterzzz


  19. @Meson,

   Was even druk met wat anders, privé zaken zeg maar.
   Heb wel in een deuk gelegen van onze sinterklaas rijmelaar Aäron.
   Over maf gesproken. Heb het nog gelezen ook maar ik kwam niet meer bij hoe hij naar zijn rijm toe stamelt. Wel aandoenlijk toch die types. Die kom je zo snel niet tegen in je kennissenkring. hahahaha
   En dan menen ze alles nog ook. Hun belevingswereld is zo anders. Die Paul ziet ze nu weer vliegen en heeft het nu over geesten die dan komen vanaf een begraafplaats onder je huis ofzo. Maar ja je kan ze wel blijven voeren maar dat brengt je ook tot niets. Er is een muur zoals in Israël rondom de bezette gebieden. Hoe vind je die nou weer?


  20. Relax,Oneindig zat je maar wat te dollen,joh !
   Wat vandaag niet komt,komt vast morgen ?
   We lachen er nu wel om,en terecht maar ik lees in elke inzending van paul toch echt de angst waarmee hij dagelijks leeft.
   Gek gemaakt door de dikke stok achter de deur die duiveltje heet!
   Wat een geestelijke armoede als je zijn angsten leest,geesten hier geesten daar,rode ogen in zijn slaapkamer,poeh geloven als een kind houd dan ook in om met de angsten van dat kind te blijven rondlopen ?
   Eigenlijk is zijn IQ(?)of belevingswereld nog van een 9 jarig kind ?
   En laten kinderen nou nog in sinterklaas en andere sprookjes geloven ?
   Maargoed het zij zo,en ik ben niet diegene die hem wakker schud want zoals je gelezen hebt,kapt hij het gesprek gelijk af als je vraagt om antwoorden op eerder vraagstellingen,sterker nog hij word boos en komt met beledigende teksten(ik praat niet met een hond,woef?)
   Laatste wat ik hier over kwijt wil is dat juist dit soort labiele mensen hun uitvlucht zoeken in drugs en drank,want valt het jou niet op hoeveel zwaar geflipte streng gelovige niet overmatig drinken en blowen ??
   Blijkbaar geeft die ‘roes’hun de nodige rust in het hoofdje en is de duivel even vergeten,,na de roes komt het’spijt’hebben en zondig gedrag boven tafel en nemen de angsten dus alleen maar toe,een doodlopende weg dus…

   Tja een muur om Israel ken ik wel,om de bezette gebieden nog niet,hahaha
   Wist je dat die muur trouwens het aantal zelfmoord-aanslagen tot bijna 0% heeft gereduceerd ?
   De muur heeft zijn functie dus wel aangetoond en de discussie over het weghalen daarvan is mede hierdoor aardig verstompt.
   Alsof Nederland zijn eigen grond niet afschermt met hekwerk en camera’s voor de veiligheid en de schijtkatten van de buren in de tuin,hihi…

   Heb je de media nog gelezen betreft Venus en leven op Venus??
   Want daar ging het me in 1e instantie om ,wat je daar van vind,broodje aap of……??
   Mijn focus ligt echt bij ontdekking van buitenaards leven,daarmee slaan we dan ook meerdere vliegen in èen klap,,uhh van hun geloof ?
   De radicale of streng gelovige natuurlijk niet,want die hebben hun antwoord nu al klaar als het zover is,het is de duivel die in een gedaante ons bezoekt,whahaha
   Maar wat als dat bezoek uitblijft en wij ze wel zien bewegen op andere planeten,poeh een duivel die geen interesse heeft in aarde zieltjes,dat zou wat zijn ??
   Goed versus kwaad,zonder kwaad heeft goed geeneens bestaanrecht,daarom blijft het kwaad tot aan het eind van het boek in leven,alles verdwijnt in de poel des vuur,,behalve die gekke duivel,die gaat levend het ravijn in voor 1000 jaar,dan kan die daarna er weer levend en wel uitkruipen,en begint het spel opnieuw,althans in de bibliotheek onder de afdeling sprookjes want tegen die tijd is religie echt wel uit de tijd toch?
   Of gaan we terug naar de middeleeuwen met een shariawetgeving,en worden bibliotheken net als’toen’weer massaal verbrand ??
   De tijd zal het ons leren,Oneindig.


  21. @Meson
   Misschien vind je dit ook interessant:

   http://www.unicusmagazine.com/skyfish.htm

   “It is time to expose the covert controllers of mankind. I assure you this is not speculation, a hoax, or the figment of peoples imagination. These parasitic creatures are real and they need to be dealt with immediately so mankind can evolve to the next level of existence.”


  22. @Meson,

   Heb het nog niet gelezen over Venus. Was een Russische geleerde geloof ik die meent dat er leven mogelijk is op Venus.
   En dat zal ik niet ontkennen. Want nl. hier op onze eigen Aarde komt op de meest vreemde en onleefbare (denken we) plaatsen Leven voor. In de diepste diepzee onder enorme druk en in totale duisternis vinden ze Leven! In grotten die al eeuwen zijn afgesloten voor de buitenwerld vinden ze in poelen en plassen leven. Ook hier volkomen duisternis zodat dit leven, vissen en een soort salamander, blind en pigmentloos zijn.Maar ze Leven! In de diepvrieskou of in de heetste woestijn kom je Leven tegen.
   Ik denk dat we straks overal in onze omgeving van de Aarde Leven zullen aantreffen. Heel anders misschien maar wezens die zich voeden en voortplanten omdat dat de aard van de Natuur is. En die zit in alles en iedereen.

   Die muur in Israël was mijn voorbeeld van de muur die “gelovigen”
   om zich heen optrekken. Lekker afgesloten voor die boze buitenwereld met hun eigen clubje. Dan voelen ze zich het best op hun gemak. En als er dan zo’n Meson of Oneindig tussendoor fietst dan zijn dat de terroristen die ze moeten bestrijden. hahahaha voel je je al een beetje terrorist?


  23. @Preacher

   Poeh,flinke link met veel leesstof…
   Ontdek echter al gauw aardig wat tegenstrijdigheden in het verhaal.
   Biologisch wezens ,uit de ruimte of via de ruimte naar aarde ??
   Temp -255 graden,gewichtloosheid,donker,geen zuurstof,geen bescherming straling zon ??
   Maar toch biologisch zijn ??
   Dan het woord ‘demonisch’ gebruiken ??
   Waarom dat.als je niets weet van de inhoud van dat ‘beest’ ?
   Zit hier een religieuze bron achter of/zo ?
   Dan begrijp ik het woordgebruik wel,immers alles wat vreemd is is daar demonisch of duivels ??
   Beinvloed mensen op hun geheugen en vreet hun energie ??
   Wat is/was dan hun voedselbron in de ruimte vraag ik me af ??
   Waarvandaan komen deze beesten eigenlijk ?
   Ze zijn niet te zien voor het menselijk oog,echter de Egyptenaren zagen ze dan wel weer,en beschreven ze als demonen ??
   Tja,je leest het al Preacher ik ben nogal sceptisch en argwanend en mis terdege wetenschappelijk onderzoek in deze.
   Hoeveel zijn er ?
   Hoelang al ?
   Wat is hun functie dan al duizenden jaren hier ?
   Leven ze eeuwig of gaan ze ook dood ?
   Teveel vragen,te weinig antwoorden.
   Het lijkt op een soort kwal,en ik vermoed dat die kwal deze hoax die geen hoax zou zijn(?)ook geschreven heeft,een publiciteitsgeile kwal,hihi
   Niettemin een leuke verhaal,Preacher en wie weet helpt Oneindig ons uit de brand dat hij hier wat meer over weet,van amoede’s had ik namelijk een heel ander beeld(wiki)

   @Oneindig

   Venus schijnt een gebroken filmkap te zijn,dus ach ?
   Maar gezien op aarde kan je bijna niet anders meer verwachten op een zusterplaneet van de aarde,alleen ze zijn zo vèr weg die zusters,om ook daar gekke levensvormen te ontdekken..

   Tja,,wij als terrorist,en hun eeuwige vijand de islam als lieverdje beschouwen ?
   Weetje Oneindig,,ik was nogal voor de democratie in Israel beschouwde dat als een evolutie in de sharialanden aldaar..
   Echter de ongebeitelde haat tegenover andersdenkenden en het belachelijke vingertje wijzen richting hel heeft mijn positieve blik enigsinds beinvloed..
   WANT Oneindig,,laten wij ons eens ‘terugtrekken’als wetenschappelijk westen en hun beide(Joden en moslims)het zelf eens laten ‘oplossen’…zou dat niet een win-win situatie geven ?
   De moslims wachten op ene Madhi als messias die past komt als alle joden zijn vermoord,en de joden vertrouwen er dan weer op dat hun god ALLE vijanden zal verslaan in de bergen,,,
   Laat deze religieuze kemphanen hun eeuwenoude strijd maar èèrst eens gaan beslechten,eens kijken of god atoomkracht tegenhoud van hun vijand,ik vermoed met 40/45 in me achterhoofd van niet,bovendien waarom heeft Israel dan 250 kernkoppen acher de hand als god hun toch onaantastbaar maakt ?
   Geldt ook voor de moslims,martelaren genoeg die dromen van hun 72 maagden en eeuwige sex(waar dat op aarde nog streng verboden was onder de burka??)BEIDE partijen verkopen dus zoveel onzin dat ik graag daar nu eens de uitkomst van wil zien….
   Want ook jij weet hoezeer de christenen met de beschermende profetieen lopen te zwaaien,en je zal ook weten dat Ahmadinejad weer steevast gelooft in hun Madhi..
   Stel : Israel van de aardbodem ?
   Weg religie,dat is wel duidelijk toch ?
   Stel :Iran van de kaart,weg religie ook dat is wel duidelijk,al zal de indoctrinatie daar wel een draai aan geven vermoed ik..
   Voorlopig interessant genoeg om mijn uitgesproken mening eens voor me te houden totdat de kruitdampen zijn opgetrokken…
   Laat de religieen elkaar dus maar bestrijden en niet de teroristen Oneindig en Meson lastig vallen die wijzen op zoveel onzin in hun religie,want om als 3e partij van beide de hoon te krijgen daar pas ik voor,laar hun god maar eens uit hun schelpje kruipen,en gezien de situatie kan dat nooit lang meer duren,ik heb geduld en wacht het dan maar rustig af((Ben al benzine aan het hamsteren,hahaha)))
   Oftewel de ‘muur’om hun geloofje heen zal afgebroken worden door een ander geloofje,laten wij daar als buitenstaander maar lekker tussenuit blijven,Oneindig !!


  24. Kwam dit nog tegen in Elsevier en AD van vandaag :

   Ultraorthodoxe joden bekogelen vrouw met stenen,

   Weerzinwekkend als je het zelf even leest,nee ik zeg verder niks.


  25. Whahaha, wedden dat Oneindig straks weer wat tijd heeft voor deze vèèèèl neutralere site ??

   Lach ff mee:

   — Oneindig klein, de inhoud van je comments is
   onacceptabel, als je je niet kunt vinden in bijbel
   gerelateerde zaken, dan ben je hier niet meer welkom.
   Tip: zoek een forum waar je met gelijkgestemden kunt
   discussieren.–

   Laatste waarschuwing!

   Mod.

   Hihihi,,,vervolgens NA deze waarschuwing lees ik dan nog dit :

   Reactie verwijderd, de inhoud is onacceptabel en kwetsend.

   Mod.

   Whaha,,bent u nu nog in ‘leven’ of inmiddels ‘uitgesloten’ beste vriend?

   Heb de discussie eens doorgenomen,je bent al ‘verdwenen’en weggespoetst als je omhoog scroll,,??
   Je snapt nu vast waarom ik er niet graag kom ?
   Sterker de inkoppertjes van paul had ik zelfs harder in de kruising geschopt,,hihi….

   Maar genoeg gedold,ik kwam ff kijken of Preacher of jij toevallig gereageerd had,maar ik snap nou waar je druk mee bent en wacht rustig,want lang gaat het feest der vrijheid van meningsuiting daar niet meer duren,toch Oneindig ??

   Alvast prettig weekend toegewenst,heren van het goede leven.


  26. @meson,

   Ja, heb me weer laten gaan. Maar het bleef naar mijn mening allemaal betamelijk. Het stukje wat is weggehaald was een vergelijking naar aanleiding van Paul zijn verhaal over Daniel in de leeuwenkuil. God had de leeuwen als het ware gemuilkorft zodat ze zijn profeet Daniel niet aanvielen en opvraten. Toen de beulen het niet begrepen en Daniel uit de kuil haalden en toen ze er zelf een kijkje gingen nemen werden ze (volgens deze legende dan) prompt opgevreten door die leeuwen.

   Mijn vergelijking was, dat dit soort “reddingen” tegenwoordig niet meer plaats vinden en gaf als voorbeeld de Holocaust. Stel, dat God het dodelijke zyclongas had geneutraliseerd in lachgas bijvoorbeeld.
   Al die lachende Joden zou ontsteltenis bij hun beulen oproepen en ze zouden er uitgehaald worden om de installatie na te kijken. En ja hoor het werkte prima want de Duitsers vielen promt dood neer.
   Dat zou een pracht daad van God geweest zijn in de 20e eeuw en zou het geloof een enorme boost gegeven hebben. Maar er gebeurt al duizenden jaren niets van dien aard en we moeten het blijven doen met die opmerkelijke staaltjes (legenden) uit die de verre oudheid.

   Ja en dat mag je niet schrijven natuurlijk want dat is lasterlijk.


  27. Vind het prachtig om te lezen,jullie ‘strijd’ maar hij word gevoerd op 2 totaal verschillende belevingswerelden.
   Wil de term godsdienstwaanzin nog net niet gebruiken,maar het zit er dicht tegenaan.
   Ik heb me lesje geleerd bij X,Oneindig,vooral die Elia heeft daar goed aan bij gedragen,heb en had nog nooit van me leven me zo’n
   randdebiel meegemaakt,t’is hier zelf op het digiboard getoond,dikke lol erom gehad,vooral dat bidden naar god om ene Meson s’morgens dood in zijn bed te krijgen,smurf Elia zou dat eens in me gezicht moeten herhalen,dan speel ik wel dat duiveltje van hem,haha…..

   Oja,die inkopper die je ‘vergat’ heb ik zelf maar ‘afgemaakt’,of ben je blokie blok en kan je daar niet meer lezen ?

   ff tussendoor Oneindig,de Polar-vortex is gebroken,gaat dus voor langere tijd steenkoud worden,vanaf 7 Feb vèèl sneeuw(aanval azoren)mislukt,vanaf 7feb nog kouder als 1e periode.
   VOORAL in de Alpen ,En alles achter de lijn Berlijn Salzburg gaat ijstijd worden,tot -15 overdag –s’nachts tot -40.

   Aldus M.e(er) zon van uni-Leiden-facul-3-klimatologie.

   Koek en zopie time,,jeaaaahh


  28. @Meson,

   was nog niet geblockt. Heb nog wel een stukje aan jou gericht en daar laat ik het voorlopig bij. Vergeefse moeite om hun “kinderlijke” ziel te bereiken.

   Dus het wordt extra truien, handschoenen en pooljassen uit de kast?
   Volgens RTL weerbericht duurt het maar een weekje en max.-8.
   Dus we gaan meemaken hoe het uitpakt.


  29. RTL weerbericht ?

   Die max van RTL gaat eind volgende week de min temp worden,haha -8 tot -10 op de dag.

   Èèn weekje ?
   Hahaha
   Een hele maand !
   Collega’s spreken over een aankomend gemiddelde van onder 0 voor GEHEEL februari.
   We wachten af,weet wel dat ik over 14 dagen(Oostenrijk op 1300 m het hèèl koud ga krijgen,,poeh strohrum bitte !!
   ————

   O.k dan reageer ik verder maar niet meer op je inzending aldaar,anders worden er beide nog vanaf geschopt(!)


  30. @Meson,

   Koud hé…. zal eens tijd worden eind januari na een halfjaar herft. Was vandaag eerder voorjaar. Heerlijk zonnetje en in de zon liep het kwik al op tot 11 graden boven 0.
   Dus het wordt een battle van de weermannen? Wie kan het beste voorspellen.

   Die Paul wil ook niet meer op jou reageren schrijft hij. Hij is de holocaust aan het herdenken of zo iets.

   Ik reageer ook zo min mogelijk daar, of het moet weer te gek worden omdat ze geen tegengas krijgen. Dan worden het weer een één, tweetjes wie het beste bijbelstukjes kan produceren. Volgen mij zijn het Jehova’s. Jaël in ieder geval en Paul ook denk ik.


  31. De telegraaf zegt vandaa kansverhoudingerrast’??
   Uit betrouwbare bron weet ik dat ze een ‘bloedhekel’hebben aan koude en dit zo lang en ver mogelijk voor zich uitschuiven,met deze consuqentie’s tot gevolg.
   Een polar vortex met waarde’s die alleen 1948 liet zien is echt wat bijzonders,alleen past het niet in hun opwarming door de mens theorie,vandaar hun vreemde op politiek beruste weerprognoses..

   Niettemin moet je blijven afwachten of het daadwerkelijk ook gebeurd,kansverhouding is wel zeer gunstig 90-10%…

   Ik zie je op je Friese doorlopers wel op de Kralingseplas toch,Oneindig ??
   Neem jij je kleinkinderen mee,neem ik mijn kinders mee,gezellie toch,ik zorg voor de zopie,jij voor de koek,hahaha

   Had het gelezen van paul,tja wat moet die daar nog op antwoorden?
   Immers citeer ik de dikke van dale en wiki,en zijn ze door godsdienstwetenschappers geschreven !
   Geen pruttelende geesten met rode oogjes verhaaltjes maar snoeiharde feiten en bewijzen.
   Ergste vind ik nog dat hij nou net doet alsof IK die holocaust ontken??
   Vind het allemaal wel best,maar dit moest ik toch wel even kwijt,hoe de christenen dit verhaaltje 360 graden hebben omgedraaid om hun gezichtverlies te beperken,en er letterlijk dan maar een andere draai aan te geven..
   Jael=JG op zeker,van paul geen idee,hij schrijft God waar de JG dat niet mag doen en enkel jehova mag zeggen en schrijven..
   28.000 leden in Nederland oftewel een splintertje religie van 0.01%
   in Nederland,een onderdrukkende religieuze sekte waar ik me niet druk over maakt,tik JG getuige op google en lees de ellende in meer dan 100 pagina’s !!!

   P.s:Als ik nog een kussentje moet meenemen voor onder je kont te binden zeg je het maar,,want een Oneindig mannetje met een oneindig blauw gevallen kont van het ijs kan natuurlijk ook weer niet,of of nodigen we paultje ook uit,al schaatsend de bijbel lezend listig ieder wak ontwijkend waar de duivel in schuilt,hahaha

   Fijn weekend nog.


  32. @Meson,

   Heb nog geen kleinkinderen maar de (grote) kinders zijn de deur wel uit. Ook heb ik geen friese doorlopers meer, zelfs geen schaatsen want die hebben mijn 2 zonen meegenomen. Maar voor koek of snert kan ik altijd zorgen hoor. En dat wordt wel nodig als ik de weermannen nu zo hoor.

   En Paul rijdt nooit in een wak als hij de Bijbel leest want dan is hij natuurlijk beschermt tegen elk van buiten koment onheil.
   Het onheil wat in zijn koppie zit hou ik er even buiten.


  33. Dat koppie,Oneindig zou wel eens een frisse plons kunnen gebruiken,schijnt dat je in èèn klap weer nuchter bent als je uit zo’n wak kruipt..

   Uhh,geen schaatsten ??
   Haha,zo makkelijk kom je daar niet mee weg hoor ?
   Welke maat ?
   Heb keuze genoeg,noren,hockey of kunstschaatsen,u zegt het maar ??
   Denk dat een paar witte kunstschaatsen je goed staan,hihihi…
   Dus NA de zopie(laat die bevroren koek maar zitten daar breek je je tanden nog op!)gaat OOK oneindig nog ff op de schaats van mij part met een stuk in je kraag,maar schaatsen zal je ouwe,,hahaha
   Enne net als met skieen met een bakkie op,breek je nooit wat,je kan oneindig veel vallen zonder auw,zelfs je kussentje in je broek kan je dan thuislaten,whahaha

   Maar ff zonder dollen jij zit toch vrij dicht bij die plas in de buurt als ik het zo inschat ?
   Ik zelf zit exact 8 km oostwaarts in een randgemeente van die wereldstad.
   Dus de jagerthee zit dichtbij,oneindig !


  34. Mm,Oneindig drukt zijn snor,bang dat die schaatsen onder zijn
   kleine voetjes geschoven krijgt,whahaha…..

   Niettemin geef ik even de actuele ijsdikte van de bovengenoemde
   plas weer——–2.7 cm !!
   Verwachting morgen Donderdag 5.1 cm
   Verwachting vrijdag 7.4 cm
   Mwah,vrijdag kantje boord dus met het gewicht van Oneindig op dat
   ijs ?
   Zaterdag echter 10.4 cm ijs,en dat kan Oneindig wel houden..hihi

   Do you wanne play ?


  35. @Meson,

   Zie je het voor je??

   Jij met je ijsdiktes. Je zit er zo doorheen blijkt wel.


  36. Meson,

   Net gekeken naar de Hel van ’63.
   Goeie film trouwens van de 10.000 gestarte deelnemers zijn er tien maar 68 over de finish gekomen. Reinier Paping was de eerste.


  37. Op 26 Januari met + 8 graden schreef ik achteraf hierboven ff geen onzin !!
   Schrijf op :aankomende Maandagnacht R’dam met sneeuwbedekking en wegvallende wind.koudste nacht tot nu toe onder de -15 graden !

   Over het schaatsten zeg die niets??,eens kijkuhh of die dan op zijn oude solex wil komen speedracen ????
   (Ijsdikte maandag 14.5 cm dik !!!))
   whahaha,met zo’n unoxmutsje op,zie het al helemaal voor me,Oneindig…..

   P,s:Dit wat het weekend in de alpen gaat gebeuren heeft nog geen sterveling meegemaakt,op 1500 meter midden op de dag -35 graden met windkracht 6 tot 7,,pffffff gevoeltempratuur dik onder de -55 graden,s’nachts in dalen boven de 1000 meter,windstil tempraturen tot -45 graden…..

   Allememachie’s had nooit gedacht dat de opwarming door de mens
   dit nog kon gaan veroorzaken,ik geniet met volle teugen als Co2 sceptisch mannetje….!!

   P.s:Had filmpje al gezien,en alsof de weergoden er rekening mee houden valt er morgen maar enkele cm sneeuw over Friesland daar waar wij in het westen de volle laag gaan krijgen (>10 cm)


  38. do 02 feb 2012, 16:01 | 120 reacties
   Wellicht UFO op bodem van de zee

   Door Tessa Heerschop
   AMSTERDAM – Duikers hebben een vreemd object op de bodem van de Oostzee gevonden in de buurt van Zweden, zo meldt CNN.

   De ?UFO? op de sonar
   “Dit ding ligt vreemd gedraaid. Mijn eerste reactie was om de jongens te vertellen dat we een UFO hadden gevonden op de bodem”, aldus Peter Lindberg, leider van de oceaanonderzoekers.
   Het mysterieuze object werd gevonden door sonarmetingen, waaruit bleek dat het 60 meter lang is, de afmeting van een jumbojet. Maar het heeft een bredere, rondere vorm dan een vliegtuig. In de buurt ligt ook nog een ander klein object, met een vergelijkbare vorm. Achter de objecten liggen sleepsporen, waaruit blijkt dat ze 400 meter over de zeebodem zijn gegleden.
   Volgens sommige experts gaat het simpelweg om een gezonken schip, maar de duikers spreken dit tegen, omdat de vorm en grootte niet overeen zouden komen. Het team kan vanwege de weersomstandigheden nu niet duiken, maar zal in mei het wrak opnieuw bezoeken.

   Word vervolgd in Juni ?


  39. @Meson
   Ik had er al ‘n post van gemaakt…
   https://preacher9.wordpress.com/2012/01/29/an-unusual-find/

   Veel schaats plezier!


  40. @Meson,

   En ik heb er deze video bijgezet.


  41. @Meson,

   Wat betreft die UFO in de Baltische Zee. Het zou wel uitzonderlijk zijn als duizenden jaren geleden wat Aliens in hun vliegende machines over vele lichtjaren naar onze Aarde snellen om hier jammerlijk te verdrinken. Maar aan de andere kant zijn er verhalen van ontdekkingsreizigers en zeevarenden over voorwerpen die uit zee omhoog schoten het luchtruim in.

   Historisch fenomeen.
   “Hetzelfde als bij UFO’s, gaan waarnemingen van het vergelijkbare onderwater fenomeen terug tot het ontstaan van onze civilisatie. En zeker de culturen van het oude Mesopotamië, die geloofden namelijk dat zij alle kennis hadden verkregen van wezens die kwamen vanuit de zee. In meer recente tijden heeft het fenomeen geleid tot een gestage stroom van waarnemingen. Misschien niet zoveel als waarnemingen in de lucht, maar dat is vanwege de uitgestrektheid van de oceanen, waar niet zoveel mensen leven en komen, niet zo verwonderlijk.”‘

   Of dit verhaal;

   In Scandinavië is bekend dat mysterieuze objecten in en uit bevroren meren vlogen. Hier is bv. een artikel dat op 5 april 1967 in de Times stond met de volgende verklaring:

   ‘In centraal Zweden heeft iets ongelofelijk krachtigs een enorm groot gat dwars door het ijs van het Siljanmeer geslagen, het ijs was twintig cm dik en getuigen meldden het zien van een grijs object van ongeveer 9 meter lang.’

   Deze USO kwam vanonder het ijs van het meer en veroorzaakte een gat van 800 meter lang en 4 meter breed terwijl het zich met harde, krakende geluiden met een snelheid van ongeveer 100 kilometer per uur door het ijs van het meer boorde waarna het zonder zichtbare schade de lucht inschoot en verdween. Wetenschappers en militaire experts waren onzeker van wat het was. De mogelijkheid dat een meteoriet hier verantwoordelijk voor was werd al snel verworpen en een paar dagen later was er weer een incident. Opnieuw is het bewezen dat USO’s net zo ongrijpbaar zijn als hun tegenhangers in de lucht.

   P.S.
   Voorlopig sneeuwt het, dus je waarneming klopt.
   Nu nog die extreme koude die moet volgen. Maar de tijdschriften en de media maken er wel een hype van zeg. Amerikaanse toestanden over “Horror winter” en code oranje als het een beetje sneeuwt. Kom op zeg ik heb ze wel erger meegemaakt in mijn onverwarme slaapkamer met mijn broertjes onder dikke dekens en daarover de dikke gewatterde jas van mijn vader. IJsbloemen zo mooi en dik op de ramen en wachten totdat moe de kachel had opgeport in de woonkamer, het enige verwarmde vertrek in huis. En dan die schoenen die we droegen in de winter. Dunne zolen , heel wat anders als die mooie dikke schoenen of laarzen van tegenswoordig hoor. En lange kousen en ik heb nog in de winter met korte broek gelopen. Een lange broek was niets voor jongens in die tijd. En gewoon naar school, lopen door de vriekou en de sneeuw. Toch waren het mooie tijden hoor.


  42. @Meson,(en @Preacher natuurlijk)

   Over ijsdiktes gesproken.

   Kijk hier eens naar…… 4 km. dik ijs op Lake Vostok in Antarctica.
   de Russen boren al vele jaren door die nijskorst om bij het daaronder gelegen vloeibare water te komen wat al miljoenen jaren afgesloten ligt van zon en buitenlucht. Kijken of er nog beestjes in leven en zoja hoe Religie hier dan weer op moet reageren.

   http://www.kennislink.nl/publicaties/nog-jaartje-wachten-op-antarctisch-onderwaterleven


  43. @oneindig klein
   Ze zijn toevallig vandaag in het nieuws. Al vijf dagen geen contact:

   http://www.powned.tv/nieuws/tech/2012/02/contact_verloren_met_russische.html


  44. @Preacher,

   Dit commentaar zegt genoeg.

   “Typisch Russen, unieke omgeving, huppakee kerosine erbij”.

   Had er al eerder over gelezen dat ze zo dichtbij zijn maar de doorbraak is er nog niet. De vloeistof staat onder gigantische druk en misschien is het olie geworden onder het ijs. Of wat te denken van giftige gassen door afsterven van (micro)organismen of naar boven komend dodelijk virus wat wij als uitgestorven beschouwen.
   Maar met die kou zullen ze toch wel maskertjes dragen?


  45. @Preacher,

   Ik plaats het maar even hier (weet even geen andere plek)

   Weer een nieuwe Aarde gevonden nu op maar 22 lichtjaar bij ons vandaan.Ook de omwenteling is bijna gelijk als met onze planeet (28 uur). Het komt nu echt in een stroomversnelling deze ontdekkingen. Het is nog maar kort geleden dat wij dachten alleen
   (uniek) te zijn in dit Universum maar het aantal planeten die bewoonbaar kunnen zijn neemt met de dag toe. Dankzij de steeds verdergaande technieken van telescopen buiten onze dampkring.

   http://www.kurzweilai.net/new-super-earth-detected-within-the-habitable-zone-of-a-nearby-star?utm_source=KurzweilAI+Weekly+Newsletter&utm_campaign=bd2df3e9b6-UA-946742-1&utm_medium=email


  46. @Preacher,

   Je kan je hier aanmelden voor de wekelijkse newsletter.
   Altijd interessante onderwerpen bij Kurzweil.

   http://www.kurzweilai.net/


  47. Mm sorry,oude koek dus……..als nieuw(s)gebracht in de volkskrant?
   Die boot(Oneindig) heeft idd dezelfde vorm als beschreven,maar in de geschiedenis moet toch ook die boot weer te herleiden zijn,gesloopt,of gezonken of ??

   Tja,ufo onder het ijs vandaan ?
   Ik hoop deze week ook dat er een uit een plaatselijke bevroren water
   hier in de buurt eentje opstijgt,lijkt de religie wel,altijd op het moment supreme is er geen sterveling die dat moment ZIET.

   Oneindig –>>””Voorlopig sneeuwt het, dus je waarneming klopt.
   Nu nog die extreme koude die moet volgen. Maar de tijdschriften en de media maken er wel een hype van zeg. Amerikaanse toestanden over “Horror winter” en code oranje als het een beetje sneeuwt. Kom op zeg ik heb ze wel erger meegemaakt “”””

   Uhh,we zijn net èèn weekje ‘onderweg’ ??
   Uhh,,NU op dit MOMENT – 18.5 graden Lelystad en -13.2 in Rotterdam is best EXTREEM te noemen voor ons kikkerlandje,Oneindig.
   Voor een zeeklimaatje,mwah ?
   NU 15 Europese hoofdsteden met een temperatuur van -20
   6 daarvan -30 graden of lager,dat gebeurd er buiten ons landje.
   Sneeuwfronten zijn zèèr moeilijk te berekenen,maar dat ben ik wel met je eens het gaat nergens over hoe alles muurvast zit bij 2 vlokken sneeuw in Nederland.

   Zoek b.v eens op wanneer voor het laatste midden op de dag de gemiddelde temp beneden de -4 c is,en dat 10 of 12 of 20 of ?? dagen lang ??
   Er komt een elfstedentocht en opzich is dat al bijzonder,toch ??
   Vergeet ook niet dat ik een ‘broekie’ben en de strengste winters alleen van pa en opa gehoord hebt,,haha…

   Over die aardachtige had ik dan al weer gelezen(science)
   en vooral dat water is zèèr interessant al is die niet van levensbelang voor andere dna-soort-reptiel leven.
   Er zijn meer barre levenvormen als op ons gelijkende,dus oplettenheid blijft dn echt geboden lijkt me…

   Aantal doden door kou liegt er inmiddels ook niet meer om,229 in Europa,zo-ook de temperatuur niet als ik dit afsluit-Minus14.7 graden,f

   Fijn weekend toegewenst nog,Preacher en Oneindig


  48. @Preacher (en @Meson natuurlijk),

   Hier onze blauwe knikker gefotografeerd met de scherpste camera die NASA recent in de ruimte heeft gebracht.
   8000×8000 pixels. Heeft wel even nodig om te downloaden zoveel data.

   @Meson,

   Die aardachtige is weer een nieuwe. Deze staat maar (hoor mij zeg) 22 lichtjaar bij ons vandaan en die andere was een paar honderd lichtjaar van ons verwijdert.


  49. Ja,had het gelezen in de televaag,met water is die zeer interessant te noemen,ik verwacht dan ook binnen 10 jaar duidelijk aannemelijk bewijs voor buitenaards leven,van èèn van de vele gevonden exo-planeten…

   Uhh,het weer is niet extreem genoeg zij u dat nou,Oneindig,,,,,???

   UPDATE De temperatuur in het binnenland daalde vannacht op sommige plekken naar bijna 23 graden onder nul. In een groot deel van Nederland was sprake van zeer strenge vorst (kouder dan min 15 graden). Daarmee beleefde Nederland de koudste nacht in 27 jaar.

   Afbeelding van de website van het KNMI, vannacht om 3.40 uur.
   Lelystad spande de kroon met een temperatuur van -22,9 graden, zo meldde weeronline vanochtend. ‘Bizarre temperaturen’, aldus de woordvoerder.

   Ter vergelijking: de gemiddelde diepvries in Nederland bereikt als hij aanstaat een temperatuur van 18 graden onder nul.

   Het Nederlandse kouderecord staat nog steeds op – 27,4 graden, gemeten op 27 januari 1942 in Winterswijk. De temperaturen in Nederland worden gemeten sinds 1901.—->>>>>> Het is sinds 1956 niet meer zo koud geweest in februari in Nederland.<<<<<<—–!!!

   In het Waddengebied en in Zeeland is de temperatuur zaterdag met -10 graden het hoogst.

   Aanvankelijk werden de laagste temperaturen gemeten in Marknesse (Noord-Oostpolder, -22,8), het Gelderse Herwijnen ( -20,3), Berkhout (nabij Hoorn aan het IJsselmeer) en Eelde (Drenthe). De thermometer gaf in die plaatsen tussen 3 en 4 uur vannacht een waarde aan tussen 19 en 20 graden onder nul

   Ben benieuwd naar deze nacht wat die gaat brengen,gister was het nog niet eens windstil,vannacht dan wel…

   Ben schaatsten jongelui,toedeledokie !!


  50. @Meson,

   Ja,ja, je hebt gelijk….. Het is koud. Die van ’56 weet ik nog een beetje, was toen 9 jaar die van ’63 mocht er ook wezen hoor. Toen zat ik al als matroos op een sleepboot. Lekker ijsbreken door de Schie en op de Hollandse IJssel. Hadden een goeie kachel aan boord en natuurlijk erwtensoep en jenever. Was wel uit te houden. Wat wel gevaarlijk was op een keer ijsbreken in de Schie net op het moment dat de kinderen ijsvrij hadden gekregen van school. De bonken ijs vlogen door de lucht. Gelukkig was de polite er snel bij zodat er maar één raam aan diggelen ging. In konvooi ijsbreken was ook mooi om te zien. Zat op een kleinere sleepboot achter de grote jongens. Onze taak was om de grote schotsen kleiner te maken. Dus dat was veel manouvreren om zo’n knaap te pakken en aan mootjes te hakken. Dit was om te voorkomen dat deze schotsen tegen brugpijlers bleven hangen en daardoor de rivier gingen versperren door de stroming. Dan kwam er steeds meer ijs afdrijven wat zich ging ophopen tot grote ijswallen. Soms moesten ze deze met dynamiet kapot maken om gevaar voor de brug of oever te voorkomen. Collega’s zaten o.a. op het Hollands Diep bij de Moerdijkbruggen om dit soort ijswallen te bestrijden. Levensgevaarlijk werk want als je verkeerd uitkwam met de sleepboot en vast kwam in het ijs dan kon de boot dwars op de stroming komen en schoof het ijs gewoon over je heen en ging de hele boel kopje onder. Gelukkig niet gebeurt maar ze waren altijd met een paar sleepboten dus dan werd er snel geholpen als het dreigde mis te gaan.

   http://nieko.home.xs4all.nl/cremp2.htm


  51. Nou op die plas is het zwaar K*T,klein stukje geveegd(achter de brug aan de wegzijde) oftewel op de gehele plas ligt 5cm vastgevroren ijs…..??!!
   Ben daarop maar naar de Reeuwwijkse plassen gegaan,(oneindig kwam toch niet buurten))waar het wel perfect was en is.

   Heb gister hier nog aan de rivier gezeten waar gigaplaten ijs indrijven,zag nu voor het eerst de snelheid waarmee de vloed ons land in trekt,,whouww ik schat ruim 15 km per uur…
   Maar het leukste was de vernauwing(bocht hitlandbos)waar de ernorme ijsmassa klem liep,en wat een gekraak zeg,gaat door merg en been !!!
   Zaterdag nog wat foto’s maken van het natuurgeweld voordat we aan een adempauze beginnen qua winter..

   Vind je verhaal wel boeiend,Oneindig zeker nu ik zelf de kracht van het ijs gezien hebt,,gek detail nog,,midden op zo’n ijsplaat stond rechtop(?)een winkelwagentje,ik vermoed van de algerabrug gegooid of/zo ?
   Heb dit gevolgd totaan Moordrecht,en geloof het of niet,vanmorgen
   dreef die plaat(met eb)en karretje nog steeds rechtop,hahaha bij Krimpen voorlangs,,bizar ruim 12 km vanaf waar ik hem gisteren voor het laatst zag..

   Dump dus nooit je schoonmoeder op zo’n ijsschots want morgen drijft ze dan weer voorbij,hahaha….


  52. @Meson,

   Heb het karretje niet gezien terwijl ik toch aan de Hollandse IJssel woon. Maar ja kijk ook niet de hele dag naar buiten natuurlijk.
   De vloedstroom duurt gem. 4 uur en is maar even heel sterk. Daartegenover is het 8 uur eb (afgaand water) Ook hier is een piek in snelheid. Met deze Oostenwind is de vloedstroom in de Holl.IJssel niet zo sterk.
   Op dit moment op z’n piek 0,5 meter per sec. Dus ong. 1.8 km per uur. Op de rivier bijv. bij Vlaardingen is de piek 1.5 mtr. per sec. dus 5.4 km per uur. De Hollandse IJssel is een doodlopende rivier (sluizen bij Gouda) dus de stroming is hier altijd minder als op de doorgaande Maas. Maar bij Noordwester storm kan de vloedstroom heel hevig zijn. Bij een Noorwester wordt het water van de Noordzee naar het Kanaal bij Engeland en Frankrijk gedrukt. Door de versmalling kan het niet weg en stroomt met hoge snelheid de rivieren in.

   De tocht der tochten, de tocht van de eeuw, of wat voor namen er wel niet aan de Elfsteden tocht wordt gegeven giet net oan.


  53. Ha zelf het idee dat de snelheid vele malen hoger lag,dan onze loopsnelheid,misschien optisch bedrog ?
   Maargoed Zondag ff naar het kruiend ijs kijken,want zoveel ijs heb ik in mijn bestaan in de ijssel nog nooit gezien..
   In de bocht bij Moordrecht is het ijs gestapeld tot wel 5 meter hoog,dat geeft barre kraakgeluiden als de vloed er vat op probeert te krijgen ,schitterende kans op dat eens te gaan filmen,want een 2e kans kan wellicht nog wel ff duren ?!
   Al verwacht ik nog steeds dat de gem maandtemp voor Feb rond 0 graden komt te liggen,dus 3.5 g te koud op het langjarig-gemiddelde…..

   Tja,heb nog wel een poging ondernomen om eens wat meer over de persoon Oneindig te weten te komen(zie boven)maasr helaas zonder enig resultaat,weet dus bij god niet waar je aan de ijssel woont,naar mijn weten begint die kralingen ergens na de splitsing met de maas en de lek ??
   Heb echt geen idee,hoe of wat,,enne dat hoeft natuurlijk ook niet hè Oneindig,de een is daar wat makkelijker mee als de ander …

   Over die tocht lach ik me helemaal suf,,hoe haal je het in je hoofd om deze al op Dinsdag vergoed af te keuren,en zelfs geen uitstel neemt ?? Woensdagnacht -10 Donderdagnacht -7 Vrijdag nacht -10 Zaterdagnacht -10 en zelfs Zondagnacht nog dikke vorst ??
   Centimeters ijs zouden er nog bijgekomen zijn(zie grafiek KNMI die oploopt tot 21 centimeter ??
   Maandag pompen direct aan,en weg is de droom…
   Verleden jaar waren de pompen eveneens spelbreker doordat die ‘per ongeluk’in een weekend waren aangezet..???
   Je leest het al,ik ruik onraad,dubbel agenda’s,ik vermoed dat hier meer achter zit,veel meer,wereldwijd zouden 184 landen dit evenement uitzenden,of in hun journaal verwerken,dikke (onbedoelde)reklame voor de koude dus…
   Willen wij dat als co2 minnend Nederland nog wel,de opwarming van de mens houd natuurlijk geen stand met 4 winters op rij waarin WEL de Nederlands kampioenschap op natuurijs werd verreden(zend alleen Beligie maar uit?)
   En met het oog op een miljoenen kostende reklamecampanje die in April in Ned van start gaat over hoe schandalig wij de aarde wel niet opwarmen,en bijbehorende doctrine over nieuwe belastingen te heffen,komt die koude reklame wereldwijd de milieumaffia niet bepaald goed uit,,,,

   Dit kan ik uiteraard niet hard maken,maar dat hier iets niet klopt kan iedere ijsliefhebber op zijn schaatsen wel aanvoelen..
   Het mag gewoon niet meer doorgaan in deen tijd waarin al-gore de winters al gedag heeft gezegd in Europa(1x per 200 jaar,,hahaha))


  54. @Meson,

   Je hebt dus het gevoel een beetje warm te worden over mijn verblijfplaats?? Tja ergens op een mooie stek langs de Hollandse IJssel. Aan de warme kant van de rivier zeggen we hier omdat wij de Zon zien opkomen in het oosten en de gehele dag aan de voorkant van het huis hebben (zuiden). De overkant van de rivier ligt dus in de schaduw. Niet overal trouwens want de Hollandse IJssel is een oude rivier die nog meanderd. Vlak voor Moordrecht zit een knik in de rivier van bijna 90 graden en versmalt daar heel erg. Vandaar dat je bij Moordrecht waarschijnlijk wat meer snelheid in het water zag dan op de “normale” rivier zoals bij mij voor de deur stroomt..
   Dat knallen van het ijs ken ik wel. Zeker nog uit die tijd van ijsbreken. Doodmoe werd je van het geluid en gebonk en gescheur.
   Ook de sleepboot kreeg het hard te verduren en soms schoof je met een gangetje wel tot halverwege de boot op het ijs. Maar daar zit bij de sleepboot dan ook het zwaartste punt de enorme motor. Dus dan zakte je wel door het ijs hoor. Je hebt trouwens verschillende manieren om het ijs te breken. De meesten rammen gewoon met hun steven in het ijs of erop door de vorm van het voorschip. Er zijn ook methoden die het ijs van onder aanvallen en het omhoog drukken met een ijsploeg. Kijk deze afbeeldingen maar eens.

   http://www.debinnenvaart.nl/binnenvaarttaal/afbeeldingen/schepen/sleep_duwboten/diverse/ijsbrekers.html

   Deze is ook goed hoor.


  55. @Meson,
   Hier weer een stukje van de puzzel.

   Een heel goede kennis van me bezig met ijsbreken met zijn eigen sleepboot.


  56. Hahaha,raad je plaatje ???
   O.k ,ik doe ff mee,schaduw,zon, dan begint je wijk met een B.

   Enne die ijsbrekers breken nauwelijks ijs ?
   Die Russen varen met 120.000 ton op het ijs,wachten dan onder een bar en boos krakend en scheurend geluid totdat het ijs breekt of bijna explodeert door de giga-druk.

   P.s:Drijft er bij jou ook al ijs voor de deur ?


  57. @Meson,

   Ja natuurlijk drijft er is voor de deur. Vooral bij eb blijft het maar langskomen. En de ijsvelden zijn steeds groter geworden de laatste tijd. En nee mijn wijk begint niet met B en ook niet met C of D.

   Over ijsbreken gesproken, dit is wel dik ijs hoor. Die sleepboten krijgen het nog wel los maar een binnenvaartschip loopt gegarandeert vast door zijn scheepsvorm.


  58. @Meson,

   Wat heb ik nu weer voor verkeerds gezegd bij Amethist (Jasmijn)???
   Ben ik ineens weer geblockt. Kan jij er nog in en op welk gedeelte heeft ze me geblockt?


   • @oneindig klein

    Ik wil hier wel aan toevoegen dat ik mensen zoals @Paul, @Aaron en @Jasmijn respecteer, ondanks dat ze soms andere ideeën hebben dan ik. Ik hoop dan ook, dat jij en @Meson
    ook respectvol met andersdenkenden omgaan.
    Maar het staat je vrij om je hier te uiten; ook over hen. Wanneer het mij te ver gaat, dan merk je dat wel. 😉


  59. @Preacher,

   Ook ik heb Jasmijn hoog zitten. Ze is tolerant maar wordt denk ik op haar kop gezeten via mails om er eens wat aan te doen (het geval oneindig klein bedoel ik). Mijn l;aatste postings waren (voor mijn doen) heel netjes. We hadden een discussie over welke Godsdienst de “Ware” zou kunnen zijn. Ja en dan komt @Pax ertussen met zijn arrogante opmerkingen en dan schrijf ik wel terug. Ook @Meson reageerde hierop. We bespraken, dat er 21 hoofstomingen zijn in religie maar dat er wel 40.000 stromingen vanaf geleid kunnen worden die allemaal beweren dat zij de “Waarheid” en de bonus aan het einde in pacht hebben. Dat akn dus wel eens tegen het verkeerde been stoten blijkbaar.
   Maar ik ben breed geinteresseerd dus blijf wel bij jou hangen hoor.


   • Erg vervelend voor je @oneindig klein!
    @Pax is inderdaad niet één van de makkelijkste…
    Ik nam aan dat je de site niet meer kan zien, dus had ik er maar ‘n screenshot van gemaakt. Na die post stond er nog één met ‘n waarschuwing erbij.


  60. Hallo,luitjes van het goede leven….

   Oneindig,Rotterdam heeft maar èèn wijk die aan de ijssel ligt ,ik dacht Bolnes,,niet dus,,uhh mag ik het opgeven of moet ik door voor de bonus,hahaha…..

   Was verbaasd te lezen dat je weer geblockt,,ben ff gaan kijken,,wat weer inhoud dat ik niet geblockt ben…. ik las dit onder jou inzending

   “”Oneindig klein en Meson, ik heb jullie eerder gewezen op je taalgebruik, en is de voortdurende negatieve houding t.o.v. o.a. Israel en de Joden hier niet gewenst.
   U bent hier te gast. Kunt u zich hier niet in vinden verzoek ik u beiden deze site
   te verlaten.

   Mod.”””

   Tja,had je eerder al gezegd waarom ik daar liever niet zit,of sporadisch,,,want -a-Ik heb nooit een waarschuwing gekregen??
   En -b- Hilarisch,ik negatief over Israel,is dat wat,Oneindig ??
   Ik nam/neem het juist in dit geval toch voor ze op,toch ??
   Ik vermoed dat mailtjes achter onze rug idd de oorzaak zijn van je block,want de discussie is niet van gister of vandaag ??

   Heb wel een ‘afscheids’inzending geschreven,omdat ik van het principe uitgaat samen uit samen thuis…
   En ik vermoed dat ik je in die discussie’de bekende das hebt omgedaan”uiteraard en zeker niet met opzet !!
   Had nog een bericht voor Paul achter gelaten vanmorgen(die gozer spoort echt niet))hij had maanden geleden van god zelf gehoord dat kim de 100e uit N-Korea vermoord zou worden,gisteren op twitter een roddel dat die dood is,gelijk Paulus de boskabouter dat die dat al lang wist,,waarop mijn vraag waarom dan NU dit vertellen en niet maanden geleden toen je het gehoord had van god))
   Affijn,dit kan natuurlijk ook negatief overkomen bij Paul dus heb gevraagd voor verwijdering,om een boze Paul te voorkomen….

   Allememachie’s waar gaat dit weer over man ?
   Heeft ze eindelijk discussie,is/word het druk op de site,boemmmmm
   Niemand meer ,only Paul ??
   Persoonlijk vind ik niet dat je mij kan beschuldigen van Israel haat,sterker (en dat weet jij ook)ik neem het met regelmaat juist op voor haar religieuze heilsstaat ??
   Verschil zit hem erin dat ik me niet bemoei met de religie van dat land enkel met de democratie,die wil ik graag behouden als enigste in de M.O.

   Rest mij nog te zeggen,(heb ik ook daar gedaan)dat ik dit doet in me vrije tijd,en het wel leuk moet blijven,en dat is het op deze manier niet bepaald,ik ben me van geen kwaad bewust,vandaar dat ik misschien ook niet geblockt ben(haha na mijn afscheidsbriefje misschien wel ??))
   Ik geef dus ook gehoor aan haar oproep,want ik heb genoeg leuke plekjes waar ik wel in alle VRIJHEID me woord kan doen,en me laten aansmeren dat mijn taalgebruik ongehoord is ZONDER te vertellen wat dat inhoud,is ook niet netjes,heb dus gevraagd aan haar om daar eens wat meer over uit te wijden ?

   En mijn tegenreactie op Pax was historisch gezien 100% de waarheid,hij steelt gewoon actie’s die andere mensen hebben ondernomen,en brengt ze dan onder de noemer van zijn god ?
   Ja,mooi verhaal,maar dat is a-sociaal zeker met miljoenen slachtoffers die’niet meer bestaan”want god heeft zijn volk geholpen en niet de geallieerden,,pfff schandalig……

   Oja.Preacher dit gepiep en geknars schiet voor jou natuurlijk op niet echt op,maar ben me daar zeker van bewust en wil het hier dan ook lekker bij laten,,,laten we het over UFO’tjes hebben,of
   reuzen van 10 meter haha da’s veel interessanter,toch ??

   P.s:De bocht bij Moordrecht ligt compleet dichtgevroren,geen stroming meer te zien,,bij Ouderkerk liepen wat ventjes aan de kant op het ijs,,poeh linke soep,maar reuze spannende voor de jeugd,,ga morgen het ijsverhaal ff vastleggen op video,heb het gevoel dat ik dit niet veel meer gaat meemaken,,schitterend die natuur !!!

   Mannen van het goed leven,ik wens jullie nog een prettig weekend,en Oneindig het is zeker de moeite waard om morgen ff in de auto te stappen om een die dijk richting Gouda uit te rijden,,Preacher jij ook bedankt voor de vrije communicatie.


   • Jij ook ‘n goed weekend @Meson!


  61. Kim Jong-un assassination rumours sparked by Beijing embassy birthday party

   http://news.nationalpost.com/2012/02/10/kim-jong-un-assassination-rumours/


   • Zal een rotzooi geven als dat gaat smelten.
    Dat hou je niet droog binnen.


  62. @Meson,

   Was gisteren in Lelystad aan het IJsselmeer. Prachtig ijs en maar een paar schepen die zich een weg ploeterden door het ijs naar de sluis. Heb nog even op de computer daar gekeken bij Amethist en zag welke posting onwelgevallig was in hun ogen. Was de posting aan @Pax. Neem het je niet kwalijk hoor dat je me meetrok in die discussie over Israël. Was vroeger ook een Israël lover zeker hoe ze zich staande moeten houden in deze omgeving omringt door anderdenkenden. Gaandeweg kantelde mijn sympathie want het geweld werd steeds heviger en ernstiger. Niet alleen het Midden-Oosten werd aangestoken door het haatvirus maar eigenlijk werd de gehele wereld besmet door dat gedoe daar. Had nog een stukje klaarstaan voor Amethist wat ik je laat zien. Dus mijn visie vertaald naar de macrowereld waarin wij ook leven maar soms niet beseffen.

   Iedereen komt voortdurend in contact met mogelijke ziekteverwekkers zoals virussen. Door de afweer van uw lichaam leidt dat maar zelden tot een infectie. De meeste virussen worden al bij het eerste contact tegengehouden door huid of slijmvliezen. In een aantal gevallen dringt het virus verder het lichaam binnen en spreken we van een infectie. Dan komt uw afweer in actie om verdere verspreiding tegen te gaan: witte bloedlichaampjes, afweercellen, lymfeklieren en dergelijke. In deze fase hoeft u nog geen klachten of symptomen te hebben. Pas als de verspreiding in het lichaam verder gaat, kunnen er verschijnselen ontstaan waar u last van krijgt. Uw lichaam reageert op de indringer met een ontstekingsreactie. De stoffen die daarbij vrijkomen geven ziekteverschijnselen. Het soort verschijnselen hangt af van de aard van het virus en het lichaamsdeel of orgaan waarvoor het virus voorkeur heeft. Griep en verkoudheden zijn de meest voorkomende virusinfecties. De klachten die daarbij vaak voorkomen, ziet men ook bij vele andere virusziekten: u heeft koorts, hoofdpijn en spierpijn. Het afweersysteem gaat aan de slag om het virus alsnog onschadelijk te maken.

   Waarom plaats ik dit stukje zul je je afvragen. Wel om het volgende;
   Israël is als het ware een virus wat terecht gekomen is in dat lichaam van het Midden-Oosten. Deze landen zijn islamitisch en Israël is dat duidelijk niet. Heeft een geheel andere samenstelling en is als het ware een heel vreemde eend in de bijt in die omgeving . Zie het Midden-Oosten als een lichaam die zijn afweerstoffen in stelling brengt om het virus uit te schakelen of te doden. Er heerst al vele jaren koorts en de patient knapt maar niet op. De temperatuur blijft stijgen om het virus alsnog te bestrijden. Steeds sterkere wapens worden ingezet om het virus aan te pakken. Dit kan 2 kanten opgaan. Het virus wordt inderdaad verwijderd of het virus overwint maar sterft uiteindelijk samen met zijn gastheer.


  63. @Meson,

   Nee joh, Bolnes ligt op het eiland IJsselmonde aan de zuidkant van de Nieuwe Maas vlak tegenover de IJsselkop. De rivier mondt bij Kralingseveer uit in de Nieuwe Maas. Aan de overkant ligt het voormalige eiland dat zijn naam (indirect, via het gelijknamige dorp) aan de Hollandse IJssel dankt: IJsselmonde.

   De IJssel begint dus bij Kralingseveer en aan de overkant ligt Krimpen aan de (jawel) IJssel.
   Hier staat de grote scheepsbouwloods van (voormalig) scheepswerf Giessen de Noord wat nu Hollandia is geworden en tevens een onderdeel is van de IHC groep. Voor de beschouwer woon ik aan de Kralingse kant van de rivier maar die rivier is nog behoorlijk lang.


  64. @Meson,

   Nog even een verklaring over dat virus verhaal.
   Soms zie ik het hele gebeuren hier op aarde vertaald in die macro wereld waar we ook onderdeel van zijn. Echter vanuit Universeel perspectief zijn we zelf ook oneindig klein en net zo onzichtbaar als die bacterieën en virussen die ons dagelijks belagen. De Aarde zie ik als een lichaam (of onderdeel van een nog veel groter lichaam).
   Dus zowel op ons niveau van leven als in de macrokosmos zijn er voor mij geen verschillen. Het blijft een gevecht om te overleven als soort en om je zo veel mogelijk voort te planten. Het nut van dit alles? Ik zou het niet weten eerlijk gezegd .


  65. @Preacher,

   Wil ik je niet onthouden.
   Deze mooie interactieve kunst. Geweldige vondst van die kunstenaar.

   http://www.nrc.nl/nieuws/2012/02/12/de-sterrennacht-van-van-gogh-maar-dan-interactief/


  66. Haha,,ik kon je stukje al,Oneindig…..
   Weet alleen niet of je Israel als virus kan zien,omdat het daar niet
   terecht is gekomen zoals je stelt maar ‘terug is gekomen’ ??
   Uiteraard met grote medewerking van de grote satan de VS.
   Waarom word Israel eigenlijk de kleine satan genoemd en de VS de grote satan,twee handen op èen buik,omdat die beide een democratie hebben?
   JA.
   Ik mis dan ook na je virusverhaal de oplossing die daar toen nog bij hoorde—weliswaar gekscherend bedoeld dacht ik,maar toch….
   Israel krijgt in de woestijn van de VS een eigen staat,probleem opgelost !!

   Israel word weer van de Arabieren,de shariawetgeving van Hamas word het beleid aldaar.
   Wat schiet je daar mee op dan,mensenrechten,vrijheid van godsdienst,vrijheid van meningsuiting,en zo kan ik nog wel ff doorgaan,er blijft N I E T S van over ??

   Weg democratie,hallo religieuze theocratie…??
   Vrijdagmiddag hangen we de homo’s weer op,bij de volkspleinen
   Zaterdag stenigen we de overspelige meisjes in het stadspark.
   Zo gaat het momenteel in Iran-S.A…..en in veel meer van die achterlijke sharia-wet-landen ??

   Ik ben het met je eens dat de VS nooit de religieuze wensen van de joden(terug naar moederland)had moeten accepteren,maar met 6 miljoen slachtoffers (medelijden),is de VS en consorten er wel voor gezwicht.
   Dat de Moefti van Jeruzalem keihard met Hitler meestrijd doet dan even niet terzake.
   Feit is dat de joden terugkeerden,een gedwongen democratie moesten ontplooien van de VS(dit was een eis!)en de VS gaf 270 kernkoppen om die democratie te beschermen.

   Aan de goede wil van Israel ligt het ook niet,medicamenten,water,stroom,huizen,zwembaden,wegen het kan niet op,ze verzorgen het notebene voor hun gezworen vijand..
   De dank is een al meer dan 6 jaar durende beschieting met dagelijks gemiddeld 12 tot 23 projectielen op Israel,wat resulteert in een slordige 10.000 inslagen per jaar….
   Het zou stoppen als Gaza werd’teruggeven’…..tja,en wat zien we ??
   Hamas schiet nou vanuit Gaza op Israel ??
   Hamas brak direct de prille democratie af en voerde de shariawet er in(dit weer met dwang van Iran)moord en doodslag tot gevolg ONDER de Palestijnen zelf notebene ??(1400 doden in 1 jaar)
   WAAROM zwijgen wij daar over,WAAROM kan en mag Hamas dit allemaal,WAAROM mag Hamas op scholen zijn lanceerinrichtingen plaatsten,WAAROM geven we als Israel daarop reageert de schuld aan hun i.p.v de vieze oorlogsvoerders die kinderen als levend schild gebruiken(you-tube) ??
   Linkse media(80%?) of ……??

   Gaat mij dus niet om Israel,maar om democratie,,als Israel zwaziland had geheten deed ik precies hetzelfde.
   Als ik Engeland shariawet google besef ik dat het heel snel gaat die ondermijning van ons rechtsstaat..
   Het enigste is nog dat de doodstraffen er niet uitgevoerd mogen worden en de verdachte dus op transport gaat naar een moslimland waar die wel uitgevoerd mag worden,,IK vind dit echt BIZAR in ENGELAND.onze buurlandje !!

   Maar we gaan er nu vanuit dat Israel is ge-emmigeerd naar de VS en het M.O is compleet islamitisch het virus is niet dood maar elders neergestreken,,denk jij dan echt dat het probleem voorbij is,Oneindig ??
   Of gaan de martelaren op weg naar de VS ?
   Zoals ze dat nu richting Syrie ook gaan doen ?
   Madhi de wederdalende haatbaard(sorry)EIST in de koran VOOR zijn terugkomst wel tussen neus en lippen door dat èèrst alle joden even dood moeten ANDERS komt die niet ?!!
   DAAROM denk ik dat verplaatsing geen enkele zin heeft,,de gastheer zoekt zijn virus dus gewoon weer op,gezond verstand is er niet,wel het religieuze middeleeuwse verstand die geen andere compromie kent als de dood.

   En als de joden dood zijn komt eenvoudigweg nummertje 2 uit de koran in aanmerking op aangepakt te worden,dan nummertje 3 net zolang totdat er ALLEEN nog maar moslims overblijven pas DAN zal er vrede komen schrijft de koran zelf.

   -joden
   -homo’s
   -christenen
   -andersgelovenden
   -ongelovigen

   Dit is de volgorde van zuivering die de koran voorschrijft,,ik verzin dit niet,, die gekkigheid maar heb het zelf wel gelezen,raadde je eerder al aan dat ook eens te doen,het zal het zand in je ogen zeker verwijderen.
   Een wereldkalifaat moet het eindresultaat worden dan pas is of komt er vrede en niet of nooit eerder…

   Zijn dus ook de moslims niet die gek zijn maar hun heilige boek die ze knettergek maakt..

   “” Het blijft een gevecht om te overleven als soort en om je zo veel mogelijk voort te planten. Het nut van dit alles? Ik zou het niet weten eerlijk gezegd .”””

   Een zo groot mogelijke religieuze groep proberen te scheppen?
   Hoe meer zielen hoe meer macht ?
   In geval van de joden mogen ze dan nog wel ff flink doorfokken want 12 miljoen is niets op 7 miljard mensen,,hahaha

   Stiekem hoop ik op de confrontatie tussen de 2 religieuzen machten,de èèn zegt god houd alle vijanden in de bergen van Israel al tegen,de ander zegt pas als jullie dood zijn komt onze Madhi teruggefladderd….
   Beide praten poep,dus ik ben zeer benieuwd naar het optreden van de goden in deze,als het net zo als in 40/45 gaat heb ik er voor Israel een hard hoofd in,zeker als de VS afzijdig blijft(zal wel niet,,maar wie weet))
   Maar ook Iran waar de stenen gaan praten die zeggen”oh kijk er schuilt een jood achter me,dood hem dood hem’roept de steen naar de moslimstrijder is compleet van het padje te noemen…

   Let the show begin.


  67. @Meson,

   Ik ga het allemaal niet bestrijden of verdedigen. Ze zijn zelf, neem ik aan, bijdehand genoeg om met een oplossing te komen. Wij zijn (ik althans) geen slachtoffer van dat gedoe daar dus wat we hier bespreken valt onder de noemer, “de beste stuurlui staan aan wal…”
   Zij zijn zelf de experts daar in die regio. Maar je hebt een bompak nodig om het probleem te ontmantelen. Het is een kruitvat en we wachten op de klap.


  68. @Meson,

   Nog even over het ijs. Het is hier voor de deur een mooi gezicht die voorbijkomende ijsvelden. Wilde gisteren nog je advies opvolgen om richting Moordrecht te rijden maar helaas… het ging sneeuwen en ik was bang voor ijzel op de dijk. Dus lekker bij de openhaard gebleven.


  69. @Meson,

   >>”Israel word weer van de Arabieren,de shariawetgeving van Hamas word het beleid aldaar.
   Wat schiet je daar mee op dan,mensenrechten,vrijheid van godsdienst,vrijheid van meningsuiting,en zo kan ik nog wel ff doorgaan,er blijft N I E T S van over ??<<"

   Voor de Arabieren verandert er niets. Ze zijn niet anders (beter) gewend.
   De Joden brengen nu de Nevada woestijn in bloei en leven nog lang en gelukkig…. En God of zijn Zoon Jezus weten ze daar ook wel te vinden hoor als Hij terug wil komen op Aarde. Ook gelijk goed voor FOX News die zijn snel ter plaatse.


  70. @Oneindig

   Heb zondag een Goudse toertocht gemaakt,en kwam(over de sluis) weer richting huis op de dijk terecht,maar het ging verder goed (winterbandjes!)..
   Onderweg nog mooie opname’s gemaakt van een compleet dichtgevroren rivier met hoge ijswallen weerszijde(eb -vloed stapelt dagelijks door))..
   Zag ook nog veel afgebroken boeien tussen de ijswallen zitten ?
   Heb je linkie Roemenie gezien ??
   Daar is inmiddels alweer 1.70 meter bijgekomen,hoogte’s van 8 meter sneeuw over grote gebieden zijn er geen uitzondering meer,dit is met recht horror want het moet niet gaan regenen=druk op je ingesneeuwde huisje,het sneeuwen houd de komende 72 uur nog aan !!!

   “”Voor de Arabieren verandert er niets. Ze zijn niet anders (beter) gewend.
   De Joden brengen nu de Nevada woestijn in bloei en leven nog lang en gelukkig…. En God of zijn Zoon Jezus weten ze daar ook wel te vinden hoor als Hij terug wil komen op Aarde. Ook gelijk goed voor FOX News die zijn snel ter plaatse”””

   Poeh,niet beter gewend,als argument aanvoeren ?
   Daar springt links Nederland doorgaans van door het dak !!
   Maar je heb gelijk,wat niet weet,wat niet deert…

   Stekkie in de VS is niet nodig,la bomba bijna klaar,deze week nog aankondiging daarvan !
   Ben de laatste jaren zo moe geworden van die religieuze dwaasheid te denken dat god invloed uitoefent op religieuze oorlogen dat ik ze het inmiddels beide wel gun,voor mij dan een win-win situatie,want welke religie valt en verliest als zijn land en geloofwaardigheid en bovendien misschien zelfs niet eens meer als land of staat bestaat?

   Wat eventueel buitenaards bezoek in vroeger tijden al niet met de menselijke geest kan doen,sommige bijbelteksten is het echter duidelijk dat het om voertuigen gaat,perfect beschreven tot in detail,echter zijn de passage UITERAARD verwijderd uit de bijbel van nu,,los zijn ze echter nog makkelijk te vinden dus te lezen.
   Verklaard ook de km grote afbeeldingen overal ter wereld,met een veelvoud in Z-Amerika,waar de droogte vrijwel niets heeft aangetast? De pyramide’s zijn stenen bewerkt met diamant op de mm waterpas over 20 meter lengte,dat is godsonmogelijk anno 2012 !
   Nee,doorpruttelen over spoedig,de laatste ure,wederkomst vanaf een wolk(alsof hij ondergrond nodig heeft?)
   Die andere wederdaler eist weer de dood van een ras voordat die komt aanwolken..
   Weer een andere moet dan èèrst nog komen,laat staan terugkomen..
   Een weer andere,,,,pff laat maar..
   EO vanavond,diepzee docu –volop leven in totale duisternis–
   waarmee zelfs de kracht van de zonnegod teniet word gedaan.
   Ook grotten,ondergrondse ruimten,pikkedonker maar volop leven.
   EO was 3/4 km diep,,leven zit tot 8500 meter(trog Japan) onder een waterdruk van 850 bar !!!
   Atmosferische druk voor de wat oudere generatie,haha>Oneindig
   De mens schiep god en god niet de mens,en daar is maar èèn bewijs voor nodig,duidelijk aantoonbaar (buitenaards) leven elders in het heelal(ik denk dat het er ook al is!)en dan zijn we klaar met die overbodige vraag of iemand de zon met zijn handen samenbalde van wat zand en modder en vervolgens plaatste is het hemelgewelf wat op zijn beurt dan weer ruste op de bergen.


  71. Dit is ook een mogelijkheid.


  72. De puzzel is pas compleet als we de bouwers ervan vinden…??

   di 14 feb 2012, 08:40 | 107 reacties | lees voor
   Omstreden haatsjeik naar Amsterdam

   AMSTERDAM – De omstreden Britse shariageleerde Haitham al-Haddad is komende vrijdag en zaterdag een van de sprekers op een symposium op de Vrije Universiteit Amsterdam. Het optreden van al-Haddad is opvallend, omdat hij in eigen land niet overal welkom is vanwege zijn extreme opvattingen over onder meer Joden.

   Zo werd een lezing die al-Haddad vorige week zou geven op de prestigieuze London School of Economics op het laatste moment afgeblazen na protesten van Joodse studentenorganisaties. Die herinnerden de schoolleiding eraan dat de sjeik joden in het verleden heeft uitgemaakt voor apen en varkens.((Neem de man niks kwalijk het staat letterlijk ook zo in de koran beschreven))
   Voor de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam is dat geen reden al-Haddad niet uit te nodigen voor een tweedaags symposium eind deze week, zo ontdekte journalist Carel Brendel . De islamgeleerde zal op de Vrije Universiteit spreken over de positie van de moslim-academicus in het Westen. Daarnaast zal hij uitleg geven over de Koran en de Hadith (de overleveringen over het leven van Mohammed).
   Al-Haddad was in 2009 ook al in Amsterdam, toen als eregast op het Nationaal Islam Congres. Hij verkondigde toen onder meer dat de definitie van islam niet vrede is, maar overgave. Ook spoorde hij Nederlandse moslims aan om shariahrechtbanken te eisen die islamitisch familierecht toepassen.

   Ga je mee Oneindig,gaan we daar een paar lastige vragen stellen,blocken kan die je toch niet,,,hahaha


  73. @Meson,

   Maar ja wat te denken van die journalist uit Saidi-Arabië die een tweet verstuurde dat hij zo zijn twijfels had over de profeet Mohammed. Kon gelijk, na bedreigingen, het land ontvluchten en probeerde naar Nw. Zealand te komen. Zijn vlucht eindigde in Maleisië waar hij werd opgepakt en werd terug gestuurd naar Saudi. Een wisse dood tegemoet. Dat houdt ze wel bij de les die Moslims die “afvallig” gedrag vertonen. Middeleeuwse inquisitie methoden om het geloof te beschermen. God straft niet op deze manier dat doet de mens wel met het stomme idee Gods wil te doen.

   En wat te denken van die professor/docent op de Technische Universiteit Delft. Deze man geloofd in UFO’s en denkt nog van ze te kunnen leren in de toekomst. Mooi aan de kant gezet door toedoen van collega’s die om hem moesten lachen. Ja het is toch wat in UFO’s geloven dan ben je niet goed wijs zeker. Maar ze geloven misschien wel in een (onzichtbare) God die hoog in de Hemelen woont en die ook ongrijpbaar en onzichtbaar is…. Dat is dan niet gek. (UFO’s laten zich tenminste nog eens zien)


  74. Tja,grappige is dat ik van die beste man persoonlijk nog les hebt gehad,en ik me wel in zin uitleg kan vinden.
   (Je kan niet bewijzen dat ze er zijn,maar je kan ook niet bewijzen dat de er niet zijn))
   Punt is dat de beste man net 1 jaartje terug is van een gast-college uit de VS en daar via Nasa gewoon teveel heeft gezien en gehoord.
   En waar het hart van vol zit loopt de mond dan van over ?
   Ik heb eveneens te maken gehad met ingestuurde voorwerpen ter onderzoek vanaf de VS,onder diep geheim,je moest er zelfs voor tekenen mocht ik pas aan de slag.
   Mag zelfs de herkomst niet verklappen,zijnde het niet dat die onmiskenbaar zijn gepikt onder de Sphinx vandaan,het label was men vergeten te verwijderen?
   En de Egyptisch parlement maar volhouden dat het verboden is daar te zoeken laat staan te graven,*kuch*…
   Nee,ik ben inmiddels(heeft even geduurd hoor)wel dik overtuigd dat we niet alleen in het heelal leven,anders reflecteer ik mijn voorwerpen terug als vraag zijnde ?
   Waar komt het glassoort vandaan dat buigzaam is en niet breekt als je er stevige destructieve krachten op loslaat ?
   Of waar komen de kaart(EN!)vandaan waar de complete zuidpool op getekend staat ZONDER ijsbedekking,,dit is zo en zo al meer dan 400.000 jaar geleden dat deze ijsvrij was,en kan volgens onze experts ALLEEN vanuit de LUCHT zijn opgesteld…
   Zomaar wat vraagjes waar het antwoord nog op ontbreekt,,we hebben de voorwerpen maar de nu de makers daarvan nog effe !!

   Gezien de hoogwaardigheid ervan weet ik zeker dat de mensheid die nog met zijn stokkie bezig was om vuur te maken,dat dit NIET van aarde af komt…

   Puzzelen we door dan komt diezelfde glassoort in zeer grote mate ook voor op de Maan(gewelfen,koepels op het maan oppervlak)
   Er liggen ook veel glasscherven,,want WAT raapte Armstrong van de grond LIVE op TV in 1969 ??
   Glas !!!
   Vooral die maan heeft me over de streep getrokken,wat een zooi’tje aan gebouwen,toren,pyramide’s.beelden,gangen,oude ufo’s(schaduwkant),en zelf gefossiliseerde boomstammen troffen nasa daar aan,,hoppa gauw een no-fly zone uitroepen,alsof de lijntoestellen er dagelijks overheen vliegen ??

   Mars in mindere mate,maar ook daar veel vreemde structuren,hoge loodrechte toren,trappen,en een opgedroogde zee wat bewezen is inmiddels…kan op leven ,miljoenen jaren terug was er zeker,misschien toen hun dampkring het loodje lag zijn ze gevlucht,,naar..??aarde ?? alle optie’s staan open echter op aarde ligt de macht bij de religie vooral de paus zit er bovenop om alles de doofpot in te werken,,vergeet niet jan 2010 stond Obama op het punt van bekendmaking,en weer was het die enge paus die het tegenhield,als was het dit keer op het laatste nippertje !!

   P.s De tegenstanders of lachers van de UFO Prof uit Delft geloven eveneens niet in God hoor,Oneindig maar in de C02 opwarming door mens theorie,die eveneens niet bewezen is,maar daar in geloven brengt je -a- succes op de banenmarkt en -b-levert je een leuk zakcentje extra op en -c-een landelijk podium van congressen waar je steevast voor gevraagd word,,tja daar in geloven levert je nog wat op,,daar wij wij dat via milieu-heffingen dat weer moeten (terug)betalen..

   Na 4 winters op rij,daar waar er volgens Al-Gore nog maar enkele per 200 jaar zouden voorkomen,gaat men oogkleppen werkend gewoon door,lucratieve handel stop je niet,toch?
   Zie hem nog staan op zijn trap met een stok aanwijzen hoe hoog de zeespiegel wel niet zal stijgen,ruim 6 meter vertelde de doemspecialist die zelf voor 2000 huishoudens stroom verbruikt thuis,en eveneens een dikke 230 miljoen aan zijn linkse propaganda verdiende en die hier dan weer verplicht en gesubsidieerd op de scholen gedraaid moest worden (film)
   Ja dan is zakkenvullen we heel gemakkelijk geworden,zeker als de tegenstanders geboycot worden en geen spreekrecht krijgen zoals mister Al-Gore wel krijgt.

   P.s: zijn de engelen van toen niet de aliens van nu ??


  75. @Meson,

   Dan vind jij Zahi Hawass, het hoofd van de Egyptische archeologie, zeker ook wel een toffe peer (maar niet heus denk ik).
   Deze man houd alles tegen wat buiten zijn zienswijze van 4000 jaar aan geschiedenis van Egypte ligt.
   De piramides ouder dan 10.000 jaar? Belachelijk zegt hij, kan gewoon niet.
   De Sfinx geen farao maar een voorstelling van een leeuw (sterrenbeeld Leo) .? Niets van waar. Watersporen op diezelfde Sfinx die op grote regenval wijst kan niet waar zijn.

   Een stille getuige van de wereldcatastrofe rond 10.500 voor Christus is de Sfinx, de massieve uit de rots gehouwen leeuw met mensenhoofd op de vlakte van Gizeh, in Egypte. Volgens de baanbrekende Franse geleerde R. A. Schaller de Lubicz dateert de Sfinx niet uit de tijd van de 4de dynastie (2.500 voor Christus), zoals algemeen werd aangenomen door de Egyptologen, maar is hij het overblijfsel van een oude grote beschaving, die al duizenden jaren voor de tijd van de farao’s bestond. De Amerikaanse archeoloog John West ontdekte dat de Sfinx niet alleen horizontaal is verweerd door het woestijnzand en stormen. Het kalkstenen bouwwerk vertoont rondom rond diepe verticale groeven door erosie. Die kan alleen maar zijn veroorzaakt door grote hoeveelheden neer-vallend water, regen dus.

   Wanneer? Zeker niet in de tijd van de farao’s, want dan was Egypte al een bar subtropisch woestijngebied, waar het nauwelijks regent. Volgens John West is de Sfinx gebouwd aan het einde van de ijstijd, toen Egypte nog een vruchtbare groene savanne was, waar het geregeld stortregende zoals in de tropen. Gebouwd door overlevenden van Atlantis? Maar hoe komt de Sfinx dan aan het hoof van een farao? Van boven af kan men goed zien dat het kleine hoofd helemaal niet in verhouding staat tot het langgerekte leeuwenlichaam. Het lijkt er sterk op dat het huidige hoofd later opnieuw is uitgehakt. Volgens John West was de Sfinx oorspronkelijk één reusachtige leeuw, uitgehouwen door een onbekende beschaving. Later, aan het einde van de ijstijd tussen 13.000 en 10.500 jaar voor Christus, sloeg het klimaat om. Het was een periode van eeuwenlang overvloedige regenval, waardoor de leeuw verticaal erodeerde. Duizenden jaren later pas zouden de farao’s het hoofd naar hun beeld laten maken.

   Er is nog een bijkomend bewijs dat de Sfinx twee keer zo oud is als we tot dusver dachten. Volgens Robert Bauval zijn er astronomische aanwijzingen naar ongelooflijk verre tijden. De stand van de drie grote piramiden komt griezelig precies overeen met die van het sterrenbeeld Orion in 10.500 voor Christus. In diezelfde periode keek de Sfinx bij zonsopgang in het oosten naar het opkomende sterrenbeeld van de Leeuw, zijn evenbeeld aan het firmament. De bouwers van Gizeh wijzen naar de periode van 10.500 voor Christus, een tijd van grote rampen en dramatische klimaatswijzigingen, toen de hele vallei en delta van de Nijl overstroomde.
   Tijdens restauratiewerken in 1926, waarbij de Sfinx van onder het woestijnzand werd gehaald, stootte men in de Noordwestenhoek van de romp op een ingang naar een onderaardse tunnel. Er is kennelijk toen niet echt iets gevonden of verder gezocht, want de gang werd met nieuwe steenblokken dichtgemaakt en aan het oog van nieuwsgierigen onttrokken.


  76. Big Question for 2012: The Great Pyramid’s Secret Doors
   http://news.discovery.com/history/great-pyramid-secret-door-mystery-111209.html


   • @Preacher,

    Bedankt voor deze info. zat al jaren te wachten op een vervolg van de onderneming van Rudolf Gantenbrink en zijn Uponaut.
    Volgens mij is een eerdere doorbraak door Zawi Hawass toen tegengehouden en nu heeft het dus meer dan 10 jaar geduurt dat deze meneer met de eer wil gaan strijken. Misselijk ventje vind ik hem.


    • @oneindig klein
     Ik maak er even ‘n post van.


  77. “”Dan vind jij Zahi Hawass, het hoofd van de Egyptische archeologie, zeker ook wel een toffe peer (maar niet heus denk ik).
   Deze man houd alles tegen wat buiten zijn zienswijze van 4000 jaar aan geschiedenis van Egypte ligt.
   De piramides ouder dan 10.000 jaar? Belachelijk zegt hij, kan gewoon niet.””

   Dat geldt voor 98% van de Egyptische archeologen die veelal moslims zijn en ook aan de piepjonge aarde van hun heilige boek vastzitten,t’is zo jammer dat die religie geen verlichting heeft gehad,de kans dat je met afwijkend gedrag (tegen de koran) gedood word is ook onder acheologen zeer bekend,bovendien ben je je baan direct al kwijt,en de pispaal in je woonomgeving,,nee dan zou ik ook wel gewillig meeknikken,,aldaar….

   De Shinx is het oudste bouwwerk,de pyramide’s ernaast zijn wel van wat latere leeftijd.
   Op de Spinx zijn fossielen uit zee gevonden(zondvloed?)
   Op de Shinx heeft men erosie aangetroffen van een tijd waarin ons zuurstofgehalte in de dampkring liefst 11x hoger lag dan nu,,daarmee zou je de link naar de reuzen van dik 10 meter kunnen maken,,immers alles was reusachtig(prehistorietijd?)…..

   Grappig,, er staat een you-tube filmpje waarin Zahi zelf onder de Shinx bijzonder opgetogen doet,hij is hier voor op het matje geroepen,het gebeurde tijdens de geheime opgravingen waar dik 15 miljoen als smeermiddel is betaald,,,in alle ruimte’s is men geweest(heb zelf plattegrond gezien)op èèn na,deze is zo vakkundig afgesloten met een 20ton schuifsteen dat men eerst verder moet zoeken naar evt bediening van die schuif,,rontgenfoto’s tonen veel metaal achter die deur,misschien wel een ufo-aandrijvings gedeelte of/zo,,maar dan nog de wereld zou zal dit nooit te horen krijgen…..

   “”Later, aan het einde van de ijstijd tussen 13.000 en 10.500 jaar voor Christus””

   Mwah,bij mijn weten is de ijstijd nu zo’n 40.000 jaar geleden,de noord-zuidpool zijn daar de smeltende restanten nog van,de zwarte zee liep over en dat kan de zondvloed weer veroorzaakt hebben..
   De mammoet lag toen ook definitief het loodje,zo’n 37.000 jaar geleden…

   “”tijdens restauratiewerken in 1926, waarbij de Sfinx van onder het woestijnzand werd gehaald, stootte men in de Noordwestenhoek van de romp op een ingang naar een onderaardse tunnel. Er is kennelijk toen niet echt iets gevonden of verder gezocht, want de gang werd met nieuwe steenblokken dichtgemaakt en aan het oog van nieuwsgierigen onttrokken.””

   Men was in die tijd super bijgelovig,en stierf al aan de gedachte om in dat ‘gekke ding’ te kruipen,vergeet ook niet dat wij met ons technisch vernuft niet eens meer hoeven te graven,,ja als we op onze meter wat ‘zien’dan graven we pas….
   Zo was onbekend of de gangen doorliepen naar de pyramide’s,door metingen bovengronds wist men toen al dat dit zo was…
   In de hoofdingang,na ruim 100 meter is een schitterend muurtekening gevonden met onbegrijpelijk tekst en tekening,,wat de onderzoekers hierbij opviel was dat van enige roetvorming van de fakkels geen enkel sprake was,,nergens !!
   Hoe kan je in pikdonker zo mooi tekenen ??
   Elektra,,de lege accu’s die er lagen was de 1+1…
   Zo’n zelfde is in Irak ook nog opgegraven !!

   Tja,en of dit met Atlantis te maken had of heeft,,ik weet dat ze boven aan de cyclus stonden in die tijd(cyclus van totale vernietiging door natuurgeweld om de 14.000 gem))
   Boemm weg Atlantis,,en we stonden weer met lege handen,,ook nu ruim 10.000 jaar verder staan wij weer bovenaan die ladder,,totdat de yellow-stone knalt of er een pole-shift komt dan staat de volgende generatie eveneens weer met lege handjes…

   Tot slot schijnt de paus nog het een en ander te verbergen in zijn vaticaan,de belangen hiervan zijn zeer groot,wat de nieuwsgierigheid alleen maar voedt,,t’is die klote macht die ons stilzet al meer dan 2000 jaar,,wat een drama eigenlijk hè dat die eppo in sintpak zelf Obama wist tegen te houden,,het pact zit zo goed inelkaar dat ik vermoed dat wij die ontdekking niet meer gaan meemaken,helaas…
   Als is de lijkwade van Turijn inmiddels wel ontleed en afgedaan als valse wade,moet wel zeggen dat ook die zeer vernuftig(Da Vinci?)was nagemaakt,,alleen jammer van het hoofd(zijn eigen hoofd,haha))wat net 7% te klein was voor het lichaam en een aanhechting toonde rond de hals,verder cum laude voor deze meestervervalser !!


  78. Hahaha,,zie ik daar op de foto bij de link van preacher een schedelformaat van een alien,,(rode verf op de grondplaat)zoals we die wel meer zien op afbeeldingen ??

   Wist je trouwens dat gleisa ook compleet uit de nasa archieven zijn verwijderd,ook de link is pleitte,,vreemd hoor,net nu ze water en groenbedekking hebben gefotografeerd(ook weggehaald?)
   Straks ook een no -fly zone rond de Gleisa’s planeten ??


  79. Hier nog een link om het nog wat ingewikkelder te maken,vooral de stenen bollen is bizar om te lezen…

   De reuzen waren op de aarde. – Franklin ter Horst
   http://www.franklinterhorst.nl/reuzen.html


  80. Klopt,Oneindig de centjes zijn op in de VS,,Rusland mag nu eventueel aanschuiven,ik wil ook wel aanschuiven maar mis ff èèn miljardje,,haha

   Vergeet linkie boven mij niet ff te begluren,zodat ik straks even jou mening ergens over kan vragen..


   • @Meson,

    Ja ik ken zijn site. Nog uit de Xandertijd. Weet hem niet goed te plaatsen. Volgens mij wil hij alle archeologische vondsten koppelen aan het Bijbel verhaal. Dus hetzelfde als de Moslim archeologen die weer een ander boek bevestigt willen zien.
    Ze blijven maar in dat kringetje van 6000 jaar rond dartelen.
    Maar misschien heeft Franklin ter Horst toch niet zo’n gekleurde bril op. Het leest vlot weg in ieder geval.

    http://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html


  81. @meson,

   Deze video geeft een beeld hoe de Islam in elkaar steekt.

   http://video.google.com/videoplay?docid=-8105709395775858867#


  82. Die 6000 jaar moet je je niet druk over maken,zelfs de E.O censureerde uit planet ice de woorden’miljoenen jaren’ voor ‘lange tijd’,,hahaha slim als ze zijn durven ze de datum niet meer te noemen,die hun graag willen horen,verder in de geschiedenis dan 4004V.chr kom je niet,want daarvoor was alles”woest en ledig”…..
   Poeh,beetje geschiedvervalsing om te doen voorkomen dat je de eerste was de de aarde schiep,poef pang weg zonnegod…..
   In de wetenschap gelooft of denkt nog maar 5 % in jonge-aarde theorie,die zijn dan nog Hovind fan ook,, ge-inspireerd door het boek verkoopt hij aan diegene ook als zoete koek,logisch ook..

   Archeologie op universitair niveau is neutraal en onafhankelijk en ook die is ruimschoots vertegenwoordigd in procenten,eerst moesten we de platte aarde beslechten met sloten bloed vergoten door religieuze onwetenden die doodsbenauwd werden toen hun heilige boek bespot(?)en werd de wetenschap de brandstapel op gegooid,toen de heksen met tien-duizenden,, we zijn weer een paar honderd jaar verder,,duzzzz–>>nu de volgende horde de 6000 magere jaren van de aarde beslechten ?

   Vind je het nog gek trouwens dat de aliens ver blijven,lijkt wel kleuterklas die al 2000 jaar op hetzelfde niveau acteert hier op aarde ?


  83. @Meson,

   Heb nog een paar curieuze dingen voor je opgezocht.

   http://www.cmn.tv/videos/starchild-skull-2010-dna-result/

   http://www.geubel.com/2007/08/sumeri-en-onze-buitenaardse-afkomst.html

   http://www.marsanomalyresearch.com/index.htm


  84. Haha,,keek ff bij je ‘vriendinnetje’op haar site…geen antwoord op me vraag ?
   Daarna paulus versus zak van pax beide nog 2x..
   Toen waarschuwing aan pax van MOD voor roddelen ?
   Pax weg? Paulus nog alleen,waarom begin je dan een site met (open)topics vraag je je dan toch echt af ?

   Ga linkie’s morguhh ff gluren,moet vroeg op,dus spreek je laters


  85. Boinnk!!! had overigens ook ‘n goed artikel over ‘the knights templar’ vandaag:

   The Rothschilds and the “Crown”
   http://boinnk.nl/blog/28489/the-rothschilds-and-the-crown/


  86. Tja,,kleine conclusie van de vele links is toch wel dat er overduidelijk een zeer geavanceerd buitenaards ras in een ver verleden op aarde is geweest ?

   Dat deze superieure wezens als goden werden aangezien kan ik ook goed begrijpen,zeker in die tijd met 98% analfabeten en veel onwetende ongeschoolden.

   Dat de tijd van hun bezoek ruim 14.000 jaar achter ons ligt..

   En dat alle heilige boeken spreken over een(of hun?) wederkomst.

   Waarom zijn ze uberhaupt weer weg gevlogen ?
   Waar naar toe gevolgen ?
   Zijn ze ons vergeten,of komen ze idd nog terug ??

   Alleen een terugkomst brengt b.v uitkomst over hun bouwtechnieken,en gebruikte gereedschappen ?

   Ik ga prof Barabas bellen of die nog wat kan betekenen met met zijn teletijdmachine,ik laat me 13.500 terug stralen,vanavond hoor je hoe het er was….


  87. @Meson,

   Zo’n Culture Clash is een wetenschappelijk fenomeen
   Dit is een ontmoeting tussen een hoogontwikkelde beschaving en een primitieve cultuur. Dit heeft nog in de 19e eeuw plaatsgevonden. Het houdt in dat bijvoorbeeld afgezonderde inboorlingen nog steeds op een klein eilandje in de oceaan leven zoals ze zo´n 1000 jaar geleden al leefden. Als een verder ontwikkelt westers schip of misschien zelfs wel vliegtuig aankomt op het eiland en onderzoek begint te doen met vreemde technische instrumenten weten de inboorlingen niet wat ze zien. Zowel blanken als een groot schip of vliegtuig is totaal onbekend bij ze. Laat staan de technische instrumenten. Ze nemen aan dat deze blanken Goden zijn die uit de lucht of de rivier kwamen, en beginnen ze als zodanig te vereren. Ze krijgen voedsel van de blanken en de blanken geven ze informatie en advies over bijvoorbeeld nieuwe landbouwtechnieken en nieuwe voertuigen. Na een tijdje vertrekken de blanken weer. De inboorlingen denken dat de ´Goden´ terug naar de hemel zijn en ooit zullen wederkeren (om hun weer voedsel en informatie te geven). Als ze na verloop van tijd niet terug lijken te komen beginnen de inboorlingen manieren te verzinnen om hun aandacht te trekken. Ze maken de voorwerpen van de blanken na en maken grote opvallende tekeningen op de grond die vanuit de lucht te zien zijn. Dit heet een cargocultus. Cargo slaat op de voorwerpen die de zogenaamde ´Goden´ in hun bezit hadden. De primitieve culturen nemen meestal aan dat de ´Goden´ deze cargo uit de hemel of hun gestorven voorvaderen hebben meegekregen. De doen de ´Goden´ dan ook na om deze cargo te verwerven.

   Deze cargo-cultus heeft zich in het verleden meer dan 100 keer voorgedaan. Een bekend voorbeeld is die van Tanna. Een klein eiland in de Nieuwe Hebriden in de Stille Oceaan. Ene John Frum, een voor ons onbekende, vertelde de eilandbewoners dat er een nieuw rijk zou komen waarin niemand meer hoefde te werken en grote hoeveelheden cargo zouden worden verdeeld. Iedereen stopte met werken en vierden feest. Niet lang daarna kwamen Amerikaanse vliegdekschepen en vliegboten een eerste bezoek brengen aan het eiland. Ze hadden zeker cargo bij zich (chocolade, speelgoed, kauwgum enz.) De eilandbewoners werden steeds hebzuchtiger en wilden deze cargo zelf ook ontvangen. Een cultus-leider zette de eilandbewoners aan tot het aanleggen van een landingsbaan waar cargo vanuit de hemel rechtstreeks op kon worden afgeleverd. De Amerikanen vonden dat het geloof te ver ging en arresteerden 46 cultus-leiders. Maar tot op de dag van vandaag wachten de eilandbewoners op de terugkerende ´Goden´ met hun cargo.

   Hier zie je hoe dat gegaan kan zijn 14000 jaar geleden.


  88. Dit is ook leuk om te lezen.

   http://www.misikiets.nl/john.html


  89. Mooie vergelijking,Oneindig !
   Neem wel aan dat die 100x–> dat je daar wel de aardbewoners onderling mee bedoelt ?
   Kan haast niet anders of dat is idd ook op aarde ooit gebeurd maar dan met buitenaardsen ..
   En wellicht ook wel meerdere keren ?
   Of is het DNA van de mens direct de 1x al aangepast ?
   Of heeft het ene ras het andere ras een tip gegeven,als de formule van Drake enigsinds klopt dan schijnen er miljoenen soorten aliens te bestaan !!
   En als ik het gemak ziet waarmee de ene na de andere aardachtige word gevonden,nu ook zelfs In ons stelsel dan kan het niet uitblijven dat als we die ruimte-rollator eens inruilen voor wat warpsnelheid dat ook wij als ‘goden’eens wat gaan ontdekken…
   Haha,hoop dan wel niet dat we gelijk op een miljarden jaren oudere schepping stuiten,want dan staan we weer voor l*l…haha….

   Dit houd expliciet dan ook in dat we idd zoogdieren zijn,en wij gewoon’doodgaan als al het andere leven op aarde,zonder gekke grollen en fratsen,dood is echt dood.(zelf een gelovige merk dus niets van zijn teleurstelling al er b.v geen 72 maagden voor hem klaar liggen)

   Dus,zelfs de religieuze droom kan niet beschuldigd worden van valsheid,want daar laat de dood geen enkele ruimte voor toe.

   Nasa heeft wederom(afgedwongen via rechter) ruim 100 uur video opname moeten vrijgeven,werkelijk bizar dat dit nog nooit eerder verteld is wat je daar allemaal wel niet ZIET.


  90. “Religion is a solace to many people and it is even conceivable that some religion, somewhere, really is Ultimate Truth.
   But in many cases, being religious is merely a form of conceit. The Bible Belt faith in which I was brought up encouraged me to think that I was better than the rest of the world; I was ‘saved’ and they were ‘damned’ — we were in a state of grace and the rest of the world were ‘heathens’ and by ‘heathen’ they meant such people as our brother Mahmoud.
   It meant that an ignorant, stupid lout who seldom bathed and planted his corn by the phase of the Moon could claim to know the final answers of the Universe. That entitled him to look down his nose at everybody else.
   Our hymn book was loaded with such arrogance — mindless, conceited, self-congratulation on how cozy we were with the Almighty and what a high opinion he had of us and us alone, and what hell everybody else was going to catch come Judgment Day”

   Stranger In A Strange Land, Robert Heinlein


  91. Zijn boek ‘Vreemdeling in een vreemd land’ behoort tot de invloedrijkste en meest controversiële sciencefictionboeken ooit geschreven. Het boek is in essentie een messias-verhaal. De hoofdpersoon is opgegroeid op Mars en wanneer hij naar de Aarde emigreert, inspireert zijn eigenzinnige levensstijl de mensen op Aarde zodanig dat er een cultus om hem heen ontstaat. De cultus vertoont sterke gelijkenis met de hippie-cultus zoals die zich in de tweede helft van de zestiger jaren in de westerse wereld ontwikkelde.

   Dit past eveneens in mijn puzzeltje !

   Maar het blijft nog altijd SF,dat dan wel weer !

   Lijkt me ook wel sterk dat er maar èèn kwam ?
   Meerdere zou logischer zijn,en ook daar heb ik dan weer een puzzelstukje van.

   Op wiki vind je trouwens leuke info over Robert.


  92. @Preacher en Meson,

   Maar deze man heeft toch wel SF. geliefd gemaakt bij een groot publiek. Ook sommige ideeën in die serie zijn nu al geen SF. meer.


   • @oneindig klein
    Er gaan geruchten dat Roddenberry een ’33th degree mason’ was. Desondanks 😉 ben ik blij dat de serie er was, ook de spin-offs…


    • Ik heb er ‘n post van gemaakt. Thanx!


  93. @Meson,

   >”Maar het blijft nog altijd SF,dat dan wel weer “<

   Heb me altijd verbaasd over de verbeeldingskracht of fantasie die sommige mensen aan de dag leggen.
   Maar is het fantasie?? We moeten erkennen, dat ons brein een enorme computer is met input van ogen, oren, tast en reuk die razendsnel verwerkt worden tot een beeld van de omgeving.
   Kan het zijn dat er nog andere input is waar we niet bewust van zijn en denken dat het uit "onszelf" komt. Waar komen al die uitvindingen vandaan soms zelfs op verschillende plaatsen in de wereld ontwikkeld. Zo bijvoorbeeld met de radar. Zowel Duitsland, Engeland en Amerika werkten in het diepste geheim, onwetend van elkaar, aan het principe van radiogolven om hiermee verre objecten te kunnen traceren. Onafhankelijk van elkaar kwamen ze met een oplossing die voor ieder land iets anders was uitgewerkt maar wel werkzaam. Pas na de oorlog werden deze "uitvindingen" naast elkaar gelegd en tot een nieuw type radarsysteem gemaakt.

   Is er sturing vanuit een bron die de kennis doorgeeft en hebben sommige mensen hier een gevoelige antenne voor?
   Of is deze "kennis" gewoon altijd aanwezig en zijn we in staat het te gebruiken op het moment dat onze techniek het mogelijk maakt?
   Leonarda DaVinci kon al veel "dingen" bedenken en zelfs op papier zetten maar de toenmalige techniek was onvoldoende om het te verwezelijken.

   Dus zo ook met SF. Wat beschrijven al deze schrijvers, soms vervat in een spannend avontuur, allemaal wel niet. Misschien de waarheid over een drukbevolkt Universum met verschillende rassen en technieken.En (vooral) de SF lezers staan straks niet verbaasd als er "contact" is met Aliens.
   Alleen de Bijbellezers blijven bij "hun" boek en ik denk niet dat er in die gezinnen SF. in de boekenkast zal staan.


  94. Dit vind ik ook wel opvallend.
   Was Charlie Chaplin een Alien of tijdreiziger? Zelfs de beste geheime diensten konden niet te weten komen waar en wanneer hij geboren was. Hij was er gewoon ineens blijkbaar.

   Echte naam Charlie Chaplin blijkt mysterie LONDEN – De echte naam en geboorteplaats van de legendarische filmster Charlie Chaplin blijkt een mysterie. De Britse geheime dienst MI5 is er niet in geslaagd zijn identiteit vast te stellen. De dienst had in de jaren 50 een onderzoek ingesteld na Amerikaanse aantijgingen dat hij communistische sympathieën had.
   Chaplin beweerde zelf dat hij op 16 april 1889 was geboren in zuid-Londen. Maar MI5 vond bij een omvangrijk onderzoek geen enkel bewijs voor de geboorte. De Britse spionnen vonden ook geen aanwijzingen dat hij een gevaar voor de veiligheid was, zo blijkt uit geheime documenten die vrijdag zijn onthuld.

   De Amerikaanse geheime dienst FBI had in 1952 om een onderzoek gevraagd. Chaplin had voor controverse gezorgd met zijn film A King in New York, een satire op de Amerikaanse heksenjacht op communisten. De FBI vermoedde dat Chaplin een schuilnaam was en dat hij eigenlijk Israel Thornstein heette. Maar ook met die naam is daar niemand geboren op 16 april.

   „Het is erg ongebruikelijk dat de geboortedatum en -plaats van zo’n beroemdheid, zelfs na onderzoek door MI5, een mysterie is gebleven”, vindt professor Christopher Andrew, de officiële historicus van MI5.

   De historicus wijst op een brief die vorig jaar is ontdekt. Een zekere Jack Hill schreef Chaplin een paar jaar voor diens dood in 1977 dat Chaplin was geboren in een woonwagen. Zijn moeder zou bekend staan als de Zigeunerkoningin en familie zijn van deze Jack Hill. Chaplin verliet de VS in 1953 en kreeg geen toestemming meer om terug te keren. Hij woonde daarna in Zwitserland.


  95. @Meson,

   >”Maar het blijft nog altijd SF,dat dan wel weer “<

   Heb me altijd verbaasd over de verbeeldingskracht of fantasie die sommige mensen aan de dag leggen.
   Maar is het fantasie?? We moeten erkennen, dat ons brein een enorme computer is met input van ogen, oren, tast en reuk die razendsnel verwerkt worden tot een beeld van de omgeving.""

   Dat klopt,een PC zelfs met ongelimiteerde bite's die'leren'we ons zelf dus bij,eindeloos waar een PC ophoud bij zijn limiet van 4 gb en 500 B.

   ""Kan het zijn dat er nog andere input is waar we niet bewust van zijn en denken dat het uit "onszelf" komt. Waar komen al die uitvindingen vandaan soms zelfs op verschillende plaatsen in de wereld ontwikkeld. Zo bijvoorbeeld met de radar. Zowel Duitsland, Engeland en Amerika werkten in het diepste geheim, onwetend van elkaar, aan het principe van radiogolven om hiermee verre objecten te kunnen traceren. Onafhankelijk van elkaar kwamen ze met een oplossing die voor ieder land iets anders was uitgewerkt maar wel werkzaam. Pas na de oorlog werden deze "uitvindingen" naast elkaar gelegd en tot een nieuw type radarsysteem gemaakt."""

   Onafhankelijk lijkt me sterk,gezien dat alle universiteiten al 100 jaar met elkaar goed in verbinding staan,dan laat ik verder de spionage onderling voor wat het is ?
   Maar het zou in principe wel mogelijk zijn,al acht ik de kans daarop zeer klein.

   ""Is er sturing vanuit een bron die de kennis doorgeeft en hebben sommige mensen hier een gevoelige antenne voor?
   Of is deze "kennis" gewoon altijd aanwezig en zijn we in staat het te gebruiken op het moment dat onze techniek het mogelijk maakt?""

   Kennis is niet te koop,kennis doe je op door te vallen en weer op te staan,bijschaven van bestaande technieken,zoals je weet staat er in de wetenschap niets vast,zelfs natuurwetten zijn niet per definitie
   'heilig verklaard'als er een verbeterde wet zich aandient ?
   Kennis of ervaring ?
   Leuk voorbeeld is de kennis van pakweg 2000 V.Chr tot 1500 N.chr is dat je leest en ziet dat het tempo van opgedane kennis zo traag is omdat religie het min of meer verbied,en er zelfs doodstraffen opzet ?
   Na de verlichting waarin vrij denken wel was toegestaan kwam er een inhaalslag die zijn weerga niet kent !!
   kennis is dus verbonden met vrijheid van denken en doen !
   Ik geloof niet in een aparte bron van kennis,buiten wikipedia om haha,,maar sluit het ook niet direct uit !

   ""Leonarda DaVinci kon al veel "dingen" bedenken en zelfs op papier zetten maar de toenmalige techniek was onvoldoende om het te verwezelijken.""

   Fantasierijke mens geweest,dat de techniek hem in de steek liet zie je met de Turijnse lijkwade,waar we nu met rontenstaling en andere straling de minuscule foutjes vastleggen in die wade..
   Schijnt dat het hoofd apart is gemonteerd(licht streepje over de hals)tevens klopt de verhouding niet met het lichaam,desondanks een zeer fraaie en uitstekend werkje geweest in die tijd,dat zeer zeker !!

   ""Dus zo ook met SF. Wat beschrijven al deze schrijvers, soms vervat in een spannend avontuur, allemaal wel niet. Misschien de waarheid over een drukbevolkt Universum met verschillende rassen en technieken.En (vooral) de SF lezers staan straks niet verbaasd als er "contact" is met Aliens.
   Alleen de Bijbellezers blijven bij "hun" boek en ik denk niet dat er in die gezinnen SF. in de boekenkast zal staan.""

   Mwah,denk dat SF kijkers het min of meer al ingecalculeerd hebben,er vreemd van opkijken zal minder zijn als de bijbel gelovers die muurvast zitten en gene enkele uitwijkmogelijkheid meer hebben,,het antwoord voor die gelovers ligt dan ook NU al klaar,,de duivel is de alien,hopa probeempje opgelost,makkelijk hè !
   Heb die link doorgelezen met al die ontdekte steenpartijen over de gehele wereld,ik kan gewoon niet meer om de feiten heen dat reuzen hier in den beginne op aarde waren als dat de evolutie aanhang niet wil geloven omdat een reus niet in hun plaatje past,jammer dan,,op dit moment hebben ze zich massaal vastgebeten in de big bang en daar past de reus niet tussen ??
   Zelf ik twijfel zeer zwaar over die theorie nu ik weet dat de mens totaal andere DNA heeft dan al,ja al zijn voorgangers op aarde,

   Evolutie blijft bestaan,,en dier of welk wezen dan ook past zich aan aan de natuur,dat duurt vele generatie's maar uiteindelijk gebeurd het wel ((de nek van de giraffe duurde 100,000 jaar)voordat hij als enigste wel bij de lekkerste blaadjes kon komen..
   Evolutie van de mensachtigen duurt nog langer maar het staartbeentje heeft verder geen staart meer,en onze puntige hoektanden dienen niet meer voor rauwe prooien….
   Maar dan na de Neantherthaler,heidelbergmenis,en de Homo-sapiens
   (ook hier blijft het sterkste soort zoogdier in leven volgens natuurwetten))gebeurd er wat vreemds,,de mensen soort.

   Genetisch geholpen door de reuzen of andere buitenaardse ?
   Daar komt jou lab in het paradijs,Oneindig ?
   Ik acht het zeer waarschijnlijk dat er op èèn van die miljoenen aardachtige planeten,die zelf in ons zonnestelsel zijn gevonden er een ras bestaat wat miljoenen jaren voor loopt op ons primitieve denken en doen..
   Vooral de zwaartekracht van voorwerpen uitschakelen maakte het bouwen van 20 ton stenen pyramide's dan tot een peuleschilletje ?
   hoogvlakte's van 3000 meter waar een vloer opligt van honderden perfecte afgewerkte stenen,dat kan de mens nooit zelf gedaan hebben,zelf nu lukt het de mens niet,,hahaha ook de Jappen niet die voor 18 miljoen een project hadden om met primitieve boomstammen te gaan rollen,helaas,,hevelwerktuigen dan ?helaas,,valsspelen dan maar met een mammoetkraan,en weer helaas,het lukte ze niet !!!

   Wij moeten ons traditie getrouwe denken in de kast gooien
   en met SF oplossingen aankomen…
   Probeer de SF levend te maken,sloop de censuur van een Nasa
   want die weten echt wel hoe ze zwaartekracht kan omzeilen,alleen wat je eerder schetste die houden dat angstvallig geheim voor militaire doeleinden..

   Beste is dat het verstoppertje spelen eens is afgelopen,als er UFO's zijn dan graag in in centrum R'dam of op het binnenhof in Den-haag,word ziek van dat eeuwige totaal uitgestorven rusland waar ze 'gezien'worden of in barre andere verlaten woestijnen,,waarom zo vaag ??
   Het bevorderd mijn geloof iedergeval niet deze rare toestanden van de UFO,want zouden ze zich wel verstoppen,of doen wij die verhalen zelf verzinnen..
   Angst gezien de hittebom die ooit eerder de aarde al trof hoeft de alien niet te hebben,wij zijn de primitieve hun de superman of alien ?
   Vanwaar dan die geheimzinnigheid,,landen graag liefst met 10 schepen tegelijk net als tig duizend jaar geleden ??
   Of liggen we inmiddels buiten hun waarnemingveld en zijn ze ons gewoon vergeten,of niet meer te bereiken,,help help whats happening ?????

   door oneindig klein februari 17, 2012 at 12:16


  96. @Meson,

   >”Maar dan na de Neantherthaler,heidelbergmenis,en de Homo-sapiens
   (ook hier blijft het sterkste soort zoogdier in leven volgens natuurwetten))gebeurd er wat vreemds,,de mensen soort.
   Genetisch geholpen door de reuzen of andere buitenaardse ?””Beste is dat het verstoppertje spelen eens is afgelopen,als er UFO’s zijn dan graag in in centrum R’dam of op het binnenhof in Den-haag,word ziek van dat eeuwige totaal uitgestorven rusland waar ze ‘gezien’worden of in barre andere verlaten woestijnen,,waarom zo vaag ??”<

   Misschien hierom? Kijk op min. 2.36 naar het enorme ontvangstcommitee wat ze te wachten staat.


  97. @Meson,

   Gaat iets helemaal fout zie ik.
   Probeer het nog een keer.

   >”Maar dan na de Neantherthaler,heidelbergmenis,en de Homo-sapiens (ook hier blijft het sterkste soort zoogdier in leven volgens natuurwetten))gebeurd er wat vreemds,,de mensen soort.
   Genetisch geholpen door de reuzen of andere buitenaardse ?””Beste is dat het verstoppertje spelen eens is afgelopen,als er UFO’s zijn dan graag in in centrum R’dam of op het binnenhof in Den-haag,word ziek van dat eeuwige totaal uitgestorven rusland waar ze ‘gezien’worden of in barre andere verlaten woestijnen,,waarom zo vaag ??”<

   Misschien hierom? Kijk op min. 2.36 naar het enorme ontvangstcommitee wat ze te wachten staat.


  98. @Preacher,

   help, er vallen hele brokken tekst weg. Wat doe ik fout??


   • Je gebruikt html-code. > En < bijvoorbeeld…


    • Oh,

     wist niet dat die tekens mijn tekst weghalen.
     Zal het niet meer gebruiken.


  99. @Meson,

   Wat ik eigenlijk wilde vertellen over de eerste aanhaling betreffende de Neanderthaler…..

   Neem Jacob en Ezau. Jacob een huiselijk type die graag rond zijn tentje bleef hangen en graag kookte. Weinig of niet behaard moeten we begrijpen uit de story. Zijn oudere broer Ezau daarentegen was een jager en een buitenmens. En…….zeer sterk behaard.
   Ezau was zeer zwaar behaard dat de truc met de geitevelletjes al voldoende was om de blinde vader er van te overtuigen met Esau te maken te hebben. Was Esau nog een aapmens (Neanderthaler?) en was Jacob meer zoals de huidige mens, geevolueerd of aangepast, dat de Goden deze lijn wilden aanhouden en daarom Jacob voortrokken om de aartsvader van Israël te worden? Het speelde tenslotte allemaal af in de prehistorie.

   Goede boeken over dit thema zijn van Jean M. Auel.
   Stam van de Holenbeer, De vallei van de paarden, De mammoetjagers en Het dal der belofte. 4 romans over de “Aardkinderen”.


  100. Tja,het onthaal van de aliens-aluminium-boys was dan niet bepaald vriendelijk MAAR toen het verweer er kwam was iedereen W.E.G.
   Leuk dingetje zijn verdwijn straaltje,haha schoonmoeders opgepast!

   Feit is wel dat je er dan niet meer omheen kunt als wetenschap.
   Dit dwingt tot antwoorden en of samenwerking.
   Ook niet vergeten dat 70% van wat er elders leeft ‘gewoon’ mens vijandig zijn,10.000 hagedis-soorten-reptielen,pfff laat die gerust daar blijven,prehistorie is al lang voor bij,haha

   @9;03

   Met aap-vergelijking moet je altijd goed oppassen,we stammen niet van de aap af (jaren 70 dacht men dat nog,en dit is de stok van de gelovige anno 2012 nog steeds?!)
   Nee,de aap is een neef/oom van de familie van de mens,en mist bepaalde elementen in zijn DNA die mensen wel hebben,maar de Neanderthaler eveneens niet,en alle andere voorouders ?
   Er is me inmiddels ook duidelijk dat er belachelijk veel verschillende soorten schedels gevonden zijn,groot,klein,schuin,met hooren,met een oog,de meeste barre vormen,vooral de reus maakt indruk,ik vermoed dat er nog steeds bezig zijn de tijd naar het begin af te lopen ,maar vreselijk langzaam,,wiki heeft tot 300.000 jaar V.chr alles goed i kaart gebracht(wiki-10.000 bc)..maar deze schedels en rare vormen zijn van wel 200 tot 400 miljoen jaar ouder ?
   Oftewel on-ontdekt terwijl de schedels al ontdekt zijn ??
   We vinden dus teveel in een te korte tijd.

   Als de goden de aliens zijn,dan heb ik niet zoveel met dat Israel en god en bla bla verhaal,immers aliens(reuzen) zal het worst zijn gezien de sporen over de gehele wereld,tot op de kleinste eilanden aan toe(paaseiland),nee Israel is een lokale religie zoals er toen over hele wereld 100den waren met bij ons de heidenen,in het noorden de Vikings en Wodam,,totdat de christenen opnieuw het licht uitgevonden en dat alles vernietigde laat in de geschiedenis,ik zie daar geen goden in,maar rijkelijke fantasie aangevuld met copy/paste ban bestaande nog oudere bronnen(zondvloed)

   MAAR MAAR evolutie helemaal afschieten gaat ook weer niet,want ooit zal er toch ergens op de een of andere planeet IETS moeten zijn ontstaan wat uitgroeide tot het perfecte wezen ??
   Want die kwam ook niet zomaar uit de lucht vallen ?

   We moeten dus eerst 100% zekerheid hebben(nu 75%)dat er meer leven bestaat,,dan komt (voor beide rassen?) de nieuwe vraag,
   waar is als èèrste het leven ontstaan,welke planeet ?

   Kom je straks toch weer uit bij een oerzee of/zo maar dan op Mars want die zee(90% verdampt) is nou ook wel bewezen inmiddels ?

   Een nieuw stelsel in de maak heeft een donkere gesteente ring met daarin het water van meer dan 50 aardse oceanen,hoezo geen leven elders ?


   • “dan komt (voor beide rassen?) de nieuwe vraag,
    waar is als èèrste het leven ontstaan,welke planeet ?”

    Nou daar weten @Paul en @Pax wel het antwoord op hoor.
    Hier natuurlijk…..


  101. Haha,Paulus Potter en de zak van Pax ??

   Tuurlijk,en dat leven is dan uiteraard ook niet ouder dan 6000 jaar?

   Pff,laat Paulus en Pax lekker op hun postzegeltje blijven zitten ,daarbuiten loert het gevaar van de eeuwige d u v e l .


  102. @Meson,

   Je kan meedoen.
   Wat zeg je tegen een Alien?

   http://www.dearet.org/


  103. ET Mummy Found In Egypt
   http://beforeitsnews.com/story/1776/359/ET_Mummy_Found_In_Egypt.html


   • @Preacher,

    Ja, indrukwekkend nieuws. Hij/zij ligt dus al jaren te verstoffen in een hoekje van het museum begrijp ik. Soms kan een andere blik of invalshoek ineens deze vergeten mummie belangrijker maken dan Toet Ankh Amon. Dat zal Zawi Hawass niet zo leuk vinden denk ik. Gelukkig hebben ze het nog niet weggemoffeld of vernietigd in naam van één of ander geloof omdat het onwelgevallig is. Kijk bijv. naar de vernietiging van de meest waardevolle documenten van de Maya’s en andere indianenvolken in midden Amerika door de (katholieke) Spanjaarden.


  104. @Preacher,

   Deze moeten we ook aan @Meson laten zien…..

   http://beforeitsnews.com/story/1770/408/Eisenhower_Had_3_Secret_Meetings_With_Extra_Terrestrials.html


  105. @Meson,

   Nog eentje voor uit de VK.

   Waarom wordt er zo heftig gereageerd op de beweringen van Vermeeren dat er inmiddels een overweldigende hoeveelheid foto- en video-materiaal is waarop UFO’s te zien zijn? ‘Echte wetenschappers nemen moeilijk weerlegbare waarnemingen serieus.’ Dat stelt Klaas van Egmond, hoogleraar Geowetenschappen-Milieu.
   ‘Deze man is totaal van de wereld. Het is diep triest en de universiteit zou er afstand van moeten nemen.’ Gelukkig slaan deze, uit het AD opgetekende uitlatingen niet op onze Utrechtse universiteit. Het ging ook niet over de wetenschappelijke fraude van Diederik Stapel en de opvallend omvangrijke media-aandacht daarvoor. Het bleek ook niet te gaan om de onbekende ECB-econoom die zonder theoretisch-modelmatige kennis van het financiële systeem, honderden miljarden euro’s als bluswater voor de nauwelijks begrepen financiële crisis gebruikt. Het ging ook al niet om een onderzoeker die voor het dertigste achtereenvolgende jaar publicaties schrijft over insecten met vierkante ogen.

   Nee, het ging om dr.ir. Coen Vermeeren, een wetenschapper aan de Delftse faculteit voor Lucht- en Ruimtevaart techniek, die was overgeplaatst naar Studium Generale, omdat hij ‘in UFO’s zou geloven’. Volgens het AD wordt er ‘een toezichtcommissie ingesteld om Vermeeren’s uitlatingen over UFO’s tot een minimum te beperken’.
   Komt bekend voor. Enige tijd terug had je Galilei, die met zijn ‘Hollandse kijker'(Huygens) de toenmalige elite, dus de Paus, er van wilde overtuigen dat de aarde om de zon draait. Wat de Paus niet begreep kon niet waar zijn, dus hij weigerde door de Hollandse kijker te kijken. Galilei werd onder dreiging van huisarrest, een soort overplaatsing, gedwongen om zijn, door waarnemingen ondersteunde theorie in te trekken. Wel schijnt hij daarbij nog net hoorbaar gemompeld te hebben ‘en toch draait zij’.

   Angst
   Vanwaar toch die eeuwenoude angst voor nieuwe ideeën? Natuurlijk, de verworvenheden van de wetenschap als fatsoenlijke taal om op een hygiënische manier tot kennis van onszelf en de omringde wereld te komen, moet worden gekoesterd. Die kennis is gebaseerd op de transparante wisselwerking tussen verifieerbare waarmeningen en de daarmee te verbinden theoretische begrippen. Voor zover ik begrijp beweert Vermeeren alleen maar, dat er inmiddels een overweldigende hoeveelheid foto- en video-materiaal is waarop die Unidentified Flying Objects te zien zijn. De door sceptici geuite veronderstelling dat al die waarnemingen terug te voeren zijn op bekende natuurverschijnselen en op zeer grootschalige fraude, is niet bij benadering waar te maken. Zolang ze dat niet kunnen, ligt er een indrukwekkende set aan waarnemingen die een wetenschappelijke verklaring behoeven, in plaats van irrationele ontkenning of ridiculisering.

   Waarom wordt daar zo heftig op gereageerd? Is het, zoals destijds bij de Paus de angst voor het verlies van een oud wereldbeeld? Is het wetenschappelijke arrogantie; ‘wat ik niet begrijp kan niet waar zijn’? En waarom wordt het onderwerp zo geridiculiseerd terwijl één van diezelfde sceptische wetenschapsjournalisten in het Een-Vandaag televisieprogramma wel met droge ogen vierkant staat te verdedigen waarom NASA met de Mars-verkenner destijds een grammofoonplaat heeft meegestuurd met daarop onder andere de Vijfde van Beethoven? Onder de klaarblijkelijke veronderstelling dat ze een pick-up hebben, was het de bedoeling om onze cultuur aan eventuele buitenaardsen kenbaar te maken.

   Verwondering
   Echte wetenschappers nemen moeilijk weerlegbare waarnemingen serieus en nemen de uitdaging aan om met nieuwe wetenschappelijke verklaringen te komen. Echte wetenschap is verwondering. Een samenleving die zich niet meer verwondert, kan beter haar universiteiten sluiten. Wil de laatste de Verlichting uit doen?

   Klaas van Egmond is hoogleraar Geowetenschappen-Milieu
   aan de Universiteit Utrecht.


   • @oneindig klein
    Ik begrijp wat hij bedoelt en ben het daar volkomen mee eens. Maar het is erg slecht onderbouwd; een wetenschapper onwaardig.


  106. Tja,,de link van de alien-mummy ziet er betrouwbaar uit als staat,Oneindig vriend,,haha ook op deze site ?

   We hebben hier dus de muurschilderijen,met nu het bewijs van die schilderingen in een tombe ?
   Mwah,gaat dus de goed kant op ?

   Aliens zijn hier geweest,hebben de mens op een hoger plan getild,maar zijn dan weer vertrokken ?
   Rest mijn nog èèn vraag:Waarom zijn ze vertrokken ?
   En waarom hebben ze beloofd terug te komen ?
   (Dit neem ik aan omdat elk heilig boek hun messias laat terugkeren)

   Oja,ik doe mee hoor ,Oneindig stuur die alien maar naar leiden,,zal ik hem ff ontleden,,uhh aankleden,,of aandacht aan besteden,je zegt het maar..??

   p.s:Vanaf woensdag 2 weekie’s skieen,dus dan weet je waarom ik evt niet reageer…..

   Ga nu nog ff je 2e link gaan bekijken,,,


  107. @meson,

   Fijne vakantie. Pas je op voor lawines?
   Neem een lawine airbag mee.


  108. Tja,heb ik ff niet nodig,want vanaf vrijdag breekt de lente daar door,en dat is super met 3 meter sneeuw en alleen maar Kaiserswetter.
   Zal wel als een ‘neger’ terugkomen door al die zon vermoed ik ??
   Wens jou uiteraard ook nog een fijne lente toe in Nederland….
   Hoor je snel weer ,Oneindig !


   • Is Venus misschien zo’n nomad planeet?
    Volgens de Russisch/Amerikaanse geleerde Imanuel Velikovskiy is Venus in een ver geleden ingevangen in ons Zonnestelsel.
    Op dat moment bevond de planeet Mars zich nog in een baan om de Zon binnen die van de Aarde. Venus passeerde als een gloeiende komeet vlak langs de Aarde. In zijn vervolgbaan passeerde Venus de baan van Mars. Mars zou volledig uit haar koers zijn geworpen, terwijl Venus de plaats van de oorlogsplaneet innam. Bijna kwamen de Aarde en Mars met elkaar in botsing. Tijdens deze confrontatie was het voor de mensheid mogelijk om de 2 maantjes van Mars te zien. Phobos en Deimos werden toen aangeduid als de 2 paarden die de strijdwagen van de oorlogsgod Mars voorttrokken langs de Hemel. Deze bijna botsing met eerst de latere Venus en daarna Mars had weer grote gevolgen op de aarde. Toen de electro-magnetische invloed van Venus op zijn hoogst was, vond er op aarde een verwisseling plaats van de magnetische polen. Hierdoor ontstonden geweldige klimatologische veranderingen. Zo veranderde Siberië in een arctisch gebied en was er sprake van “instant-freeze”. Mammoeten worden tot op heden in de perma-frost gevonden en volgens zeggen is het vlees voor de sledenhonden nog eetbaar en hebben ze lentegroen in hun bek en maag. In dit interplanetaire duel verdwenen complete beschavingen. De mensheid werd gedecimeerd.
    Pas toen Mars een nieuwe, elliptische baan had gevonden, keerde de rust in ons zonnestelsel enigszins weer. Mars daarentegen heeft in het verleden een andere atmosfeer gehad en rivierbeddingen zijn nog steeds goed zichtbaar. Is hier ook een hele beschaving vernietigd? Tevens is opmerkelijk, dat de draairichting van Venus retrograad is ten opzichte van de andere planeten in het Zonnestelsel. Daarom moet Venus een
    “Nieuweling” in ons Zonnestelsel zijn.
    De mensheid heeft, volgens Velikovsky, deze rampen verdrongen.

    Het is een theorie van een geleerde (uit de 50er jaren) die probeert de rampen uit het verleden een plaats te geven.


  109. Voor als @Meson weer terug is van vakantie.


   • twee maal dezelfde….oeps een foutje.

    Deze dan maar erbij.


  110. Leuke terugkomst met deze video’tjes Oneindig,al moet ik nog wel zien wat er in verteld word dat in dec 2012 de ‘bezoekers’terugkomen ?
   Van mij mag die,liefst morgen al terugkomen !
   En dat er talloze bewijzen zijn weet ik nu ruim 3 jaar,ook ik heb met eigen ogen bewijs gezien van buitenaards bezoek.
   En ja dat mogen we(nog?) niet weten,maar lang zal en kan dat toch niet meer duren.
   De religie en haar macht zal ooit gebroken worden al is het maar dat er overal op de wereld bezoekers landen en dus terugkomen,en zo massaal dat censuur niet meer kan met de vele ‘open’media anno 2012.

   Feitelijk hebben ‘vreemden’ons enorm op weg geholpen duizenden jaren geleden,maar zoals de mens is,geeft hij die credits liever aan zichzelf als een ander.
   Die ander bombardeer je dan snel als god,en klaar is kees ?
   Oja,die god komt dan ook nog terug zoals ALLE religieen wel een messias(bezoeker) verwachten.
   Nadeel is dan wel dat de verdrukkende deken van de religie ons al meer dan 4000 jaar bedwelmd,en we geen steek verder of wijzer zijn geworden ?

   En eerlijk gezegd neem ik aan dat er ook in Dec 2012 niets zal gebeuren,want zal een bezoeker zich aan de regeltjes en datumpjes houden die de mens zelf verzonnen heeft ?
   Lijkt me van niet !
   Nasa zit de laatste 3 jaar met grote namen in onherbergzame gebieden op aarde,ja zelfs beide polen,ik denk dat daar allang vreemde snuiters zitten,gezien hun interesse..

   Maargoed de puzzel word steeds makkelijker naarmate zich er meer stukjes aanbieden,aan ons om hem netjes compleet en ordelijk af te maken.

   P.s:Op Mars was niet alleen al leven maar het zit er nog steeds lees deze link eens ?
   Vooral de Nasa fotoshop ontmaskering is adembenemend beschreven met veel bewijslast en toch wel steekhoudende feiten !

   Mars Anomaly Research Home Page
   http://www.marsanomalyresearch.com.

   Fijn weekend nog.


   • @Meson,

    Welcome back.
    Je schrijft: ” De religie en haar macht zal ooit gebroken worden al is het maar dat er overal op de wereld bezoekers landen en dus terugkomen,en zo massaal dat censuur niet meer kan met de vele ‘open’media anno 2012″

    Ja de religie zal zeker op z’n neus kijken als er niet 1 Jezus of 1 Mahdi nederdaalt maar velen tegelijk met allemaal dezefde boodschap “Hallo, we zijn weer terug en waar waren we ook al weer gebleven “


  111. Hey @Meson, welkom terug!
   Misschien is het beter als jij en @oneindig klein een ander topic zoeken om verder op door te gaan. Deze pagina begint namelijk steeds langzamer te laden…

   *Zwaait ook nog even naar @oneindig klein*

   Thanx for all the fish guys…. 😉


  112. @Preacher,

   Begrepen en zoeken weer een andere topic van je uit om hier op door te gaan.


  113. Andere topic,geen probleem zeg maar welke Preacher dan verhuizen we ff…
   En dank nog voor uw gastvrijheid.

   @Oneindig

   http://www.kronosworld.nl/2309.htm ff lezen,,,

   En dan

   DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA – Wij Worden Wakker
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P531

   nog ff lezen,dan zal je zien dat je antwoord aan mij,Oneindig nog zo gek niet is !!

   P.s:Welke topic gaan we naartoe ?


  114. @Meson
   Euhm, deze?
   https://preacher9.wordpress.com/2012/01/24/bosnian-pyramids/

   P.S.
   Ik ben zo vrij geweest om je link naar wijwordenwakker te corrigeren.
   Die werkte nl. niet.


  115. Een interessante tekst; http://koti.phnet.fi/petripaavola/shroudofturin.html  Comments are closed.

  Video Rebel's Blog

  Just another WordPress.com site

  Activist Post

  het einde

  The Extinction Protocol

  Geologic and Earthchange News events

  %d bloggers like this: