h1

Goldman Sachs Takes Over Europe

November 14, 2011

‘EU is showing its true nature as a dictatorship’

Uploaded by NeedToAwaken

*Banker Coup: Goldman Sachs Takes Over Europe

“Financial terrorists who caused collapse pose as EU debt crisis saviors”

*Italy and Greece: Rule by the Bankers

“It looks as though, by Monday, both Greece and Italy will be ruled by so-called ‘technocratic’ governments. Even though both Greek prime minister George Papandreou and Italian prime minister Silvio Berlusconi were elected comfortably in parliamentary polls and were never defeated in any vote of confidence in parliament, they have been ousted – to be replaced by unelected ex-central bankers and former executives of hedge funds and investment banks. From now on, financial markets will rule directly over the lives of the Italian and Greek people.”

*Monti Nominated as New Italian PM

“Monti is also ex Goldman Sachs, European Chairman of the Trilateral Commission and long term Bilderberger so no surprises there eh?”

You might also want to read on this site:
*The Great Greek Swindle

*“Market is Toast”

Advertisements

3 comments

 1. @Preacher,

  Dan toch maar liever (partijloze) Monti dan die clown, charlatan en bunga-bunga premier Berlusconi.
  Wist je dat Berlusconie meer dan 50 wetten heeft laten aannemen en aanpassen om buiten schot te blijven in al die rechtzaken die al tientallen jaren spelen? Houdt tevens in dat niet alleen Berlusconi profijt trekt uit dit onwettige gedoe maar ook de andere criminelen. En daar heeft Italië ook een enorm aantal van in huis.


 2. @oneindig
  Ja, dat weet ik en ook van Papandreous z’n zakkenvullerij. Maar dit gaat veel verder; landen worden compleet leeggeroofd…


  • Preacher,

   Is Berlusconi daar zelf ook niet schuldig aan, aan dat leegroven van de staatskas? Italië heeft een schuld van 1900 miljard opgebouwd de laatse jaren. In Griekenland hetzelfde onder Papandreou. Ze zeggen zelfs in Griekenland, dat zijn vader Papandreou Sr. nog erger was dan zijn zoon maar beiden weten de rijken heel goed te spekken en te bevoordelen. Dus dat er nu een soort stille staatsgreep plaatsvind vanuit Brussel om in te grijpen in dit soort praktijken in die landen kan op den duur alleen maar toegejuichd worden. Democratie is een groot goed en moet gekoesterd worden maar mag ook wel eens even uitgezet worden om de boel weer op de rails te krijgen.Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: