h1

Vechtende Turkse Parlementsleden

May 28, 2007

turkse-parlement.jpg

De rechtstreekse uitzending van een verhit debat in het Turkse parlement over wijzigingen in de grondwet, werd vandaag afgebroken door de publieke omroep TRT nadat er gevechten uitbraken tussen enkele parlementsleden.

Hier zijn nog wat meer foto’s te zien.

Het waarom is mij nog niet helemaal duidelijk, maar schijnt voornamelijk te maken te hebben met hoe de president wordt gekozen en hoeveel macht die dan zou krijgen.

3 comments

 1. Volgens mij is dat bovenste handje die snor aan het testen, gewoon een kwaliteits onderzoekje


 2. Damnnn dat we dat hier nooit hebben! Dit is regeren met passie! Zie je JP al voor je? Ohhh guttegut, denk om mijn scheiding!
  Het zal wel niet horen en een slecht voorbeeld zijn, maar ik grijns toch šŸ™‚
  Ik ga voor dat warenonderzoekje van die (plak)snor! Goed gevonden Knults… LOL.

  Eigenlijk heb ik een hele leuke vakantie gehad in Turkije, paar jaar geleden. De winkeliers zijn strontvervelend, rukken je de winkel binnen. Maar daar leer je snel mee leven, ze letten op je houding. De meeste mensen zijn lief en behulpzaam je krijgt overal thee aangeboden – zonder bijbedoelingen. In de grote steden lopen de meiden dan wel met een hoofddoekje, maar wel met een navelpiercing goed zichtbaar. Wat ik mooi vond was… dat ik een groep gesluierde vrouwen tegenkwam – ergens in een buitenwijk waar zo’n leuk restaurantje was. Wij liepen te kletsen en 1 van die vrouwen komt opeens op een drafje naar me toe, pakt mijn hand en legt hem op haar wang. ‘Oh’, zegt ze, ‘wat leuk om Nederlands te horen, ik heb 6 jaar in Nederland gewerkt’. En weg was ze weer.
  Het restaurantje kwam ik bij toeval tegen, ging even een bakkie thee drinken. Op een terrastafel lag de Telegraaf en ach… je moet wat. Dus ik pak hem en ga lekker in het zonnetje zitten om te kijken of NL al van de aardbodem was verdwenen. Hoor ik opeens achter me…’Heee… wie heeft mijn krantje gepikt?’. Een Nederlands meisje die pas met de eigenaar was getrouwd. Hij moest de keuken uit en mij een handje komen geven… hehehe… hij bloosde tot achter zijn oren. Wat een lief stel! Ik heb er veel en erg lekker gegeten.
  Mooi land Turkije en ik heb 3/4 nog niet gezien.
  *Van vakantie droomt*


 3. @mellow
  Turkije is een heel mooi land.
  Alleen, zoals wel in meer landen, jammer dat er zo’n verrekte corrupte politici zijn, vind niet vreemd dat ze daar op de vuist gaan.
  Ook zo lekker chauvinistisch fascistisch zijn ze.
  Wees maar blij dat je 3/4 nog niet hebt gezien, en als toerist vriendelijk benaderd werd..;)
  Veel mensen daaro hebben het lang niet goed en worden onderdrukt en gemarteld, vergeet dat niet, het lijken allemaal wel van die vriendelijke lui die Turken, zeker wanneer je poen komt brengen..
  Wat absoluut niet wegneemt dat de gemiddelde bevolking zeker ok is, net als overal….Comments are closed.

Video Rebel's Blog

Just another WordPress.com site

Activist Post

het einde

The Extinction Protocol

Geologic and Earthchange News events

%d bloggers like this: