h1

Noah’s Pod

October 5, 2011

A Japanese Company Creates Arks for the Next Tsunami

“A Japanese company named Cosmo Power has developed survival capsules called “Noah”. The company claims the pods, which can carry up to four people, could be the key to survival if the country gets hit by another earthquake and tsunami. If you want to purchase one of these yellow floating balls, it will set you back $3,900.”

Uploaded by 1OneMinuteNews

*Noah pod is the answer for last minute escapes on Earth

Advertisements

9 comments

 1. Wat ik mis is een duiventilletje zodat je kan kijken of er al land in zicht is. Ehhh…..kijken? Dat wordt ook al een probleem dat je niet weet waar je je bevind. En wat te denken van de hoge golven na een tsunami? De hele bol vanbinnen ondergekotst door 4 man….Lekkerrrrrr!


 2. Ark van Noach, de wetenschappelijke versie

  Noachs zoons drijven hun vader tot razernij met vragen die ecologische kennis verraden. Hoe komen we aan vlees voor veertig dagen voor alle roofdieren? Maken we een gekoeld verblijf voor de ijsberen en de pinguins, en moeten die dan bij elkaar? Mogen de vlooien zelf weten van welk dier ze bloed zuigen? En de zoons maken onderling ruzie wie de hoofdluis ‘mag’ en wie de haakworm ‘moet’ huisvesten, want ook de parasieten moeten overleven op de Ark.
  “Vader, moeten we al die soorten meenemen?” vraagt een van Noach’s zonen als ze de lijst van 12.348 mierensoorten hebben gecheckt voor het inladen van de Ark. “Natuurlijk, hoe anders kunnen er straks na de vloed zoveel soorten zijn,” is het antwoord. “Heb je eraan gedacht dat de miereneter 30.000 mieren per dag eet?” is de volgende vraag. “O ja, neem dan 22 miljoen extra mieren mee.” (Dit lijkt een rekenfout. Voor een 40-daagse onderneming zouden twee miereneters 2,4 miljoen mieren nodig hebben.) De tekenfilm Noah’s Ark van het YouTubekanaal NonStampCollector laat zien wat voor moeilijkheden Noach gehad zou hebben om werkelijk van alle soorten op aarde een paar mee te nemen. De naam NonStampCollector is een reactie op het fundamentalistisch-christelijke verwijt dat atheïsme ook een religie is. “Als dat zo is, is géén postzegels verzamelen ook een hobby.”
  In de hilarische discussie in de familie Noach worden behalve de mieren onder andere 4000 soorten termieten genoemd, 20.000 soorten bijen, 4700 soorten kikkers, 10.000 vogelsoorten en 600 soorten gifslangen. De laatste moeten van Noach elk worden uitgerust met een muilkorfje, want eenmaal onderweg zal elke beet het uitsterven van een soort betekenen.
  Noachs zoons drijven hun vader tot razernij met vragen die ecologische kennis verraden. Hoe komen we aan vlees voor veertig dagen voor alle roofdieren? Maken we een gekoeld verblijf voor de ijsberen en de pinguins, en moeten die dan bij elkaar? Mogen de vlooien zelf weten van welk dier ze bloed zuigen? En de zoons maken onderling ruzie wie de hoofdluis ‘mag’ en wie de haakworm ‘moet’ huisvesten, want ook de parasieten moeten overleven op de Ark.
  Verrukkelijk zijn de anachronismen. Onbekommerd wordt de naamgeving volgens Linnaeus gebruikt, en een van de zoons vraagt zich af hoe de luiaards toch op de boot zijn gekomen vanuit Midden-Amerika (Noach: “Midden-wat?). In zijn kantoor zit Noach achter een bureau bij een bord vol Post-It-briefjes en in de hoek staat terloops een paraplu. Als vader erop staat dat werkelijk alle soorten meegaan verzucht een van de zoons: “Jeez, Dad…”
  Aan de ene kant is de letterlijke interpretatie van de Bijbel een makkelijk doelwit, aan de andere kant is die in de VS springlevend. NonStampCollector richt zich vooral tegen de website AnswersInGenesis.org, die meent dat 16.000 paar dieren aan boord van de Ark een realistisch aantal is. Noach en zijn zoons bestuderen de site op een iPad en vragen zich af hoe dat moet met inteelt, en of tien generaties genoeg is om met de door Answers In Genesis verdedigde ‘micro-evolutie’ het juiste aantal soorten weer te halen.
  Tenslotte kiezen de opvarenden van de Ark de makkelijkste weg: alle feiten en kennis negeren, het gros van de diersoorten alsnog overboord zetten en erop hopen dat God alle problemen wel zal wegtoveren.


  • Het zou ook ‘n ark geweest kunnen zijn, gevuld met ei- en zaadcellen zoals we die nu ook bewaren. En zaden natuurlijk.
   Wat betreft de noah pod: Overleven onder de kots is ook te overleven.. 😉


 3. @Preacher,

  Een ark gevuld met eieren en zaadcellen? Dus één grote koelkast moet het geweest zijn om ze 40 dagen goed te houden. En daarna? Hoe broed je alles uit, met broedmachines of onder de rokken van de vrouw van Noach. Met zaden van bomen en planten kan ik me nog iets bij voorstellen maar het dierlijke gedeelte zou (volgens mij) toch echt boven de pet van deze mensen zijn gegaan.


  • Waarom zouden de mensen toen niet intelligent genoeg zijn geweest? Misschien is het verhaal van Noach, het verhaal van de vernietiging van Atlantis; waar sprake zou zijn geweest van genetische manipulatie volgens sommige legendes.


 4. Overleef je een tsunami,kom je uit je tijdcapsuletje,zijn alle kerncentrales ontploft!
  Ja schiet ook lekker op dan.
  Tunnelvisie is sommige mensen niet vreemd.

  Groetjes, Dr. John.


 5. @Preach,

  Worden dan niet de oceanen radio-actief besmet en de hele voedselketen en de regen en en…alles?
  Anyway weer genoeg updates op:

  http://enenews.com/

  Teveel nieuws om afzonderlijke links te plaatsen.
  Groetjes en trusten , Dr. John.


  • Het was dan ook erg sarcastisch bedoeld…
   Bedankt weer voor de update!Comments are closed.

KaTe's Kids KoVe

Stand In Truth

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

2012 The Awakening

A resource for all souls on the journey toward building a New Earth!!

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: