h1

Grand Filament

November 13, 2011

Rope of fire: Massive filament wraps around the Sun’s northeastern limb

A filament of magnetism more than 700,000 km long is curling around the sun’s northeastern limb. NASA’s Solar Dynamics Observatory photographed the vast structure during the early hours of Nov. 12th: The filament is weighted down by solar plasma. If it erupts–as such filaments are prone to do–it could fall to the stellar surface below, setting off an explosion called a Hyder flare. Or it might fly upward, hurling fragments of itself into space.”

Advertisements

6 comments

 1. Mooie foto van hetzelfde fenomeen.
  Maar moeten we ons zorgen maken? Dacht het niet want we zijn pas een goede 50 jaar in staat de zon op deze manier vanuit de ruimte te observeren. De zon is al miljarden jaren aanwezig en zijn ontstaan zal met veel grotere beroering zijn omgeven. Deze uitbartsingen zullen er gewoon bijhoren net als een vulkaanuitbarsting hier op aarde. Dat gebeurt ook niet dagelijks dus het is wat het is en we moeten er mee dealen. 2. @ Dr. John,

  Hoe is het met die woordvoerder van Tepco die, ten overstaan van de aanwezige journalisten, een glaasje koelwater uit de kerncentrale opdronk???


 3. @Oneindig klein,

  Geen idee,maar misschien hebben ze hem gewoon een glaasje spa-rood gegeven.


 4. @Dr. John,

  Hij nam het zelf mee naar de persconferentie maar ik zag geen bubbeltjes dus moet het Spa-blauw zijn geweest. Maar goed de man maakte wel een punt door het op te drinken. Zeker als het inderdaad water uit de kerncentrale is. Er wordt tegenwoordig zo gehypt door alle media wereldwijd. Er zijn ook zoveel belangen en parttijtjes betrokken bij die media. Neem nou alleen hier in Nederland. Je hebt Nos Journaal, Rtl 4 journaal, Sbs6 journaal, Rtl 7, PowNieuws, Nieuwsuur, Achter het Nieuws, Pauw en Witteman en zo is er nog wel een rijtje van die nieuws(gierigen) te bedenken die moeten scoren. Aleen al een gewone verklaring door een doorsnee kamerlid wordt belaagd door tientallen microfoons van het journaille. Gewoon bespottelijk om te zien al dat gedrang om een zin te kunnen opvangen en die naderhand helemaal te verbouwen voor hun thuisfront. Diversiteit is goed maar teveel is verwerpelijk.Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: