h1

Obama Recites Psalm 46

September 20, 2011

Uploaded by ABCNews

11 comments

 1. Xander komt spontaan klaar als hij dit filmpje ziet,LOL!

  Anyway,mijn reactie hier op is:


 2. Nog ff inhoudelijk; Als er binnenkort wat gebeurt is het volgens mij,net als 9/11,een false flag operatie.


 3. Of is er tóch wat aan de hand?

  http://www.visionair.nl/wetenschap/zonnestelsel/zwaartekrachtsanomalie-vlakbij-de-aarde-gevonden/

  *schuilkelder inrichten doet*


 4. Ehhh,mochten jullie binnenkort niets meer van me horen:


 5. Psalm 46 is een bekende psalm, waarin het thema “Een vaste burcht is onze God” voorkomt. Artistiek wordt de psalm doorgaans als een hymne ingedeeld. Het is een van de vijf psalmen die “Liederen van Sion” worden genoemd.
  De directe aanleiding voor het schrijven van psalm 46 is onbekend; er zijn meerdere gelegenheden in de historie van Juda, die aanleiding zouden kunnen hebben gegeven tot het maken van de psalm. Mogelijke bronnen van inspiratie zijn de doortocht door de Rode Zee, de oorlog van Pekah en Rezin of de Syrisch-Efraïmietische oorlog van -734.
  Men kan de boodschap van de auteur samenvatten als ‘Bij God kun je terecht, hij is sterk en een hulp in nood, daarom hoef je niet bang te zijn, wat er ook gebeurt.’ Dergelijke boodschappen zijn gebruikelijk ook in andere psalmen en de rest van de Hebreeuwse Bijbel. Het vertrouwen op God in Psalm 46 was voor Maarten Luther een bron van inspiratie in zijn lied “Een vaste burcht is onze God”.
  Bij een toevlucht en sterkte kan de psalmist aan een burcht hebben gedacht. Zo’n burcht in Israël is niet een kasteel waar de burchtheer zich veilig weet, maar het is vooral een versterkte plaats met een heel groot plein met muren eromheen. En als de boerenmensen in de omgeving geteisterd werden door de Filistijnen of de Midianieten die het land kwamen kaalscheren, dan was die burcht heel letterlijk een toevlucht: een plaats waar je naartoe kon vluchten om het vege lijf te redden. Vaak was hun land dan evengoed platgebrand en de schade enorm. Maar je had een plaats om naar toe te vluchten, een plaats waar je de veiligheid van de koning kon vinden.


  • Oftewel, met de woorden van Alexander Pechtholt, we gaan even vol op het orgel.


 6. @Preacher,

  de link naar die aardbevingen vind ik veeeel mooier dan die speech van Obama. Dat zijn van die voorgekookte praatjes en dan zie je George W. Bush een traantje wegpinken, ach gut wat een vertoning.

  http://www.youtube.com/user/EleninNWO


 7. @Preach,
  En ik blijf er bij dat een komeet géén aardbevingen kan veroorzaken!
  Zijn ze te klein voor en er zijn honderden “uitlijningen” geweest met kometen die veel groter waren dan Elenin en die hadden ook geen noemenswaardige invloed op de geteidenkrachten op Aarde.
  De aardbevingen worden veroorzaakt door verschuivingen van de continentale platen en misschien de laatste tijd al dan niet een beetje “geholpen” door HAARP.
  Of er moet misschien nog een donkere ster achter Elenin aankomen maar dat ga ik ook steeds meer aan twijfelen.
  Als er eind van de maand wat gebeurt en Obama en de rest van de “upper-class” zit nét “toevallig” in hun bunkers dan kan je er bijna zeker van zijn dat het een geplande “false-flag” operatie is.


 8. geteiden=getijden,dombo.


 9. @Dr. John
  Of iets dat ze al tijden wisten en voor ons verborgen hebben gehouden…
  We zien wel hoe de dobbelsteen rolt; Ik spreek je woensdag! 😉


 10. @Preach,

  Laatste ben ik met je eens maar acht de kans daarop toch een stuk kleiner.
  Maar goed,zie je hopelijk woensdag.

  Groetjes, Dr. John.Comments are closed.

mynameisjoecortina

Just another WordPress.com weblog

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: