h1

Giant Skulls

August 25, 2011

6 comments

 1. Heel interessant.
  Ben al meer foto’s en filmpjes tegengekomen van reuzen en mensen met de zgn. “coneheads”.
  Misschien afstammelingen van een oude beschaving,lees Atlantis,of misschien toch aliëns.
  Denk zelf het eerste maar je weet het maar nooit.
  Dit zal @Enki ook wel interessant vinden

  Groetjes, Dr. John.


  • Dr. John,

   Die vervormde hoofden is eigenlijk een modegril uit die tijden.
   In die hoge kringen dacht men met zo’n “hoog” hoofd ook meer aanzien te hebben. Het was geen pretje maar de “zachte” babyhoofdjes werden dusdanig ingezwachteld voor lange tijd om dit resultaat te bereiken. Er zijn ook oude volken in Afrika die schedels afplatten met plankjes te gebruiken. Denk ook aan het gebruik aan het Japanse hof om de voeten van de meisjes zo in te zwachtelen dat de voet in een vreemde hoek ging staan als een balletdanseres maar dan levenslang.
   Die enorme geraamten met dito schedels zijn weer wel opvallend nieuws en ze worden nog al eens gevonden wereldwijd. Maar dat kan ook de reuzengroei uit een zeer ver verleden zijn bijv. zoals de tijden van de dino’s. Toen was alles op aarde gigantisch vergeleken bij de natuur heden ten dagen. Reuzen bomen, reuze insecten, reuze vissen enz….


 2. Het is ook maar de vraag hoeveel er gefotoshopt is als je sommige beelden ziet van een enorm skelet met een klein mannetje (de ontdekkerr?) ervoor of ernaast.
  Zou de riebels krijgen als ik zo’n enorm geraamte in mijn achtertuin zou vinden. Heel bizar. Maat goed we vinden ook nog steeds mooie geraamten van allerlei dino’s dus alles is mogelijk op een planeet die al 4 miljard jaar rond zijn Zon draait.


 3. En wie waren de reuzen die op o.a. de Sumierische kleitabletten staan?


 4. Dr.John,

  Zijn het inderdaad reuzen? Of hadden de makers moeite met perspectief. Of moesten ze dit zo afbeelden omdat een koning natuurlijk niet op gelijke grote afgebeeld wilde worden als zijn onderdanen. Het zijn zomaar wat invallen maar er is inderdaad sprake van reuzen de “Geweldigen” in oude tijden.
  Vraag me wel af of er een museum is, waar ook ter wereld, die deze reuze beenderen en schedels van mensen tentoonstelt. Alleen een foto is niet voldoende vind ik. We hebben tenslotte ook musea die mooie collecties opgezette dino’s hebben.


 5. Volgens deze man zijn er in Peru een aantal musea met vondsten:

  http://garry-nelson.hubpages.com/hub/Human-GiantsComments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: