h1

Fukushima Update

October 20, 2011

“The latest updates on the Fukushima crisis, including reports on how the Kyushu Electric Power Co has been manipulating and stage-managing meetings and reports to twist public opinion, and how the Japanese government is planning to redefine evacuation areas in response to news that Fukushima will reach cold shutdown one month earlier than expected.”

http://fukushimaupdate.com

Uploaded by corbettreport

*SOS from Minamisoma, Fukushima

“This is heartbreaking, it’s as though the Japanese government is holding people prisoner in their township or prefecture because they’re offering no help in evacuating families with children or young people. Apparently the councilman in the second video is risking his career releasing this video, but he knows he’s a basically “dead man walking” so it’s his duty to help the people as much as he can.”

6 comments

 1. Keek in die advertentie van Eco Pressed bij zonnecollectoren in India. Vooral dit soort Opkomende landen krijgen straks een enorme voorsprong op onze maatschappij, die helemaal afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Wat zij straks nagenoeg gratis uit de lucht plukken als ze hun infrastructuur hier helemaal op focussen, moeten wij ons groen en geel blijven betalen aan de steeds duurdere brandstoffen voor onze (verouderde) machineparken en automobielen. Wij zijn nog steeds te afwachtend om deze energiebronnen eens goed te bestuderen en er een landelijk netwerk van aan te leggen. Kost een berg maar loont op den duur de moeite. Wisten jullie, dat in China recent de grootste fabriek van zonnecollectoren is geopend? Zij produceren hitech zonnecollectoren voor een fractie in p[rijs vergeleken bij de oudere versies die ze hier nog aan de man proberen te slijten.
  En de techniek holt vooruit op dit gebied want er worden nu ook zonnecollectoren ontwikkeld die werken op een structuur van nanotechniek.


 2. oneindig klein,

  Ben alleen bang dat we veel te laat zijn nu de nucleaire geest uit de fles is.
  Oh ja,in de reactoren 5 en 6 is het óók al mis:

  http://enenews.com/report-fukushima-reactors-no-5-6-now-in-crisis-cesium-outside-release-points-up-1000-in-recent-days-local-says-hitachi-engineers-coming-to-help-video

  Groetjes, Dr. John.


 3. Volgens Ray Kurzweil is één tienduizendste van alle zonne-energie, die de aarde raakt, voldoende om in de energiebehoefte van de gehele mensheid te voorzien.
  In principe is er dus een onmetelijke overvloed aan energie beschikbaar.
  De vraag is alleen of het ons gaat lukken om daar 1/10000 deel van te vangen.

  Kurzweil denkt van wel. Hij raamt dat er nog een jaar of zestien nodig is om de daarvoor benodigde techniek helemaal uit te ontwikkelen. Onderwijl verdubbelt de hoeveelheid ‘gevangen’ zonne-energie ongeveer iedere twee jaar. Op dit moment is dat 0,5 procent van het totaal. Dat betekent dat er nog acht verdubbelingen nodig zijn om op 100 procent te komen. Zo ergens rond 2025 ligt dat moment.

  2025…..Genoeg zonne-energie voor alles en iedereen…

  Wie zei daar kernenergie?
  Die moet wat mij betreft eerst maar eens proberen aan te tonen dat Kurzweil ongelijk heeft.

  Exponentieel
  Kurzweil – die een enorme staat van dienst heeft als uitvinder en futuroloog – deed zijn uitspraak op 1 juli 2009 tijdens een presentatie in het kader van de reeks authors@google, een serie inleidingen door prominente auteurs in het hoofdkantoor van Google in Mountain View, California.
  De kern van Kurzweils betoog is dat de informatietechnologie, de nanotechnologie, de biotechnologie en andere moderne technologieën, een exponentieel verloop kennen. In het begin merk je nauwelijks effect, maar dat nauwelijks merkbare effect verdubbelt wel elke één tot twee jaar. Op die manier is er maar zeven tot acht jaar nodig voor een verhonderdvoudiging.
  Hij illustreert dat aan de hand van tal van ontwikkelingen in de moderne wetenschap.


 4. @oneindig klein,

  Nu alleen nog Verhagen overtuigen…Comments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: